Σελίδες

Σάββατο 8 Φεβρουαρίου 2020

Δημοψήφισμα προτείνει ο συνδημότης μας Γιώργος Παπαμώκος για τον ναό στον Προφήτη Ηλία


Είναι και αυτό μια άποψη σεβαστή για εμάς από έναν συνδημότη μας. Ενδιαφέροντα και τα σχόλια κάτω από την ανάρτησή του στο facebook.
Οι πολιτικοί βέβαια καλούνται να αποφασίσουν αφού πρώτα τους έχουμε ψηφίσει εμείς . Άρα προσοχή σε τι ψηφίζουμε γιατί θα τους βρούμε μπροστά μας. 

Εάν συμφωνούμε με την άποψή του μας ρωτάτε. Άμα τηρηθεί το αποτέλεσμα του δημοψηφίσματος είμαστε μαζί του αλλά εδώ το 2015 ένα 62% ψήφισε όχι σε μια συμφωνία που τελικά με παραλλαγές και χειρότερη ψηφίστηκε από την Ελληνική Βουλή, δίνοντας τώρα το δικαίωμα σε όλους τους εχθρούς της Αστικής μας Δημοκρατίας να κατηγορούν το πολιτικό προσωπικό της χώρας γιατί δεν μας οδήγησε στην καταστροφή.

Μακάρι να το έκανε είχαμε την ευκαιρία να ΣΙΩΠΗΣΟΥΝ για πάντα οι οπαδοί του "άλλου" δρόμου. Για το λόγο αυτό και ψήφισα ΟΧΙ μπας και απαλλαγούμε μια για πάντα από τους αριστερούς και τις Ιδεοληψίες τους.

Τώρα για τον ναό στον Προφήτη Ηλία ένα δημοψήφισμα προφανώς και θα έδειχνε την τάση μιας κοινωνίας που θα έλεγε έστω και οριακά να γκρεμιστεί ο ναός .

Ας το κάνουν λοιπόν να δουν και οι πολλοί τι ψηφίζουν όπως θα έβλεπαν και το 2015 όταν δεν θα έπαιρνε κανείς σύνταξη ή μισθό για πολλούς μήνες και η ανθρωπιστική κρίση θα έβαζε μυαλό σε αυτούς που ακόμα και σήμερα με 1500 ευρώ σύνταξη και ενώ δεν έχουν δουλέψει ποτέ στη ζωή τους μας κουνάνε το δάχτυλο λέγοντας πως ο καπιταλισμός πρέπει να ανατραπεί για να έρθει ο κομμουνιστικός παράδεισος που όλοι βλέπουμε στη Βόρεια Κορέα .

Ένα κράτος παρία που το 90% του πληθυσμού του ζει κάτω από τα όρια της φτώχειας και δεν έχει κανένα δικαίωμα να εκφράσει την ΑΠΟΨΗ του για το που οδήγησε την χώρα ο κομμουνισμός.

Τα αδέλφια τους στη Νότια Κορέα έχουν αναπτύξει τεχνολογίες και επιστήμη που δεν θα την δουν εκεί ούτε σε 50 χρόνια εάν η Διεθνής κοινότητα δεν τους ελευθερώσει από τα δεσμά που ζούνε.

Σ.Μ 

1 σχόλιο: