Σελίδες

Δευτέρα 10 Φεβρουαρίου 2020

Έκανε το ρεπορτάζ ο Παναγιώτης Κόκλας το βάζουμε και εδώ να το δουν περισσότεροι

Ένα ακόμα θέμα για το πάρκο σκύλων στο Χαλικάκι αναδεικνύει ο γραμματέας του δημοτικού συμβουλίου του δήμου μας και δημοτικός σύμβουλος της παράταξης "Ηλιούπολη Πάμε Μπροστά" Παναγιώτης Κόκλας .
Πήγε στον χώρο κατέγραψε τα προβλήματα ανέβασε τις φωτογραφίες που βλέπετε στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook και βέβαια επειδή θέλει και να λυθεί το θέμα θα ενημερώσει αύριο και εγγράφως την αρμόδια υπηρεσία του δήμου. 



Άψογος αφού μετράει να διορθωθεί το πρόβλημα και όχι να το βλέπουμε να "λιμνάζει" . Ο Παναγιώτης Κόκλας δεν είναι στη διοίκηση αυτό μπορεί να κάνει και το κάνει καλά αφού έχει ανοιχτά μάτια και αυτιά για τα προβλήματα των συνδημοτών μας.
Αυτό που δεν κάνουμε ούτε εμείς δηλαδή έκανε ο Παναγιώτης αφού λογικά ως τοπικό ΜΜΕ θα έπρεπε να είμαστε όπου μας καλούν! Δεν είμαστε για λόγους που έχουμε γράψει κατά επανάληψη και που προφανώς είναι ήδη γνωστοί σε όσους εξακολουθούν και μας διαβάζουν.
Άλλωστε ο χώρος που είναι το πάρκο σκύλων δεν ανήκει καν στον δήμο μας ήταν των κληρονόμων Νάστου και πλέον είναι ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ της ΕΤΑΔ. 

Η "αξιοποίηση" του χώρου έχει γίνει για βόλτες των κατοικίδιων και για τους ζωόφιλους της πόλης μας που προφανώς και δεν φτάνουν έως εκεί εάν ρίξετε μια ματιά στις υπόλοιπες παιδικές χαρές , στα πεζοδρόμια σας ή στα πάρκα για παιδιά και μεγάλους! 

Αλλά εντάξει δείτε τις φωτογραφίες λύστε τα αυτά τα απλά και κυρίως κοιτάξτε τι θα κάνετε με τον χλοοτάπητα του γηπέδου που ο ιδιώτης στον οποίο έχετε παραχωρήσει το γήπεδο προφανώς και τον έχετε αμέτοχο από την συντήρησή του. Τώρα να μου πείτε εδώ μιλάμε για επιχειρηματικότητα με τα λεφτά του κράτους και μετά αναρωτιούνται κάποιοι γιατί μιλάμε για Σοβιετίες! 

Άλλωστε τα χόρτα ιδιώτης τα καθαρίζει αφού η υπηρεσία πρασίνου δεν ασχολείται με αυτά χρόνια τώρα.. Δεν φτάνει εκεί για τα χόρτα σε καμία πλατεία του δήμου και όταν είναι για κόψιμο μεγάλων δένδρων πάλι έρχεται ο "κακός" ιδιώτης και καθαρίζει για πάρτι τους! 

Το θέμα μας το έστειλε ζωόφιλος αναγνώστης μας και μας ενημέρωσε και για την Βασιλόπιτα που κόβει η Ζωοφιλική Ένωση Ηλιούπολης  στις 16 Φεβρουαρίου στις 6 το απόγευμα στο Μουσείο Εθνικής Αντίστασης. Μας έστειλε και την παρακάτω εικόνα και εάν το θυμηθούμε μέχρι τότε (θα μας το θυμίσει με τα 4-5 mail που μας στέλνει την ημέρα για θέματα σχετικά με ζώα ο μανιώδης αναγνώστης μας θα σας το θυμίσουμε και πάλι αφού είναι αρχή της εβδομάδας και θα το ξεχάσετε.



Μας αρέσει η αφίσα της εκδήλωσης με την γάτα σε καρναβαλικό κλίμα και όσοι αγαπάνε τα ζώα ας πάνε έστω και στειρωμένα, σώζονται από εθελοντικές ομάδες που κάνουν ό,τι θα έπρεπε να κάνει ο δήμος μας. 

Να πάνε και οι παρατάξεις να ακούσουν τα εκεί αιτήματα των συνδημοτών μας που έχουν κατοικίδια ή ενδιαφέρονται για να μην γεμίσει η πόλη μας αδέσποτα. 

Βέβαια τα αδέσποτα δημιουργούνται από κάποιους που δεν αντέχουν την συγκατοίκηση με κάποιο κατοικίδιο και βρίσκουν την εύκολη λύση να το πετάξουν στο δρόμο!

Για αυτό προσοχή η υιοθέτηση ενός κατοικίδιου προϋποθέτει πως έχετε χρόνο και άνθρωπο στο σπίτι γιατί προφανώς και χρειάζεται φροντίδα ο σκύλος ή η γάτα σας.

Μπαίνοντας στο ΔΙΑΥΓΕΙΑ σήμερα είδα πως είχαν την "τιμητική" τους τα ΜΜΕ και η προβολή των δράσεων του δήμου μας σε εταιρίες με έδρα κυρίως εκτός πόλης. Ε δώστε κάτι και στην Ζωοφιλική Ένωση Ηλιούπολης που προφανώς και έχει περισσότερες ανάγκες. 

Άλλωστε ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος είχε υποσχεθεί αύξηση του κονδυλίου στο διπλάσιο για τις στειρώσεις και λοιπές φροντίδες των αδέσποτων της πόλης μας. 

Ας βοηθήσει λοιπόν όπως μπορεί γιατί από ό,τι καταλαβαίνω με λόγια δεν γεμίζει ούτε το πιατάκι των κατοικίδιων που φροντίζει η ΖΕΗ μέχρι να βρεθεί κάποιος να "υιοθετήσει" το αδέσποτο που μαζεύουν οι εθελοντές από τους δρόμους της πόλης μας. 

Πολλές φορές τραυματισμένο όπως βλέπω στις αναρτήσεις που κάνει η ΖΕΗ στη σελίδα της στο facebook ή από άλλους συνδημότες μας που αναπαράγουν στα social media τις αναρτήσεις της. 


Σ.Μ 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου