Σελίδες

Τρίτη 17 Μαρτίου 2020

Η δική μας απάντηση στον πρωθυπουργό και το στενό αθεϊστικό παρεάκι του



Δεν χρειάζεται να αναπτύξουμε καν τις θέσεις μας για να καταδείξουμε πόσο λίγος είναι ο Κυριάκος Μητσοτάκης.


Τα διαδικτυακά μπράβο της Έλενας Ακρίτας για την δήθεν υπεύθυνη στάση του, είναι αρκετά για να αφυπνίσουν όσους ακόμα περιμένουν κάτι καλό από αυτόν!




Για εμάς δεν θα υπήρχε κανένα απολύτως πρόβλημα εάν δεν ήταν αυτή την στιγμή ο πρωθυπουργός της χώρας. Ένας πρωθυπουργός που εξαντλεί την αυστηρότητά του και βγάζει το μίσος τους κατά των πιστών.

Σε αυτούς στερεί την "επαφή" με την ΣΩΤΗΡΙΑ τους και δεν τιμωρεί φυσικά Ιεράρχες που ηττήθηκαν επειδή έδειξαν είχαν ήδη περάσει διαχωριστικές γραμμές για να γίνουν αρεστοί.

Γιατί κυνηγάει τους πιστούς ο Κυριάκος Μητσοτάκης; Προφανώς όχι για να τους "σώσει" από την πανδημία αφού και να ήθελε δεν μπορεί.Τους κυνηγά  γιατί ξέρει όπως και όλοι οι τύραννοι πως η ΠΙΣΤΗ θα υπερνικήσει τον ΦΟΒΟ. 



Και μπορεί ο φόβος να εξαπλωθεί η πανδημία να είναι υπαρκτός αλλά προφανώς με ανοιχτές τις τράπεζες και τα Super Market και κλείνοντας ναούς ποντάρεις μόνο στο ό,τι δεν υπάρχει ΘΕΟΣ. 

Αλλιώς προφανώς και ως "άρχοντας"  μπορείς να κλείσεις τον ΟΙΚΟ ΤΟΥ αλλά θα υποστείς και τις συνέπειες. Μαζί σου και όσοι ανέχονται την αυθάδειά σου, και επαινούν την ξεκάθαρη αρνητική στάση σου έναντι όλων των δογμάτων και θρησκειών.

Γιατί οι Εκκλησίες δεν έκλεισαν ούτε επί Τουρκοκρατίας, αλλά ούτε επί Κατοχής γιατί προφανώς δεν υπήρχαν τέτοιοι "ηγέτες" να μας σώσουν.

Για να δείξει πόσο θέλει να προστατέψει την υγεία μας ο "ηγέτης" μεταφέρει χιλιάδες μετανάστες από τα νησιά στην ηπειρωτική Ελλάδα, εκεί που θα μείνουν για πάντα αφού πλέον ουδείς τους θέλει στη χώρα του.

Σε όλους αυτούς δεν έχει γίνει κανένα τεστ για τον Κορονοϊό, όπως δεν έχουν κάνει και εκατομμύρια Ελληνίδες και Έλληνες ενώ παντού ακόμα και στην Ιταλία έχουν γίνει περισσότερα από ό,τι στην χώρα μας.

Το επόμενο βήμα θα είναι η καθολική απαγόρευση της κυκλοφορίας αφού προφανώς και στόχος του είναι η πλήρης διάλυση του κράτους ,μήπως και μπορέσει και κρατήσει κάποιους ακόμα μήνες την καρέκλα της Εξουσίας.

Ζητιανεύοντας οικονομική βοήθεια στην Ε.Ε αφού είναι φανερό πως οι ΗΠΑ μας έχουν γυρίσει την πλάτη από την εκλογή του και μετά ως πρωθυπουργού της χώρας. Βλέπετε ουδείς ξέχασε πως ο Κυριάκος Μητσοτάκης ήταν στο πλευρό της Χίλαρι Κλίντον  αλλά δυστυχώς δεν τους έκατσε για πρόεδρος.

Και με την επιλογή Προέδρου της Δημοκρατίας (μιλάμε για τρελό σούργελο)  και με την στάση της στο μεταναστευτικό δείχνει η ΝΔ του Κυριάκου Μητσοτάκη πως προφανώς δεν έχει να χωρίσει και πολλά με αυτούς που κάποια στελέχη του αποκαλούσαν Άθεους και μπαχαλάκηδες πριν πάρουν την καρέκλα.

Τώρα κάνουν πως δεν βλέπουν πως ο αρχηγός τους είναι έκθετος σε όσους κατά παράδοση ψηφίζουν ΔΕΞΙΑ στη χώρα μας, και αυτοί προφανώς είναι σίγουρα ένα 19% για να μην έχει αυταπάτες πως μπορεί να κυβερνήσει και χωρίς αυτούς.

Εμείς ως δεξιό ιστολόγιο καταδικάζουμε  την απόφαση που πήρε γιατί δεν τα παίρνουμε από τον Βαγγέλη Μαρινάκη και τον Ιβάν Σαββίδη που έχουν ακριβώς την ίδια άποψη με τον Κυριάκο στο κλείσιμο των Εκκλησιών! 

Άλλωστε τα εμετικά ρεπορτάζ των ΜΜΕ που κατέχουν δείχνουν πως υπάρχει ΟΜΟΨΥΧΙΑ στη διάλυση της χώρας που επιχειρείται στο όνομα τάχα της  σωτηρίας των ανθρώπων από την πανδημία.

Αυτούς που εάν δεν πεθάνουν από τον κορονοϊό θα τους πεθάνουν στην φορολογία και στις κατασχέσεις, όσοι άφησαν τον Χριστοφοράκο να δραπετεύσει στο εξωτερικό  και όσοι θεωρούν πως το να έχεις offshore είναι μαγκιά την ώρα που το πόπολο πεθαίνει από τους φόρους. 

Θα ελπίζαμε σε αντίδραση στην απόφαση του κλεισίματος των Εκκλησιών εάν υπήρχε Δικαιοσύνη να προστατεύει το Σύνταγμα ή εάν υπήρχε αξιωματική αντιπολίτευση που να μην έχει ιδεοληψίες κατά της Εκκλησίας.

Και τα δύο δεν υπάρχουν . Η Δικαιοσύνη βγάζει Θάνου και Τουλουπάκη και Πλιώτες! και ο Αλέξης Τσίπρας ετοιμάζεται να κυβερνήσει και πάλι μετά την οριστική κατάρρευση της χώρας από την δεξιά κατά ευφημισμόν παρένθεση του Κυριάκου Μητσοτάκη. 

Να επισημάνω πως στις ΗΠΑ οι Εκκλησίες όλων των δογμάτων εξακολουθούν και λειτουργούν κανονικά παίρνοντας οι ίδιες μέτρα προστασίας για τους πιστούς τους. Και οι ΗΠΑ είναι ήδη σε κατάσταση εκτάκτου ανάγκης αλλά εκεί προφανώς και ο Πρόεδρος τους δεν βγήκε να κάνει τον μάγκα στους ηγέτες των διαφόρων δογμάτων αλλά στους υπαιτίους της κρίσης .

Εδώ έχουμε τον πολιτικό νάνο Μητσοτάκη που αποφασίζει να κλείσει τις Εκκλησίες την ώρα που εξακολουθούν οι πτήσεις προς και από ΠΕΚΙΝΟ. 

Βλέπετε οι πιστοί είναι το πρόβλημα και όχι οι "επενδυτές" που συνεχίζουν και γεμίζουν το λιμάνι του Πειραιά με τα φθηνά προϊόντα τους. 

Βλέπετε κάποιους ενοχλούν οι εκκλησιαστικές μπίζνες και όχι αυτές που κάνει η Ελληνική κυβέρνηση με κράτη παρίες όπως είναι η Κίνα. 

Θα λέγαμε ο Θεός να βάλει το χέρι του αλλά μάλλον δεν υπάρχει γιατί εάν υπήρχε θα είχε ήδη τιμωρήσει τον βλάστημο Μητσοτάκη και την χώρα μας.

Άρα όλα καλά πάνε αφού με Μητσοτάκη στην καρέκλα καταρρέουν ένας - ένας όλοι οι ΜΥΘΟΙ. Αυτοί με τις οποίες γαλουχήθηκαν γενιές και γενιές και που προφανώς δεν θα περίμεναν πως οι καμπάνες δεν θα χτυπάνε για να καλούν τους πιστούς το Πάσχα στην Εκκλησία αφού η Ανάσταση θα γίνει όταν βρεθεί το εμβόλιο της πανδημίας του COVID -19 δηλαδή κοντά στα Χριστούγεννα του 2020 γιατί πιο πριν δεν παίζει ακόμα και να βγει να έρθει στην χώρα μας.


Σ.Μ 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου