Σελίδες

Κυριακή 15 Μαρτίου 2020

Γιατροί και νοσηλευτικό προσωπικό καλούν τους πολίτες να παραμείνουν σπίτι



Viral έχει γίνει στο διαδίκτυο η παραπάνω φωτογραφία και το μήνυμα "Μένουμε Σπίτι" που προσπαθεί να περάσει για τους πολλούς που πρέπει να παραμείνουν στα σπίτια τους για να μην μεταδοθεί περαιτέρω ο κορονοϊός.
Να πω μόνο πως όλοι η χώρα διαθέτει μόλις 250 ΜΕΘ και δεν ξέρουμε καν εάν είναι σε θέση να εξυπηρετήσουν όλες τους νοσούντες μιας πανδημίας που θα διαρκέσει όπως λένε οι ειδικοί έως και τον Ιούνιο τουλάχιστον!

Δεν γνωρίζω εάν ακολουθούμε την σωστή πολιτική ως κράτος και θα κριθούμε από το αποτέλεσμα στο τέλος της πανδημίας. Τις επόμενες μέρες και όσο θα έχουμε περισσότερους νεκρούς και νέα κρούσματα πολλοί θα είναι αυτοί που και ΔΗΜΟΣΙΑ θα αμφισβητούν τα μέτρα που έχουν παρθεί. 

Άλλωστε προφανώς και δεν θα έχει κανένα νόημα να επιβιώσουμε από μια πανδημία και να καταστρέψουμε για πάντα την οικονομία μας. 

Πολλοί Έλληνες και Ελληνίδες δεν θα έχουν καν τους επόμενους μήνες την ΛΥΣΗ της μετανάστευσης αφού ο δυτικός κόσμος δέχεται ισχυρό πλήγμα από έναν ιό που μετέτρεψε σε πανδημία η αφέλεια και ανικανότητα του κομμουνιστικού κόμματος Κίνας. 

Σ.Μ 



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου