Σελίδες

Κυριακή 8 Μαρτίου 2020

Δεν χωράνε λαϊκισμοί και μικροπολιτικές σκοπιμότητες σε ένα πρόβλημα που δημιούργησαν οι κομμουνιστές με την ανικανότητά τους

Τα έκτακτα μέτρα που ανακοίνωσε η κυβέρνηση για την αντιμετώπιση του κορονοϊού προφανώς και δεν θα αποδώσουν εάν όλοι μας δεν είμαστε συνεπείς στην τήρησή τους.



Άλλωστε από την προχειρότητα και τις καθυστερήσεις ενός κομμουνιστικού καθεστώτος κινδυνεύει πλέον η παγκόσμια οικονομία και αυτό δεν πρέπει να το ξεχνάει ουδείς.

Δεν προβάλλονται από τα ελληνικά ΜΜΕ οι ευθύνες της Κίνας στην ραγδαία εξάπλωση του ιού κάτι το οποίο όμως κάνουν ως οφείλουν τα περισσότερα δυτικά ΜΜΕ. 

Στον δήμο μας δυστυχώς πολλές παρατάξεις άγονται και φέρονται αναπαράγοντας σε δελτία τύπου τις ανοησίες του ΚΚΕ και της Λαϊκής Συσπείρωσης. 


Οι δημότες μας τους βλέπουν και τους κρίνουν καθημερινά και προφανώς όσοι επιβιώσουν από τα λάθη των Κινέζων κομμουνιστών θα τους μαυρίσουν στις κάλπες του 2023. 

Όσα δελτία τύπου δεν αναφέρουν τον κύριο φταίχτη αυτής της πανδημίας προφανώς και δεν έχουν θέση στο ιστολόγιό μας όπως δεν θα έχουν καμία προβολή και όσες δράσεις δεν αφορούν το συμφέρον των πολιτών αλλά εξυπηρετούν μικροπολιτικά συμφέροντα ή προσωπικές φιλοδοξίες.

Το ίδιο θα συμβαίνει και με τα αθλητικά σωματεία τα οποία θα προβάλλονται μόνο εφόσον φέρνουν σημαντικές επιτυχίες για την πόλη και σε καμία άλλη περίπτωση. 

Ήδη οι νεκροί στην Ιταλία έχουν ξεπεράσει τους 200 και προφανώς όσοι ακόμα γραφικοί μιλάνε για ακόμα μια εποχική γρίπη μάλλον θα πρέπει να αναθεωρήσουν τις απόψεις τους.

Οι εκτιμήσεις που έχουν κάνει Αμερικανοί Επιστήμονες και παρουσιάστηκαν σε ωριαία εκπομπή στο δίκτυο Fox News μιλάνε για χιλιάδες θύματα όσο η Κίνα εξακολουθεί και αδιαφορεί στο να περιορίσει τις μετακινήσεις και όσο η Ε.Ε κρατάει ανοιχτούς διαύλους μαζί της!

Οι ΗΠΑ θα ανακοινώσουν σύντομα μετά τον αποκλεισμό που έχουν επιβάλλει στις πτήσεις από Κίνα και αντίστοιχα μέτρα για την Ιταλία αφού ατυχώς η Ε.Ε δεν εμποδίζει την εξάπλωση του ιού στις χώρες μέλη της και το κάθε κράτος εφαρμόζει την δική του πολιτική.

Προφανώς και οι ευθύνες όσων κρατούν ανοιχτά τα αεροδρόμια της χώρας σε επισκέπτες από την Κίνα είναι τεράστιες.

Ελπίζοντας πως τελικά η Κίνα θα "στριμωχθεί" από την παγκόσμια κατακραυγή και με την ελπίδα πως ίσως δοθείσης της τραγικής αυτής συγκυρίας θα ανοίξει ένας ευρύτερος διάλογος για τα κράτη παρίες αυτού του κόσμου ελπίζουμε πως τα αθώα αυτά θύματα θα είναι τα τελευταία θύματα του κομμουνισμού ανά την υφήλιο.

Η δική μας ελπίδα βέβαια συνοδεύεται πάντα από αντικομμουνιστικό αγώνα την ώρα που κάποιοι συνδημότες μας συνεγελάζονται με τα ορφανά του Στάλιν τα οποία απειλούν την Αστική μας Δημοκρατία κάτι που φάνηκε και με την στάση τους στο μεταναστευτικό και την ασύμμετρη απειλή που δέχεται η χώρα από μετανάστες που προφανώς και εάν εισέλθουν απειλούν την κοινωνική μας συνοχή.
Σ.Μ 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου