Σελίδες

Παρασκευή 13 Μαρτίου 2020

Μόνο τα Super Market έχουν κίνηση σε μια πόλη που ο κόσμος έχει εξαφανιστεί από καφετέριες και μπαράκια


Τα έκτακτα μέτρα της κυβέρνησης για κλείσιμο γυμναστηρίων, κινηματογράφων , και θεάτρων έχουν αποδώσει και στην πόλη μας όπου παρατηρείται μείωση της πελατείας των επιχειρήσεων εστίασης κατά 70% σύμφωνα με όσα μας καταγγέλλουν επιχειρηματίες της πόλης που με ρωτούσαν τι μέλλει γενέσθαι.



Σύμφωνα με την δική μου πληροφόρηση από κυβερνητικές πηγές την επόμενη εβδομάδα αναμένονται νέα μέτρα που θα αφήνουν ανοιχτά μόνο τα φαρμακεία και τα Super Market. Προφανώς και κανείς δεν είναι ευχαριστημένος από αυτή την κατάσταση που μας δημιούργησαν οι Κινέζοι ή για να ακριβολογώ το ανεύθυνο κομμουνιστικό καθεστώς της. 

Στα της πόλης τώρα έχουμε δημοτικό συμβούλιο χωρίς κόσμο σήμερα επειδή η ανευθυνότητα της δημοτικής παράταξης "Πρώτα η Ηλιούπολη" θεωρεί και ζήτησε να γίνει ενώ από δίπλα και οι λαϊκιστές της παράταξης Αραμπατζή αναμένονται να δώσουν σήμερα ρεσιτάλ σε ένα δημοτικό συμβούλιο που δεν θα καλυφθεί από κανένα τοπικό μέσο της πόλης.

Τις επόμενες μέρες λοιπόν και επειδή η μάστιγα της πανδημίας είναι ακόμα εδώ και εμείς θα σας ενημερώνουμε για θέματα σοβαρά και όχι προφανώς για τις απέλπιδες προσπάθειες κάποιων αργόσχολων του δημοσίου να αναδειχθούν σε τοπικούς παράγοντες σε μια πόλη που σαφέστατα έχει επιλέξει την διοίκηση που επιθυμεί και πλέον αντιλαμβάνεται και στην πράξη πως ο δικός μας αντικομμουνιστικός αγώνας έχει νόημα αφού η μεγάλη καταστροφή που ήδη βιώνουμε είναι απόρροια ενός φασιστικού καθεστώτος που δεν σέβεται ούτε τους κατοίκους του.

 Ήδη στην πόλη που ξεκίνησε ο ιός το κομμουνιστικό καθεστώς της Κίνας έχει άρει όλους τους περιορισμούς κίνησης και φυσικά επειδή και τα ελληνικά ΜΜΕ είναι κατά βάση φιλορωσικά σας προτρέπω να παρακολουθείτε ΜΜΕ των ΗΠΑ γιατί αλλιώς δεν θα μάθετε και πολλά πράγματα.

Μην βγαίνετε από τα σπίτια εάν δεν έχετε δουλειά , γιατί ο κορονοϊός μεταδίδεται πολύ εύκολα και η ταλαιπωρία για όποιον νοσήσει είναι μεγάλη ενώ είναι θανατηφόρος για τις ευπαθείς ομάδες και για ανθρώπους που αντιμετωπίζουν προβλήματα υγείας.

Ακολουθούν 10 αναρτήσεις για τον κορονοίό με αναλύσεις ειδικών για το τι πρέπει να περιμένουμε το επόμενο διάστημα.

Σ.Μ 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου