Σελίδες

Παρασκευή 3 Απριλίου 2020

Η ρωσόφιλη προπαγάνδα συνεχίζεται απτόητη και κάποιοι αφελείς "τσιμπάνε"


Τις τελευταίες εβδομάδες σε πολλά ΜΜΕ της πατρίδας μας διαβάζουμε για τα "αξιόλογα" κράτη Ρωσία και Κίνα που βοηθάνε τον κόσμο να ξεπεράσει την κρίση.



Στις αναλύσεις των "ειδικών" ξεχνιέται το γεγονός πως η ανευθυνότητα του κομμουνιστικού κινεζικού καθεστώτος οφείλεται η πανδημία , και πως η Ρωσία τα τελευταία 50 χρόνια δεν έχει προσφέρει απολύτως τίποτα στην παγκόσμια ιατρική κοινότητα για την αντιμετώπιση ακόμα και της εποχικής γρίπης.

Το γεγονός πως και τα δύο αυτά κράτη αποκρύπτουν τους νεκρούς τους από την πανδημία ( στις Κίνα είναι εκατόμβες οι νεκροί αλλά παρουσιάζουν μια ειδυλλιακή εικόνα) και στη Ρωσία η επίσημη ενημέρωση μιλάει για ελάχιστα κρούσματα και λίγους προφανώς νεκρούς!

Στον πόλεμο κατά του κορονοϊού έχουν μπει και άλλα κράτη παρίες όπως η Κούβα που ισχυρίζεται πως έχει ήδη το φάρμακο και κάποιοι ανεύθυνοι το αναπαράγουν ως είδηση και στην χώρα μας!

Όλα αυτά τα ψέματα προφανώς και θέλουν να θίξουν την μοναδική υπερδύναμη του πλανήτη που είναι οι ΗΠΑ και από εκεί θα έχουμε και το εμβόλιο ή μια αξιόπιστη λύση για την τραγωδία που όλοι μας ζούμε.

Η επόμενη μέρα λοιπόν θα είναι δύσκολη για όσους ποντάρουν πως θα τους σώσει το ξανθό γένος ή οι τάχα καλοκάγαθοι Κινέζοι που στέλνουν και στη χώρα μας υγειονομικό υλικό αμφιβόλου ποιότητα όπως ήδη έχουν καταγγείλει Ολλανδία και Βέλγιο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου