Σελίδες

Τρίτη 15 Σεπτεμβρίου 2020

Τώρα που τους "πέταξαν" δεν διαφήμισαν την έναρξη του διαδημοτικού ραδιοφώνου- Όλα για το προσωπικό τους όφελος οι δήθεν για το καλό της πόλης και των δημοτών


Μάλλον δεν ενόχλησε μόνο τους αναγνώστες μας ο ΦΑΣΙΣΜΟΣ τους αλλά και τους διοικούντες. Έτσι ενώ χθες ανήμερα της γιορτής μου  είχε πρεμιέρα το διαδημοτικό  ραδιόφωνο Lime Radio δεν είδαμε σχετικές αναρτήσεις στους τοίχους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης "πρώην" παραγωγών του. 

Δεν πειράζει καλύτερα θα σας τους γνωρίσουμε εμείς ΟΛΟΥΣ τους παραγωγούς του διαδημοτικού μας ραδιοφώνου αφού ΠΛΕΟΝ δεν ντρεπόμαστε για κανέναν από αυτούς. 

Μια σύντομη περιγραφή για το team μπορείτε να πάρετε από εδώ  (γιατί όταν διαφημίζεις δίνεις κλικ στον διαφημιζόμενο και όχι στον εαυτό σου!) και σίγουρα στο άμεσο μέλλον ( για πολύ μακριά δεν σχεδιάζουμε εμείς πλέον) θα στείλουμε ένα ερωτηματολόγιο να μάθετε και εσείς πιο πολλά πράγματα για όσους σας κρατάνε συντροφιά, σας ενημερώνουν , και σας διασκεδάζουν πίσω από τα μικρόφωνα ενός ραδιοφώνου που για να γίνει σημείο αναφοράς έστω για την πόλη μας πρέπει να λειτουργήσει με κανόνες ελεύθερης αγοράς και βέβαια αυτό θα το βοηθήσει να πληρώνει και τους παραγωγούς του. 

Τζάμπα για το δημότη η ενημέρωση και η ψυχαγωγία του αλλά όχι να εκμεταλλεύεται η εκάστοτε διοίκηση τον εθελοντισμό και την φρεσκάδα να δώσει κίνητρα και θα δει πως στο τέλος θα έχει διπλό και τριπλό κέρδος. 

ΥΓ: Για να μην "τρομοκρατούνται", να τους ενημερώσουμε πως εμείς όλα ΔΗΜΟΣΙΑ τα λέμε και τα γράφουμε και φυσικά δεν έχουμε δικογραφίες εις βάρος μας για ειδεχθή αδικήματα. Έχουμε συρθεί άπειρες φορές στα δικαστήρια προασπιζόμενοι το ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΟ μας λειτούργημα. Μέσα σε αυτό πρωτίστως είναι να καυτηριάζουμε την ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ όλων όσων θα συμμαχούσαν και με τον Διάβολο για μερικά ευρώ........ Εάν ψάχνουν λοιπόν ΚΙΤΡΙΝΙΛΑ ας κοιτάξουν τι προσφέρουν ως ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ στον δημότη αυτοί και τι ΕΜΕΙΣ. Εμείς του προσφέρουμε ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ και αυτοί ΚΟΥΒΑ!

Σ.Μ 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου