Σελίδες

Τρίτη 6 Οκτωβρίου 2020

Σας ευχαριστούμε που μας στηρίζετε με θέματα και επισκέψεις - Η Σοβιετία τους σύντομα θα λάβει ΤΕΛΟΣ


 Τι και εάν σκούζουν εναντίον μας ΦΑΣΙΣΤΕΣ και από τα δύο άκρα; Τι και εάν η Λαϊκή Συσπείρωση Ηλιούπολης και τώρα και το ΣΕΔΗ βγάζουν ανακοινώσεις εναντίον μας επειδή δημοσιεύουμε μια πραγματικότητα που δεν τους αρέσει; Τι και εάν και οι δύο κεντροδεξιές δημοτικές παρατάξεις δεν μας "πάνε" επειδή λέμε ξεκάθαρα πως με τους συγκεκριμένους επικεφαλής και τέτοιες θέσεις και συγχρωτισμό με την Αριστερά δεν έχουν τύχη παρά για μόνιμη θέση στα έδρανα της αντιπολίτευσης. 

Τι και εάν ο δήμαρχος θεωρεί πως παρουσιάζουμε εικόνες που δεν υπάρχουν; Εσείς μας διατηρείτε το πρώτο τοπικό ΜΜΕ ενώ έχετε τουλάχιστον άλλες εννιά επιλογές. 

Γιατί προφανώς και 7 χρόνια μετά έχετε καταλάβει πως δεν "μασάμε" με ΑΠΕΙΛΕΣ , δεν υποκύπτουμε στην ΒΙΑ της Αριστεράς , δεν συγχρωτιζόμαστε με τον κόκκινο ή μαύρο ΦΑΣΙΣΜΟ και πολεμάμε τα ΛΑΜΟΓΙΑ από όλους τους χώρους. 

Η διαδικτυακή συμμαχία τάχα αριστερών με τους οπαδούς του Μεσσία και μέλη των κεντροδεξιών παρατάξεων της πόλης έπεσε και αυτή στο κενό. Τώρα συνομιλούμε μόνο στα chat νιώθοντας "ασφαλείς" και ποντάροντας στο νόμο περί προσωπικών δεδομένων. 

Αφελείς είναι αλλά δεν μας απασχολεί αυτό που μας ενδιαφέρει είναι να διαβαζόμαστε από τους πολλούς που βαρέθηκαν να ζουν με ΜΥΘΟΥΣ και που είναι και ο ΜΟΝΑΔΙΚΟΙ μας χορηγοί και ΕΝΤΟΛΟΔΟΧΟΙ στο να συνεχίζουμε την δική σας ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ για όλα όσα όλοι οι άλλοι σας κρύβουν. 

ΥΓ: Αυτοί είναι κύριε Μωραίτη που μας είπαν να σε "ξεκωλιάσουμε" για τα ψέματα και τις συκοφαντίες που γράφεις στα παρακμιακά σου ΜΜΕ και προφανώς να ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΟΥΜΕ τον ΡΑΤΣΙΣΜΟ σου και τις άθλιες αναρτήσεις σου που προσβάλουν κάθε ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ πολίτη. 


"Ακροδεξιές" φαντασίες όταν ακόμα εξέδιδαν εφημερίδα για να έχουν χαρτί υγείας οι δημότες μας 


Σ.Μ 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου