Σελίδες

Τετάρτη 7 Οκτωβρίου 2020

Όσες φωτογραφίες μας στέλνετε με γεμάτους κάδους και ογκώδη θα δημοσιευθούν - Μην ανησυχείτε και να τα μαζέψουν (μακάρι αλλά που...) μετράει το γεγονός πως αφήνουν την πόλη σε αυτά τα χάλια


 Σήμερα είναι μέρα δικαίωσης για τον Αντώνη Σαμαρά και μερικούς "τρελούς" που "σήκωσαν" 18 βουλευτές της Χρυσής Αυγής και τους προφυλάκισαν. 

Μπορεί κάποιοι να θεωρούν πως αυτό έγινε για πολιτικούς λόγους αλλά το θέμα είναι πως ουδείς άλλος τόλμησε να στείλει στη Δικαιοσύνη ένα πολιτικό κόμμα με 18 βουλευτές για να δικαστεί ως εγκληματική οργάνωση. 

Κάποιοι από αυτούς που πανηγυρίζουν σήμερα  χόρευαν μαζί με τους Χρυσαυγίτες στις πλατείες των αγανακτισμένων βρίζοντας το πολιτικό μας σύστημα. Η Αστική Δημοκρατία που δεν είναι εκδικητική έδωσε σήμερα ένα μικρό δείγμα της ΔΥΝΑΜΗΣ της. Δύναμη που απορρέει από την ψήφο των πολλών και που προφανώς δεν μπορεί να ανεχθεί όποιον παλεύει για να την ανατρέψει με την χρήση ΒΙΑΣ ή την υπονομεύει με την δράση του. 

Σήμερα γκρινιάζει η μία πλευρά μαζί με τους "ψεκασμένους" που νιώθουν πως η μάσκα στερεί τις Ελευθερίες τους. Ας καταλάβουν καλά λοιπόν πως η Αστική Δημοκρατία δεν δίνει μόνο δικαιώματα αλλά και υποχρεώσεις. Οι εικόνες με τις συμπλοκές έξω από το Εφετείο ήταν θλιβερές αφού κάποιοι δεν έχουν αντιληφθεί πως ο κόσμος αλλάζει και γρήγορα θα βρεθούν εάν συνεχίσουν στη θέση των Χρυσαυγιτών. 

Στους αναγνώστες μας που διαμαρτύρονται για την καθαριότητα της πόλης λέμε ξεκάθαρα πως εμείς από εδώ θα πιέσουμε. Το θέμα είναι ΞΕΚΑΘΑΡΑ και αυτοί να πάρουν θέση. Με την συνταγή του κρατισμού και με πάνω από το 80% των εργαζομένων του δήμου μας να κάνουν ταξικούς αγώνες η ΕΙΚΟΝΑ θα παραμένει ΘΛΙΒΕΡΗ. 

Μόνη ΛΥΣΗ η πίεση ώστε να δοθεί η δομή της καθαριότητας και του Πρασίνου σε ιδιώτη. Γιατί προφανώς και οι δήμοι που πέτυχαν στο τομέα καθαριότητας συγκρούστηκαν με τους συνδικαλιστές (π.χ δήμος Αλίμου) και αυτό πήρε χρόνο. 

Πλέον στον δίπλα δήμο οι εργαζόμενοι έχουν καταλάβει πως μπορεί να είναι ΜΟΝΙΜΟΙ αλλά ο δήμαρχος έχει το απόλυτο δικαίωμα και να τους αξιολογήσει και να τους ΔΙΩΞΕΙ όταν δεν κάνουν την δουλειά τους. 

Εδώ βρίζουν τους δημοσιογράφους που αποκαλύπτουν άσχημες εικόνες για την πόλη. Οι φωτογραφίες που μας στέλνετε απεικονίζουν το χάλι που επικρατεί στον τομέα της καθαριότητας. Η μπόχα από αυτές δεν μπορεί να μεταφερθεί αλλά είναι κάτι που ζουν πολλοί δημότες μας που βλέπουν γεμάτους κάδους με σπασμένα καπάκια και σκουπίδια πεταμένα πέριξ αυτών. 

Το "πάρτι" δεν θα τελειώσει αφού με 9.5 εκατομμύρια ευρώ τον χρόνο θα υπάρξουν πολλοί να βγουν στα χαρακώματα για να μην χάσουν το βόλεμά τους. 

Εμείς που υβριζόμαστε καθημερινά σχεδόν, δεν σας κοστίζουμε ΤΙΠΟΤΑ. Άλλωστε στο όλο σκηνικό με τα σκουπίδια μας "έβαλαν" οι καταγγελίες των πολιτών που μας διατηρούν το πρώτο site της πόλης . Ιστολόγιο για να ακριβολογούμε για να μην μπορούν και οι "βολεμένοι" να μας "στριμώξουν". 

Ξέρουμε πολύ καλά τι κάνουμε και φυσικά μαθαίνουμε και γιατί κάποιες "φάλαινες" μας συκοφαντούν. Αλλά όπως "ξεκωλιάσαμε" τον δήθεν "Μεσσία της πόλης" θα εξακολουθούμε να το κάνουμε και με αυτές που θεωρούν πως χωρίς στοιχεία και με "νομικούς" για τον πο@τσο θα καταφέρουν να μας ΦΙΜΩΣΟΥΝ. 

Ματαιοπονούν όπως και όσοι αντί να εργάζονται πίνουν καφέ και παίζουν τάβλι εις υγείαν των κορόϊδων που δουλεύουν ΔΙΠΛΑ και ΤΡΙΠΛΑ για να καλύψουν το δικό τους ραχάτι. Έχουν από καιρό τσαντίσει τους συναδέλφους τους που πλέον δεν έχουν ενδοιασμό να στέλνουν εκτός από φωτογραφίες αλλά και λίστες πάνω στις οποίες στηρίζουμε την δημοσιογραφική μας έρευνα. 

Αντί λοιπόν να τρέχουν να πανηγυρίζουν που θα μπουν φυλακή για 6-7 χρόνια οι μαύροι φασίστες ας καταλάβουν πως οι ταξικοί τους αγώνες δεν απέδωσαν αυτή που ΤΙΜΩΡΗΣΕ σήμερα τους Χρυσαυγίτες ήταν η Αστική Δημοκρατία που θέλουν αυτοί οι ΣΤΑΛΙΝΟΦΑΣΙΣΤΕΣ να ανατρέψουν. 

Μια Αστική Δημοκρατία που προφανώς δεν συμμερίζεται τις σταλινικές τους απόψεις για τάχα "μπουκωμένα" ΜΜΕ και που προφανώς δεν θα τους κάνουν την χάρη να μην δείχνουν την ΑΛΗΘΕΙΑ στους πολλούς για να μην χάσουν αυτοί το ραχάτι τους. 

Καλούμε την αντιπολίτευση αντί να βγάζει αστείες ανακοινώσεις που δεν θίγουν καμία διοίκηση να σοβαρευτεί και να πει τις ΔΙΚΕΣ της προτάσεις. 

Το να κοροϊδεύουν πως θα μετατρέψουν με την ίδια συνταγή μια ΒΡΩΜΙΚΗ πόλη σε καθαρή είναι κάτι που δεν στέκει με την λογική. 

Σαν "κότες" άκουγαν στο δημοτικό συμβούλιο την κ. Καραγιαννίδου να μιλάει για ψεύτικες εικόνες και για συκοφαντίες . Προφανώς και αυτοί μένουν ΟΛΟΙ στην γειτονιά που είναι πεντακάθαρη . 

Αλλά δεν τους έχω γείτονες και μάλιστα αυτοί που τους έχουν μας στέλνουν φωτογραφίες από τους σπασμένους και γεμάτους κάδους των γειτονιών τους. 

ΥΓ: Μαζί με τα σκουπίδια ας μαζέψουν και τους οπαδούς τους βαρεθήκαμε την ίδια μονότονη κασέτα για την δική μας τάχα νομιμότητα ή μη. Όποιος έχει παράπονο πάει στον Εισαγγελέα υπηρεσίας να μας "μαζέψει" άλλωστε την διαδικασία αυτή την έχουμε αντιμετωπίσει εδώ και 25 χρόνια που ασχολούμαστε με την δημοσιογραφία. 

Σ.Μ 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου