Σελίδες

Τετάρτη 11 Νοεμβρίου 2020

Άμα είσαι ρατσίστρια τα βάζεις και με τον "Κουασιμόδο" τον φανταστικό ήρωα του μυθιστορήματος του Βίκτωρος Ουγκό!

 


Η "πανέμορφη" υποψήφια και μη εκλεγμένη συνεχίζει το διαδικτυακό της παραλήρημα βλέποντας "Κουασιμόδο" στην πόλη. 

Και φυσικά ουδείς από την δημοτική παράταξη "Ηλιούπολη Πάμε Μπροστά" δεν της λέει πως ο ήρωας του Βίκτωρος Ουγκό στο επικό μυθιστόρημά του η Παναγία των Παρισίων ήταν ένα ΘΕΤΙΚΟ πρότυπο που απέδειξε ηρωϊκή και αλτρουϊστική συμπεριφορά απέναντι στα πολλά και σκοτεινά γεγονότα στη μοίρα της Εσμεράλδας. 

Και μόνο να συγκρίνει τον εαυτό της με την πανέμορφη τσιγγάνα του μυθιστορήματος αποδεικνύει πως επαφή με την πραγματικότητα δεν έχει. 

Μια πραγματικότητα που είναι σκληρή για την ίδια και όσους ακόμα ανέχονται τον διάχυτο ρατσισμό της. 

Η αμορφωσιά της την οδηγεί σε "γκάφες" και προφανώς στο μικρό της ακροατήριο εξακολουθούν και είναι δημοτικοί σύμβουλοι της παράταξης που ενώ δεν έχουν να απαντήσουν σε θέματα που αφορούν τις ρατσιστικές επιθέσεις των υποψηφίων τους βρίσκουν διασκεδαστικά τα αποκυήματα φαντασίας μιας υποψήφιας που θεωρεί πως μπορεί με ανοησίες να απαξιώσει το πρώτο σε επισκεψιμότητα τοπικό ΜΜΕ. 

Το 2023 θα έχουν και πάλι παράπονα πως τάχα τους "αδικήσαμε" προεκλογικά επειδή απλώς ασκούμε το λειτούργημά μας. Που προφανώς δεν μας επιτρέπει να μην στηλιτεύουμε την ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ και τον λαϊκισμό όσων προσπαθούν απλώς να κάνουν μέσα στα δημοτικά συμβούλια στείρα αντιπολίτευση που δεν ενθουσιάζει τους πολλούς. 

Δυστυχώς εμείς δεν επιδεικνύουμε τον αλτρουϊσμό του Κουασιμόδο , και δεν είμαστε ήρωες αφού το μόνο που κάνουμε είναι να ασκούμε απλώς το λειτούργημά μας. 

Με γνώμονα συγκεκριμένες Αρχές και Αξίες και στεναχωρώντας όσους μας θεωρούν "εύκολους στόχους" και είναι πολλοί στα 7 και πλέον χρόνια της διαδικτυακής μας παρουσίας στην πόλη. 

Προφανώς και απαντάμε πάντα στα παραληρήματα της μυθομανούς όταν αυτά έρχονται σε γνώση μας αφού κανένα τοπικό ΜΜΕ δεν φιλοξενεί τις ασυναρτησίες της που "βαπτίζει ως γεγονότα". 

Είναι από τις αναρτήσεις που βαριόμαστε εν μέσω πανδημίας ,αλλά είμαστε ΠΡΩΤΟΙ επειδή απαντάμε σε όλους αφού τα χιλιάδες "μάτια και αυτιά" μας στην πόλη μας πληροφορούν αξιόπιστα για τα πάντα. 

Το παραλήρημα μπορείτε να το διαβάσετε στον τοίχο της στο facebook ,αφού προφανώς και το ιστολόγιο αυτό δεν έχει χώρο για κανέναν είδους Φασισμό ή ρατσισμό από όπου και εάν προέρχεται. 

Εμείς κωδωνοκρούστες δεν είμαστε ,αλλά αφυπνίζουμε συνειδήσεις και για τον λόγο αυτό παραμένουμε (και χαιρόμαστε για αυτό) "κόκκινο πανί" για όλους τους φασίστες της πόλης. 

Κόκκινους , πράσινους , μαύρους , ροζ κ.ο.κ, γιατί όπως θα διαβάσετε και στην εικόνα παρακάτω φασιστικές νοοτροπίες συναντάς σε ανθρώπους όλων των παρατάξεων ή των ιδεολογιών. 



ΥΓ: Και εμείς καταφύγαμε σε αναφορές που δεν ταιριάζουν με τον χαρακτήρα μας αλλά προφανώς δεν μπορούμε να πηγαίνουμε με το "σταυρό στο χέρι" όταν απέναντί μας οι Γκαίμπελς  παρουσιάζουν fake news ως γεγονότα. Εμείς ζητάμε συγγνώμη για τους ατυχείς μας ή ακραίους χαρακτηρισμούς αλλά προφανώς και δεν μπορούμε να ανεχτούμε να διασύρουν τον επαγγελματικό μας κλάδο  και να μας αποκαλούν "σκουπίδια" κρατικοδίαιτοι που έχουν τεράστιες ευθύνες για την χρεοκοπία της χώρας. Εμείς ως μέσο δεν είμαστε υπέρ καμίας υποκριτικής συναίνεσης  ούτε φυσικά της ομερτά που δεν ταιριάζει σε ελεύθερους πολίτες αλλά σε μαφιόζους. Για τον λόγο αυτό όπως έχουμε ξαναπεί δεν μας ενδιαφέρουν τα like στις αναρτήσεις μας αλλά το να αποκτούμε όλο και περισσότερους  συναγωνιστές σε μια δύσκολη μάχη που είμαστε αναγκασμένοι να δώσουμε εναντίον του ΨΕΜΑΤΟΣ και της ΥΠΟΚΡΙΣΙΑΣ όλων μας. Να τονίσουμε δε πως δεν χρειαζόμαστε την "ευλογία" κανενός δόγματος που αντί να σώσει τους ΠΙΣΤΟΥΣ του τους οδηγεί σε επώδυνο θάνατο! 

ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου