Σελίδες

Δευτέρα 9 Νοεμβρίου 2020

Ειδήσεις σε ένα λεπτό για την Ηλιούπολη



  • Δύσκολο το έργο των υπαλλήλων καθαριότητας ιδίως κάθε Δευτέρα. Τόνοι τα σκουπίδια , παρόλο που τα καταστήματα εστίασης παραμένουν κλειστά. 

  • Ακούμε για πολλές παρατάξεις που είναι στα "σκαριά" αλλά κρατάμε μικρό καλάθι αφού το να συγκεντρώσεις έστω 44 άτομα που θα σε ακολουθήσουν φαντάζει εύκολο αλλά δεν είναι. Πιστέψτε με στο τέλος θα έχουμε και λιγότερες από αυτές που διεκδίκησαν την είσοδό τους στο δημοτικό συμβούλιο στις εκλογές του 2019 και ελέω απλής αναλογικής όλες εξέλεξαν έστω έναν δημοτικό σύμβουλο. 41 δημοτικοί σύμβουλοι και έχουμε 2 παρατάξεις από τον χώρο του ΠΑ.ΣΟ.Κ - ΚΙΝΑΛ , τέσσερις από τον χώρο της Αριστεράς , και δύο κεντροδεξιές!

  • Μας "μάντρωσαν" λένε κάποιοι και μας φοβίζουν με έναν ιό που είναι απλή γρίπη! Το θέμα μου δεν είναι τι λένε οι "ψεκασμένοι" αλλά πως κάποιοι από εσάς τους ακούτε! 

  • 8 χρόνια τον είχαν Αντιδήμαρχο Οικονομικών τον Γιώργο Χατζηδάκη τώρα που έγινε δήμαρχος "βρωμάει" σε κάποιους πρώην συντρόφους του. Ξύδι θα συνηθίσουν αφού προεκλογικά δεν μας άκουσαν στο δεύτερο γύρο και κάποια στελέχη της δημοτικής παράταξης "Πρώτα η Ηλιούπολη" πήγαν διακοπές! 

  • Όχι δεξιά φωνή δεν υπάρχει μέσα στο δημοτικό συμβούλιο αφού οι εναπομείναντες 9 κεντροδεξιοί δημοτικοί σύμβουλοι έχουν καταντήσει "ουρά" της λαϊκής συσπείρωσης και στέκονται απέναντι σε βασικές επιλογές της κυβέρνησης Μητσοτάκη ενώ βγάζουν σπυριά με υπουργούς της όπως ο Άδωνις Γεωργιάδης & ο Μάκης Βορίδης.

  • Έχετε δει τι έχει συμβεί στην κεντροδεξιά παράταξη του δήμου Αλίμου αφού ο επικεφαλής δεν ακολουθούσε δεξιά ατζέντα αλλά την δική του. Τα ίδια θα συμβούν και εδώ ήδη ένας εκλεγμένος με κεντροδεξιά παράταξη συνδράμει το έργο της νυν διοίκησης αφού το να περιμένεις να γίνουν διοίκηση με τέτοια αντιπολίτευση που κάνουν είναι ΑΥΤΑΠΑΤΗ. 

  • Σε περιόδους lockdown η επισκεψιμότητα των site πέφτει αφού ο κόσμος που κάθετε σπίτι παρακολουθεί τηλεόραση. Τα "συστημικά" δηλαδή ΜΜΕ που τάχα δεν παρακολουθούν οι "ψεκασμένοι" και που σε κάθε περίοδο "εγκλεισμού" αυξάνουν τις τηλεθεάσεις τους. Για εμάς του διαδικτυακούς "παίχτες" συνήθως η επισκεψιμότητά μας μειώνεται. Για να μην έχετε δηλαδή και αυταπάτες πως σας γράφουμε με όφελος. Άλλωστε εμείς χόμπι κάνουμε και δεν βλέπουμε και καμία "χορηγία" από όλες και όλους εσάς που μας διαβάζετε καθημερινά εκτός βέβαια από την Αγάπη σας . Εάν μας φτάνει ; Προφανώς και όχι αφού για να έχετε εσείς την ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ που θέλατε γίναμε εμείς οι "κακοί" της πόλης. Το "λάθος" μας πως δεν χαριζόμαστε σε ΚΑΝΕΝΑΝ. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου