Σελίδες

Δευτέρα 16 Νοεμβρίου 2020

Μοναδική προσφορά από το Φροντιστήριο ΜΕ "Κυρίτσης" και το Διαγνωστικό Κέντρο "Ίαμα Πολυϊατρείο"


Το Φροντιστήριο Κυρίτσης δείχνοντας για ακόμη μία φορά κοινωνική ευαισθησία και αναλογιζόμενο τις δύσκολες υγειονομικές και οικονομικές περιστάσεις , εξασφάλισε αποκλειστικά και σας προσφέρει σε συνεργασία με το Διαγνωστικό Κέντρο « ΙΑΜΑ ΠΟΛΥΙΑΤΡΕΙΟ» ( Ιασωνίδου 54Β Ελληνικό) την εξής προσφορά για κάθε ενδιαφερόμενο:- τεστ ανίχνευσης κορωνοϊού με την μοριακή μέθοδο (PCR) στην τιμή των 58€/τεστ από 85 € που είναι η κανονική τιμή. -rapid test στην τιμή 28€/τεστ (η απάντηση εντός 20 λεπτών) ,-test αντισωμάτων στην τιμή των 30 €/τεστ .

Η διαδικασία για να πετύχουν τις προσφορές οι ενδιαφερόμενοι είναι: -κάνουν εγγραφή στην ιστοσελίδα του Φροντιστηρίου https://kyritsis-education.gr/diagnwstiko-iama/ και εν συνεχεία θα σας καλέσουν από το Διαγνωστικό Κέντρο ΙΑΜΑ, προκειμένου να σας κλείσουν ραντεβού για την πραγματοποίηση του τεστ έχοντας εξασφαλιστεί η έκπτωση. 

Τα αποτελέσματα τα λαμβάνεται στο e-mail σας το ίδιο βράδυ (εφόσον το τεστ έχει πραγματοποιηθεί έως τις 12:00 το μεσημέρι, διαφορετικά την επόμενη ημέρα). Στις δύσκολες στιγμές που βιώνουμε πρέπει έμπρακτα να δείχνουμε την αλληλεγγύη μας. 

ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΚΥΡΙΤΣΗΣ Διευθυντής Φροντιστηρίου «Κυρίτσης»


ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ: Μοναδική προσφορά εν μέσω πανδημίας και φυσικά οι δύο ιδιωτικές επιχειρήσεις δείχνουν έμπρακτα την κοινωνική τους ευαισθησία. Χαιρόμαστε ιδιαίτερα που φιλοξενούμε μια τέτοια προσφορά και συγχαίρουμε τις επιχειρήσεις. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου