Σελίδες

Τρίτη 10 Νοεμβρίου 2020

Μόνο τα μέλη των ομάδων μας ή οι διαδικτυακοί μας φίλοι θα έχουν πρόσβαση στις αναρτήσεις μας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης - Αρχίζουμε από τώρα αφήνοντας μόνο τις μεγάλες ομάδες των Νοτίων Προαστίων όπου θα λειτουργούμε όπως και πριν



Για λόγους ασφαλείας των ομάδων και των σελίδων μας στο facebook τις επόμενες ώρες τις αναρτήσεις μας θα βλέπουν μόνο όσοι είναι μέλη των ομάδων αυτών ή έχουν διαδικτυακό φίλο το προφίλ με το ονοματεπώνυμο Stavros Marinis. 

Άλλωστε εδώ και μήνες οι ομάδες μας δέχονται πάνω από 200 αναφορές την ημέρα για αναρτήσεις και φυσικά θέλουμε να ευχαριστήσουμε ακόμα για μια φορά το Facebook για το γεγονός πως ουδέποτε μας έχει κλείσει για μεγάλο χρονικό διάστημα. 

Επειδή οι αναφορές το τελευταίο διάστημα έχουν αυξηθεί δραματικά θα προασπίσουμε τις ομάδες μας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης με τον τρόπο που εμείς θεωρούμε πιο ωφέλιμο για την ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑ μας. 

Για ακόμη μια φορά ευχαριστούμε όλες και όλους εσάς για τις καθημερινές σας επισκέψεις. Έτσι όσοι αναρωτιούνται εάν χαθήκαμε θα πρέπει να γνωρίζουν πως για εμάς η απευθείας επίσκεψη στο ιστολόγιό μας ήταν πάντα το ζητούμενο και το έχουμε καταφέρει αρκετά καλά έως σήμερα αφού εξακολουθούμε και είμαστε το πρώτο σε επισκεψιμότητα τοπικό ΜΜΕ. 

Για τους φίλους μας στα Νότια Προάστια θα εξακολουθήσουν να μας βρίσκουν στις ομάδες των Νοτίων Προαστίων αφού σε αυτές έχουν ήδη "φιμωθεί" όσοι προσπάθησαν να κάνουν αναφορές εναντίον των αναρτήσεών μας. 

Για 1-2 ομάδες γίνεται το "πανηγύρι" που δεν θέλουμε να εγκαταλείψουμε αφού όπως όλες και όλοι οι αναγνώστες μας γνωρίζουν τους τελευταίους μήνες απέχουμε συνειδητά από ομάδες που διαχειρίζονται υβριστές μας στο facebook. 

Σ.Μ 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου