Σελίδες

Τετάρτη 23 Δεκεμβρίου 2020

Ειδήσεις για την πόλη σε ένα λεπτό



  • Δύο μέρες πριν τα Χριστούγεννα και οι υπάλληλοι καθαριότητας του δήμου μας κάνουν απέλπιδες προσπάθειες να διατηρηθεί η πόλη σε κάποιο "επίπεδο" τις μέρες των εορτών. Δυστυχώς όμως αυτό δεν θα συμβεί μια βόλτα στην πόλη το αποδεικνύει. Προφανώς και καμία διοίκηση δεν μπορεί με προσωπικό που δεν επέλεξε η ίδια και δεν μπορεί να ΑΠΟΛΥΣΕΙ να φέρει κάποιο αποτέλεσμα στον τομέα της καθαριότητας ο οποίος με στοιχίζει πάνω από 9 εκ. ευρώ τον χρόνο. Η εικόνα σε όμορους δήμους είναι καλύτερη αλλά πολύ μακρινή από αυτό που εμείς οραματιζόμαστε για την πόλη μας. Μια πόλη που αφέθηκε στις ιδεοληψίες της Αριστεράς και που σήμερα βρίσκεται ουραγός σε σχέση όχι με δήμους όπως η Γλυφάδα ή ο Άλιμος αλλά και από δήμους όπως ο Άγιος Δημήτριος και ο δήμος Δάφνης - Υμηττού. Η "ατυχία" του δήμου μας είναι πως κεντροδεξιά στελέχη της πόλης τιμούν τους ανύπαρκτους αγώνες της Αριστεράς. Αποτέλεσμα της τακτικής αυτής είναι πως από το 1974 έως σήμερα είχαμε μόλις μία κεντροδεξιά διοίκηση η οποία και έφτιαξε άγαλμα σε έναν κομμουνιστή δήμαρχο! Πουθενά στον δυτικό κόσμο ουδείς δήμαρχος θα τολμούσε να υψώσει άγαλμα σε έναν κομμουνιστή και μάλιστα μετά το πέσιμο των τειχών στα πρώην ανατολικά κράτη και την ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ της κτηνωδίας του ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΜΟΥ. Το ό,τι σε μερικά χρόνια και στη χώρα μας θα σταματήσει η ιδεολογική κυριαρχία της κομμουνιστικής αριστεράς είναι το μόνο σίγουρο. Έως τότε όμως χάθηκαν ευκαιρίες για τον δήμο μας ώστε να μην έχει δημάρχους που πιστεύουν σε φασισμούς ή που είναι κομμουνιστοθρεμμένοι όπως έλεγε και ο μακαρίτης φίλος και συναγωνιστής Δημήτρης Παρράς. Ο νέος δήμαρχος δεν είναι κομμουνιστοθρεμμένος αλλά η παρουσία του σε διαδικτυακές εκδηλώσεις του ΣΥΡΙΖΑ προφανώς και δεν κάνει κανέναν δεξιό ευτυχή από όσους τον ψήφισαν και ήταν πολλοί αφού και οι δύο κεντροδεξιές παρατάξεις στο δεύτερο γύρο των εκλογών "έσπρωξαν" με την αφωνία τους τους οπαδούς τους προς αυτή την κατεύθυνση. Εμείς τότε προτιμήσαμε τον κομμουνιστοθρεμμένο που μέσα στα δημοτικά συμβούλια κατατρόπωνε τα ορφανά του Στάλιν της πόλης που τώρα σήκωσαν και πάλι κεφάλι! Ευτυχώς που έχουμε κυβέρνηση της ΝΔ γιατί με τόσους "ψεκασμένους" στην Ηλιούπολη θα είχαμε πεθάνει όλες και όλοι από την covid-19! 

  • Ανύπαρκτες οι κοινωνικές υπηρεσίες του δήμου μας παρά τις προσφορές ιδιωτών. Δείτε τι συμβαίνει στους δήμους της Αττικής και κάντε επερωτήσεις κύριοι της αντιπολίτευσης που τρέξατε να δηλώσετε ΠΑΡΩΝ ή να ψηφίσετε έναν προϋπολογισμό που σαφέστατα και κινείται σε λάθος κατεύθυνση. Δεν περιορίζουν τα έξοδα του δήμου και μονίμως ζητάνε περισσότερα χρήματα από την κεντρική κυβέρνηση χωρίς οι δομές τους να προσφέρουν όσα θα έπρεπε. Σε λίγο θα τους φταίνε οι ξένοι δανειστές μας αφού όποιος παρακολούθησε την διαδικτυακή κουβέντα που διοργάνωση ο ΣΥΡΙΖΑ Ηλιούπολης θα κατάλαβε πως η "αλληλεγγύη" τους είναι θηλιά στον λαιμό όλων μας. Τάζουν λαγούς με πετραχήλια και κοροϊδεύουν τον κοσμάκη θεωρώντας πως είμαστε στο 2015. Στις κάλπες του 2021 θα καταλάβουν πως οι καιροί άλλαξαν και ο σανός και η δήθεν αλληλεγγύη της Αριστεράς δεν πουλάει. Ας δώσουν στους αναξιοπαθούντες κανένα κρουασάν Foli Follie .. μπερδεύτηκα Foli  ήθελα να γράψω και ο νοών νοείτο. 

  • Σε ελεύθερη πτώση σε ό,τι αφορά την επισκεψιμότητα τα τοπικά ΜΜΕ. Βλέπετε οι πολλοί ενημερώνονται από τα "συστημικά" ΜΜΕ και κυρίως την τηλεόραση που έχει αυξήσει θεαματικά τα ποσοστά της εν μέσω πανδημίας και lockdown. Φυσικά και το δικό μας μέσο δεν έχει μείνει ανεπηρέαστο αφού ουδείς μπορεί να συναγωνιστεί την εικόνα και τον ήχο και το ίντερνετ είναι πολύ αργό για να παρακολουθήσει κανείς διαδικτυακές εκπομπές που κάποιες είναι πολύ αξιόλογες και γίνονται από μικρά μέσα. 

  • Δεν θα δείτε ευχές από κομμουνιστές στο δικό μας ιστολόγιο. Άλλωστε αφού δεν πιστεύουν για αυτούς δεν γεννήθηκε ουδείς σημαντικός πριν 2020 χρόνια. 

  • Τα τοπικιστικά συνθήματα προφανώς και δεν έχουν θέση στο δικό μας ιστολόγιο. Άλλωστε λόγο ιδεολογίας δεν θα χωρούσαν εδώ. 

  • Βγήκαν να υποστηρίξουν τον θιγόμενο από τις αήθεις επιθέσεις των φασιστών του Μωραίτη μη απαντώντας επί της ουσίας. Δηλαδή δεν είναι ο κ. Τασούλας υβριστής αλλά μόνο η Κική Παρασκευά και ο Κώστας Δήμου; Και προφανώς οι "δημοκράτες" που βγήκαν να τον στηρίξουν είναι οι ίδιοι που τον ανέχονται να καθυβρίζει όποιον δεν υποκύπτει στο αριστερό "ηθικό" πλεονέκτημα. Για εμάς το μόνο που χωρίζει τους μεν και τους δε είναι το χρώμα του φασισμού τους. Σε κάθε περίπτωση αυτοί που δεν καταδικάζουν καν τα εγκλήματα της κομμουνιστικής Αριστεράς μάλλον δεν πείθουν για την αγάπη τους για την Δημοκρατία και την ελεύθερη διακίνηση των Ιδεών όσους κυνηγήθηκαν επί 12 χρόνια όπου ο εκλεκτός τους δήμαρχος είχε μετατρέψει την πόλη μας σε Σοβιετία. Όσοι δεν έχουν καταλάβει πως σε δυτικά κράτη δεν γκρεμίζονται χριστιανικές εκκλησίες έστω και εάν είναι χτισμένες σε χώρους όπου απαγορεύεται η δόμηση προφανώς και δεν μπορούν να αντιληφθούν τι εστί Αστική Δημοκρατία και πως νομιμοποιεί ό,τι είναι αξιόλογο και αναγκαίο για τους πολλούς. Τις ίδιες αιτιάσεις έχουν και για το ΚΥΤ στον Υμηττό όπου το νέο προεδρικό διάταγμα για την Προστασία και Ανάπτυξη του Υμηττού ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΕΙ εάν δεν το έχουν ακόμα καταλάβει. 

ΝΤΠ 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου