Σελίδες

Παρασκευή 4 Δεκεμβρίου 2020

Ένα μεγάλο μπράβο στο ιατρικό προσωπικό τους νοσηλευτές αλλά και την διοίκηση στο Γ.Ν. Ασκληπιείο Βούλας για τον καθημερινό τους αγώνα


 Να εξάρουμε τον Αναπληρωτή Διοικητή  του Νοσοκομείου Ασκληπιείου  Βούλας κ. Αιμίλιο Βουγιουκλάκη αλλά και το προσωπικό του Α΄Ορθοπεδικού Τμήματος για την άμεση εξυπηρέτηση συγγενικού προσώπου συνεργάτη μας που έχριζε άμεσης νοσηλείας.

Είδαμε τον αγώνα (και για τις επόμενες μέρες θα συνεχίσουμε να βλέπουμε)  που δίνουν καθημερινά γιατροί και νοσηλευτικό προσωπικό και με την πανδημία αλλά και με άλλα περιστατικά που χρήζουν άμεσης νοσηλείας. 

Μπράβο λοιπόν σε όλους και βέβαια και στον Διοικητή κ. Ανδρέα Πλεμμένο γιατί έχουν δημιουργήσει στο λίγο χρονικό διάστημα που ασκούν διοίκηση ένα νοσοκομείο πιο κοντά σε αυτό που επιθυμούν οι περισσότεροι Έλληνες. 

Άριστες οι επιλογές του υπουργού Υγείας  κ. Βασίλη Κικίλια αφού η εικόνα του νοσοκομείου έχει αλλάξει προς το καλύτερο με ό,τι εμείς θυμόμασταν από το μακρινό 2009. 

ΥΓ: Για το ιστολόγιό μας η περίοδος είναι δύσκολη ευχόμαστε ταχεία ανάρρωση στο συγγενικό πρόσωπο του συνεργάτη μας και βέβαια ευχόμαστε να έχουμε γρήγορα το εμβόλιο για την covid-19 γιατί νιώσαμε την αγωνία συγγενών τους και το δράμα που περνάνε καθημερινά. 

Επειδή ο συνεργάτης μας είναι συνοδός- συγγενής ασθενούς υποβλήθηκε και σε rapid-test "SARS Cov-2" και η καλή είδηση ήταν πως αυτό βγήκε ΑΡΝΗΤΙΚΟ.  

ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου