Σελίδες

Τρίτη 5 Ιανουαρίου 2021

Ειδήσεις σε ένα λεπτό για την πόλη .... και λίγα λόγια για τον επιτυχή ανασχηματισμό της κυβέρνησης



  •  Έπεσαν να τον "φάνε" στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης  τα ορφανά του Στάλιν στην πόλη μας τον Αντιδήμαρχο Προστασίας Περιβάλλοντος  κ. Κώστα Καλούδη επειδή ευχήθηκε καλή θητεία στον νέο υπουργό Εσωτερικών κ. Μάκη Βορίδη. Οι "δημοκράτες" που ποστάρουν τον Στάλιν και τον Άρη Βελουχιώτη στο προφίλ του στο facebook θίχτηκαν επειδή ένας αυτοδιοικητικός έπραξε το σωστό και ευχήθηκε καλή θητεία στον υπουργό που μέσα στις αρμοδιότητές του είναι και ο χώρος της Τοπικής Αυτοδιοίκησης. Η σωστή λειτουργία των ΟΤΑ προφανώς και δεν ευνοεί όσους επί δεκαετίες δεν έκαναν χρηστή διοίκηση και αντιδρούν γιατί με τον Μάκη Βορίδη είναι σίγουρο πως θα μπει τάξη. Οι "δημοκράτες" της πόλης για ακόμη μια φορά έδειξαν την απέχθειά τους σε όσους υπηρετούν χωρίς αστερίσκους και υποσημειώσεις την Αστική μας Δημοκρατία. Αυτή που τους έχει στο περιθώριο αφού ως γνωστόν οι μειοψηφίες είναι σεβαστές αλλά δεν μπορούν να επιβάλλουν τον φασισμό τους ως κυρίαρχη άποψη. Ευτυχώς το τοπικό ΜΜΕ που δημοσίευσε την είδηση δεν αναπαρήγαγε τον φασισμό της πλέμπας της πόλης προς το πρόσωπο του Αντιδημάρχου κ. Κώστα Καλούδη που προφανώς και ορθώς έπραξε και συνεχάρη τον νέο υπουργό Εσωτερικών. Μάλλον τα ορφανά του Στάλιν ενοχλήθηκαν για το θετικό πρόσημο της θητείας του στο υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και κυρίως για την αποδοχή αυτού του γεγονότος που φυσικά και δεν έχει τις ίδιες ιδεολογικές καταβολές με τον συναγωνιστή Μάκη Βορίδη που παλεύει χρόνια για το αυτονόητο. Δηλαδή για μια Ελλάδα ισχυρή μέλος του δυτικού κόσμου στην ουσία και όχι στα χαρτιά που θα καταδικάζει έμπρακτα και τον κόκκινο αλλά και τον μαύρο φασισμό. Οι εξηγήσεις που έχει δώσει ο νέος υπουργός για τις ανοησίες της νιότης του θα έπρεπε να είναι επαρκείς για όσους ακόμα και σήμερα διαφημίζουν δικτάτορες στα προφίλ τους και καλούν τους πολίτες σε "αντάρτικα" που κρατούν την χώρα μας πίσω. 



  • Ανέξοδος λαϊκισμός οι απόψεις του κ. Αραμπατζή για το ΚΥΤ στον Υμηττό όπως και για το νέο νεκροταφείο που το θέλει εντός αστικού ιστού! Έτσι η συνέντευξή του στο νέο blog- site του κ. Άγγελου Κάνδηλα απλώς επιβεβαίωσε όσα μας χωρίζουν με την συγκεκριμένη παράταξη που δεν στηρίζει τις κυβερνητικές επιλογές θεωρώντας πως θα ψηφιστεί από Δριμυλήδες! Ο κ. Αραμπατζής προφανώς και δεν επισημαίνει τα αυτονόητα, έχει μείνει σε άλλη εποχή που τα πάντα τα ρύθμιζε το κράτος - πατερούλης και προφανώς με τέτοιες απόψεις δεν μπορεί να προσεγγίζει ΔΕΞΙΟ ακροατήριο που επιθυμεί ιδιωτικοποιήσεις και κατάργηση των μονοπωλίων σε κάθε εμπορική δραστηριότητα. Και βέβαια εάν θεωρεί ενεργούς πολίτες τους "κατσαπλιάδες" μάλλον δεν έχει διαβάσει καλά την ιστορία αυτού του τόπου. Διαφάνεια προφανώς και δεν μπορεί να υπάρξει όσο υπάρχει μη αξιολόγηση των δημοτικών υπαλλήλων και είναι αδύνατον να υπάρχει καλύτερο μέλλον όσο υπάρχει μονιμότητα αυτών και δεν έχεις το θάρρος να δώσεις δομές σε ιδιώτες. Όσο για τις απευθείας αναθέσεις ΕΥΤΥΧΩΣ που υπάρχουν γιατί προφανώς και οι "αδιάβλητοι"  διαγωνισμοί της Σοβιετίας πράσινης , κόκκινης ή γαλάζιας δεν πείθουν παρά αφελείς. 
  • Άδωνις, Κικκίλιας , Βορίδης , Κεραμέως διατήρησαν τις θέσεις τους ενώ υπουργοποιήθηκαν ο Κώστας Σκρέκας και έγινε αναπληρωτής κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος ο κ. Θάνος Πλεύρης. Αυτά για όσους θεωρούν πως η ΝΔ δεν είναι ΔΕΞΙΟ κόμμα και δεν αντιλαμβάνονται πως κλίναμε επί ΔΕΞΙΑ σε αρχές και αξίες που πάντα κράτησαν το Έθνος μας ζωντανό. Σε γενικές γραμμές ο ανασχηματισμός κινήθηκε σε θετική κατεύθυνση και φυσικά η ΝΔ έχει μεγάλο προβάδισμα στις προτιμήσεις των πολιτών ιδίως αυτών που θέλουν η χώρα μας να γίνει κάποτε ΚΑΝΟΝΙΚΟ δυτικό κράτος και όχι να παραμείνει η τελευταία χρεοκοπημένη ΣΟΒΙΕΤΙΑ της Ευρώπης. Άλλωστε οι Σοβιετίες χρεοκόπησαν επειδή χωρίς ΚΕΡΔΟΣ δεν υπάρχει κανένα κίνητρο για ανάπτυξη και δημιουργία αξιόλογου πολιτισμού. Ο πολιτισμός προφανώς και δεν επιβάλλεται δια της ΒΙΑΣ αλλά με την ανωτερότητά του. Αυτά για όσους ακόμα εμμένουν σε ισοπέδωση , προλεταριάτα και άλλες ανοησίες της "φιλάνθρωπης" τάχα φασιστεράς. 
ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου