Σελίδες

Τετάρτη 17 Φεβρουαρίου 2021

Οι ενεργοί φασίστες της ομάδας "Αστυνομικά- Ηλιούπολης" αναλύουν διεξοδικά τις ευθύνες μιας διοίκησης που υπερψήφισαν στις εκλογές του 2019 κατά πλειοψηφία!

 


Τα "χουντικού τύπου" επιχειρήματα των μελών της ομάδας είναι πανομοιότυπα με όσα συναντάς στις σελίδες των ενεργών φασιστών και όμορων δήμων μας. 

Κομμουνιστές και Χρυσαυγίτες -Παπαδοπουλικοί σε αγαστή συνεργασία , βάλλουν μονίμως κατά των "συστημικών" τάχα ΜΜΕ , των αιρετών που ανταπαντάνε στον φασισμό τους,  και βαυκαλίζονται  καθώς  αναπαράγουν τα μυθεύματα περί προσφοράς "εθελοντών" και άλλες ιστορίες από αυτές που ακούσαμε και το 2015 όταν κάηκε το δάσος επειδή προφανώς και ο εθελοντισμός δεν θα τον έσωζε από τα οργανωμένα συμφέροντα. 

Γιατί ΜΟΝΟ όπου δρα ο ιδιώτης και έχει συμφέροντα υπάρχει πραγματική προστασία του Περιβάλλοντος εάν δεν το έχουν αντιληφθεί ακόμη όσοι "χαίρονταν" για τα ψηλά δένδρα δίπλα στα καλώδια της ΔΕΗ! 

Δημοτικοί υπάλληλοι καλούν τους δημότες μας  να κάνουν την δική τους δουλειά και ελάχιστες φιλελεύθερες φωνές λογικής λένε το αυτονόητο πως αρνούμαστε να πληρώσουμε ΤΕΛΗ για υπηρεσίες που δεν μας παρέχονται. Το ό,τι συνομιλούν με φασίστες εκτός από χάσιμο χρόνου τους κατατάσσει στους για εμάς απέναντι αφού φυσικά και ο ΦΑΣΙΣΜΟΣ δεν δικάζεται στις αίθουσες απονομής της Αστικής Δημοκρατίας αλλά απομονώνεται από πλειοψηφίες που σιχάθηκαν την Αστική ευγένεια όσων έφεραν και το 1967 τις ερπύστριες. 

Και βέβαια ουδείς περιμένει από τους ευνοημένους των ερπυστριών που εξασφάλισαν στέγη για τα Τάγματα Εφόδου τους να έχουν κάτι χρήσιμο και ωφέλιμο να πουν για αυτή την πόλη. 

Όπως είναι "λογικό" στις Σοβιετίες για τέσσερις - πέντε μέρες η πρόσβαση θα είναι προβληματική όπως άλλωστε προβληματικές και αίολες ήταν  και οι απόψεις όσων το 2019 μας παρουσίασαν τους Κρατιστές και θαυμαστές  καθαρμάτων όπως ο Άρης Βελουχιώτης ως ενναλακτική λύση που θα ασχολούνταν με πάθος με τα προβλήματα που οι ιδεολογικοί τους πρόγονοι φόρτωσαν στην πόλη μας. 

Είναι για εμάς αστείο αλλά απόλυτα λογικό και εξηγήσιμο  το ΓΕΓΟΝΟΣ πως κομμουνιστές και χουντικοί τα λένε ως φιλαράκια σε μια ομάδα που συναντάς πλέον ΜΟΝΟ επικριτές της διοίκησης που συμφωνούν όμως σε όλα τα σημαντικά θέματα  για την πόλη μας , μαζί της. 

Και βέβαια είναι καιρός να ξεκαθαρίσει και το θέμα με τους εθελοντές από την κεντρική διοίκηση και Εξουσία την κυβέρνηση δηλαδή που είδε στην Κηφισιά , την Εκάλη αλλά και στον Βύρωνα τις δυσχέρειες που επέφεραν όσοι έστω και καλή την πίστη  να υπηρετούν  ένα σάπιο σύστημα που άφησε ολόκληρους δήμους χωρίς ηλεκτρικό ρεύμα για ώρες. 

Απαιτούσαν από τους ιδιώτες που επιστράτευσε η ΔΕΔΔΗΕ να εργαστούν σε καθεστώς άστε το δένδρο που έγειρε και ασχοληθείτε μόνο με τα πεσμένα έως ότου σας φωνάξουμε και πάλι. Χρειάστηκε η παρέμβαση του Χαρδαλιά για να μαζευτούν από τους δημάρχους που τώρα κλαίνε στα κανάλια για το κακό που τους βρήκε και για το οποίο τους είχε ενημερώσει εγγράφως η ΔΕΗ από το μακρινό 2018 όταν δαπάνησε πολλά εκατομμύρια για φθορές από δένδρα στο δίκτυό της! 

Πληρώστε λοιπόν τους εθελοντές αφού σας "βολεύουν" ,  διώξτε τους ΑΧΡΗΣΤΟΥΣ (κάποιοι βέβαια είναι πολύ χρήσιμοι και τιμούν τα ψίχουλα που πληρώνονται και αδικούνται αφού έχουν ίδιους μισθούς με όσους ΔΕΝ δουλεύουν)  και συνεχίστε αφού σας είναι αναγκαίοι, αλλά μην ζητάτε άλλο την ΑΝΟΧΗ όσων χρεοκόπησαν για να τους συντηρούν για δεκαετίες. 

ΥΓ: Κλαίνε οι "πουτάνες" που μας κατέκριναν όταν σας ενημερώναμε το 2019 για το τι έρχεται ΜΕ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΣΑΣ  , και εμείς όχι μόνο δεν χαιρόμαστε με την τάχα "μεταμέλειά" τους αλλά εξοργιζόμαστε για τους νέους άχρηστους που σας προτείνουν ως ΛΥΣΗ! Δεν αναπαράγουμε τους διαλόγους που μας έστειλαν επειδή προφανώς και δεν θέλουμε να μπλέξουμε σε ανούσιες αντιπαραθέσεις με όσους προφανώς και διαχρονικά θέλουν και πετυχαίνουν στο να μένει η πόλη μας πίσω με την ΨΗΦΟ τους. 

Σ.Μ 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου