Σελίδες

Παρασκευή 5 Φεβρουαρίου 2021

Αύξηση κρουσμάτων στην Αττική οδηγεί σε απαγόρευση κυκλοφορίας μετά τις 6 το απόγευμα τα Σαββατοκύριακα

 


Δυστυχώς μας έφαγαν οι μετακινήσεις χωρίς λόγο και οδηγούμαστε σε lockdown πιο αυστηρό αρχικά για τα Σαββατοκύριακα και βλέπουμε. 

Θα ανακοινωθεί το απόγευμα και θα απαγορεύει την μετακίνηση χωρίς σοβαρό λόγο τα Σαββατοκύριακα μετά τις 6 το απόγευμα και έως τις 5 το πρωί της επόμενης μέρας. 

Θα συνεχιστούν οι έλεγχοι από την αστυνομία που δεν έχουν αποδώσει παρά πρόστιμα εκατομμυρίων ευρώ για τα ταμεία του κράτους και χάνετε οριστικά και το 2021 για όλες και όλους μας αφού ανοσία στο μεγαλύτερο μέρος του παγκόσμιου πληθυσμού δεν θα έχει επιτευχθεί όπως δημόσια πλέον ομολογούν επιστήμονες εγνωσμένης αξίας του δυτικού κόσμου. 

Κρίμα για την χώρα μας γιατί δεν έχει πλέον καμία ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΑ να μην οδηγηθεί σε νέα χρεοκοπία άρα και νέα μνημόνια για να παραμείνει στην ευρωζώνη παρόλο που αυτή την φορά τα μνημόνια θα είναι διαφορετικά αφού ανάλογα προβλήματα ανάγκης χρηματοδότησης θα έχουν και άλλα κράτη- μέλη της Ε.Ε. Με την διαφορά πως εμείς ήδη χρωστάμε πάνω από 300 δισ. ευρώ στους δανειστές μας και το ΑΕΠ μας πλέον υπολείπεται αυτού της Ρουμανίας! \

Στο δήμο μας αυτοί που κατέστρεψαν με τις ιδεοληψίες τους την χώρα μας διεκδικούν προσλήψεις γιατρών στο Κέντρο Υγείας της πόλης μη αντιλαμβανόμενοι προφανώς πως εάν τους ακούγαμε και δεν ήμασταν μέλη της Ε.Ε σήμερα δεν θα είχαμε καμία δυνατότητα να αγοράσουμε κανένα εμβόλιο για την covid-19 και θα πεθαίναμε όπως συμβαίνει στους σοσιαλιστικούς "παραδείσους" που αποκρύπτουν τους θανάτους τους από την covid-19 και ισχυρίζονται ξεδιάντροπα όπως π.χ η κομμουνιστική Βόρεια Κορέα πως ο ιός δεν έφτασε εκεί! Για την Κίνα μεγάλη αποκάλυψη έρχεται από δυτικά μέσα ενημέρωσης που αποδεικνύει και τις τεράστιες ευθύνες της αλλά και την θνητότητα από την covid-19 που επιμελώς αποκρύπτει εδώ και μήνες το κομμουνιστικό καθεστώς της Κίνας. 


Σ.Μ 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου