Σελίδες

Τετάρτη 10 Φεβρουαρίου 2021

Ειδήσεις σε ένα λεπτό



  • Όσα  lockdown και να κάνει η κυβέρνηση η εικόνα δεν θα αλλάξει αφού ελάχιστοι είναι αυτοί που περιορίζουν τις άσκοπες μετακινήσεις τους, αφού δεν πιστεύουν καν στην ύπαρξη της πανδημίας. Λίγα τα λεφτά βλέπετε στα ΜΜΕ για να μας πείσουν ,επομένως ας δοθούν ακόμα μερικά εκατομμύρια στα ΜΜΕ για να παίζουν καθημερινά ρεπορτάζ για τις συνέπειες της πανδημίας μπας και καταλάβει και η κα. Μαριγώ πως το 5G δεν εξαπλώνει τον κορωνοϊό. 

  • Γέμισε η πόλη με οδοκαθαριστές με σκούπες και φαράσια  εν μέσω πανδημίας αλλά αποτέλεσμα προφανώς και δεν θα έρθει. Ας το καταλάβουν καλά αυτό όσοι εμμένουν στην αποτυχημένη συνταγή του να μαζεύει τα σκουπίδια το κράτος. 

  • Μπράβο στον Βασίλη Κικίλια για την δημόσια τοποθέτησή του που ήταν λειψή για αναγκαιότητα του lockdown. Φεύγοντας θα πει και αυτός την μεγάλη ΑΛΗΘΕΙΑ πως το ΕΣΥ δεν είναι ικανό να μας σώσει ούτε σε νορμάλ καταστάσεις και όχι εν καιρώ πανδημίας. Το γιατί συμβαίνει αυτό μπορείτε να το δείτε όπου το σύστημα υγείας είναι μόνο κρατικό και δεν έχει ενσωματώσει τις δυνάμεις αυτές του ιδιωτικού τομέα που βρίσκουν λύσεις και παράγουν ΕΜΒΟΛΙΑ. 

  • Τραγικός ο Τσίπρας στην χθεσινή τηλεοπτική του συνέντευξη είπε πως παίρνει το ρίσκο για να κολλήσουν κάποιοι κορωνοϊό στις συγκεντρώσεις που συμμετέχει και το κόμμα του για παιδεία, υγεία, κ.ο.κ . Το φθινόπωρο στις κάλπες θα κριθεί και αυτός για την "ανεμελιά" του όπως βέβαια θα κριθούν και θα κατακριθούν και κάποιοι υπουργοί και βουλευτές της κυβερνητικής πλειοψηφίας που  λαϊκίζουν. Κανείς δεν πιστεύει πως με κυβέρνηση για ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ θα αντιμετωπίζαμε καλύτερα την πανδημία εκτός από αυτούς που θεωρούν ήρωα τον  Κλάρα και θεωρούν πως ο κομμουνισμός μπορεί να μας σώσει! 

  • Συγκλονιστικές οι καταγγελίες για όσα θλιβερά συνέβαιναν στο Εθνικό Θέατρο και για τα οποία φυσικά υπεύθυνοι είναι όσοι ακόμα και σήμερα αναζητούν πρότυπα σε λούμπεν καταστάσεις. 

  • Προφανέστατα και η παρούσα κυβέρνηση έχει δώσει ένα κάρο λεφτά στον ιδιωτικό τομέα για να τον στηρίξει, αλλά οι επιχειρηματίες των οποίων οι επιχειρήσεις θα κλείσουν δεν θα τιμήσουν με την ψήφο τους μια κυβέρνηση που δεν τους άφησε να ενεργήσουν εν μέσω πανδημίας. Λογικό αφού σε καπιταλιστικές κοινωνίες και όχι μόνο ο καθένας κοιτάει το ατομικό του συμφέρον. Το γνωρίζουμε πολύ καλά αυτό αφού οι κρατικοδίαιτοι μας έχουν στοχοποιήσει πολλές φορές επειδή καταδικάζουμε ΔΗΜΟΣΙΑ τον έκδηλο φασισμό τους. 

  • 70% τηλεργασία στο δημόσιο διαφημίζει η κυβέρνηση. Για να δούμε εάν το ποσοστό αυτό είναι αρχικώς αληθή και δεύτερον και κυριότερο μετά το τέλος της πανδημίας τι θα διατηρηθεί από αυτό. Το επιτελικό κράτος που μας στοιχίζει 95 δισ. ευρώ ετησίως ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ αμέσως μετά την καταπολέμηση της πανδημίας όσες διαμαρτυρίες και εάν κάνουν οι συνδικαλιστές που χρεοκόπησαν την πατρίδα μας. 

  • Σε απολογία καλεί λέει η ΕΣΗΕΑ τον δημοσιογράφο του alpha Νίκο Μάνεση επειδή ειρωνεύτηκε πολίτη! Δεν θα το σχολιάσουμε καν αφού όλες και όλοι είδαν τι θεωρεί "ειρωνεία" το Δ.Σ της ΕΣΗΕΑ. 

  • Καμία τύχη δεν έχει η άδικη κατά εμάς δίωξη στον πρώην πρόεδρο των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ αφού ουδείς προέτρεψε τους "ψεκασμένους" να μπουκάρουν στο Καπιτώλιο και ουδεμία σχέση έχουν με το ρεπουμπλικανικό κόμμα όσοι κρατούσαν σημαίες των Νοτίων! Το ρεπουμπλικανικό κόμμα επικράτησε στον Αμερικανικό εμφύλιο βρισκόμενο στη σωστή πλευρά της Ιστορίας και είναι το κόμμα που πιστεύει στην ΤΑΞΗ και την ΑΣΦΑΛΕΙΑ δεν έχει σχέση με εξτρεμιστές - συνωμοσιολόγους που πιστεύουν σε πράγματα που δεν ισχύουν για να δικαιολογήσουν την εγκληματική δράση τους. 

  • Οι Εβρίτες δεν τρελάθηκαν ξαφνικά ας το κοιτάξουν εκεί στην κυβέρνηση πριν "αναστήσουν" εκλογικά ακροδεξιούς πολιτικούς σχηματισμούς! 

  • Κόμμα Τράγκα αφού ο Έλληνας αρέσκεται στο παραμύθι και τις εύκολες αλλά μη εφαρμόσιμες λύσεις. 

  • Τσακώνονται για τα κομμένα δένδρα και αναζητούν αποδείξεις για την αναγκαιότητα του κοψίματός τους από την δημοτική αρχή, δημοτικές παρατάξεις και φυσικά σύλλογοι που θεωρούν πως η οικολογία είναι το μέλλον. Δεκαετίες το ακούμε αυτό το πράσινο οικολογικό μέλλον αλλά δεν το βλέπουμε. Το να είναι διώκτες του πρασίνου οι δημοτικοί μας άρχοντες δεν το κατανοούμε εμείς οι πολιτικοί τους αντίπαλοι και θεωρούμε πως η υποκρισία κάποιων τάχα δεξιών περισσεύει αλλά όλα στην ώρα τους. 

  • Πλησιάζουν οι εσωκομματικές εκλογές για τις διοικήσεις των ΔΗΜ ΤΟ της ΝΔ αλλά και των ΝΟΔΕ. Στην πόλη μας έως τώρα έχουμε μόλις μία υποψηφιότητα για την θέση του προέδρου της ΔΗΜ ΤΟ ΝΔ Ηλιούπολης αυτή του νυν προέδρου κ. Στάθη Ευσταθόπουλου. Το έχουμε ξαναζήσει αυτό και στο παρελθόν και βασικά δείχνει αδιαφορία για τα τεκταινόμενα στο χώρο της κεντροδεξιάς στην πόλη μας αφού καλή η κριτική αλλά εάν δεν υπάρχει ενναλακτική πρόταση δεν έχει κανένα πρακτικό όφελος. 

  • Οι ενεργοί φασίστες της πόλης εξακολουθούν μέσω των διαδικτυακών τους μέσων να κατηγορούν πάντα χωρίς στοιχεία τα ΜΜΕ που αναδεικνύουν τα σεξουαλικά σκάνδαλα στο χώρο της Τέχνης και "αποκαθηλώνουν" την πλέμπα της Αριστεράς που γαμούσε και έδερνε για δεκαετίες σε αυτούς τους χώρους. Οι άθλιοι και οι θαυμαστές τους βρίσκονται σε δεινή θέση και όσο για κάποιους που δεν βρίσκονται εν ζωή και τους έχουν αφιερώσει και τα ονόματα θεάτρων όλες και όλοι ήξεραν τις ιδιαιτερότητες τους αλλά ουδείς μιλούσε. Με κυβέρνηση ΝΔ και Κυριάκου Μητσοτάκη το απόστημα έσπασε και φυσικά δεν περιμέναμε να συμβεί αυτό νωρίτερα αφού τα επόμενα χρόνια η Ιστορία θα ξαναγραφεί και στην χώρα μας όπως συνέβη σε όλον τον δυτικό και πολιτισμένο κόσμο. "Οι πατερούληδες- παιδεραστές" της Τέχνης δεν πουλάνε πλέον θολοκουλτούρα παρά μόνο στα ορφανά του Στάλιν. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου