Σελίδες

Κυριακή 14 Φεβρουαρίου 2021

Ειδήσεις για την πόλη σε ένα λεπτό



  • Αυτό που λέει στην καθημερινότητά του κάθε δημοκράτης που απεχθάνεται  την φασιστερά, ειπώθηκε έστω κατά λάθος και στο πρόσφατο διαδικτυακό δημοτικό συμβούλιο από ανεξάρτητο δημοτικό σύμβουλο. Έπεσε λοιπόν να τον φάει  χωρίς να τον κατονομάζει  η πλέμπα της πόλης και τα δημοσιογραφικά της φερέφωνα. Ησυχάστε δεν θα λογοκρίνετε τους πάντες "σύντροφοι",  κάποιοι ποιούν ήθος και δεν συγχρωτίζονται με ανώμαλους για να το παίξουν τάχα προοδευτικοί. Αντί να τον τιμωρήσουν που είπε τα πράγματα με το όνομά τους , δεν τον αξιοποιούν σε μια θέση ευθύνης μπας και ξεβρωμίσει αυτός ο δήμος από όσους τον ταλαιπωρούν χρόνια τώρα με τις ιδεοληψίες τους; Γιατί καλή η αστική ευγένεια αλλά την εκμεταλλεύονται διαχρονικά οι αριστερές πουτάνες (άφυλες είναι για να μην παρεξηγηθούν και οι ορίντζιναλ)  της πόλης μας. Αυτές που δεν σήκωσαν ΠΟΤΕ κεφάλι από το 1949 έως σήμερα και υπομένουν καρτερικά τις "ορέξεις" των φίλων και συμμάχων μας ζώντας προφανέστατα με τα χρήματά τους. Και βέβαια οι ενεργοί φασίστες της πόλης φιλοξένησαν τις "καταγγελίες" των αριστερών  αφού από μια δράκα ξεφτιλισμένων επιβιώνουν διαδικτυακά , που δεν έχουν καταλάβει πως οι εποχές άλλαξαν. Έτσι μπορεί ο κάθε καλλιτέχνης να μην υποκύπτει στην διαχρονική "ανωμαλία" της Αριστεράς (τα εισαγωγικά πλεονασμός με αυτά που θα παρελάσουν σύντομα στις τηλεοπτικές σας οθόνες)  που υπερασπίζεται πόρνες , ανέχεται παιδεραστές αλλά θίγεται όταν κάποιος τους γράφει εκεί που πραγματικά τους ΑΞΙΖΕΙ. Μπράβο από εμάς στον δημοτικό σύμβουλο που ουδέποτε ψηφίσαμε, και αναμένουμε να δικαιωθεί και όχι να τιμωρηθεί για το "λάθος" του. 

  • Θετικό πως κάποιοι ανακάλυψαν τα fake προφίλ όταν ενοχλούν την δουλειά τους και όχι όταν ενοχλούσαν τον αταλάντευτο αγώνα άλλων. Και έτσι εμείς ένα μπράβο θα το πούμε αφού σε πολλά ακόμα θα ανακαλέσουν λανθασμένες παλιές τους τοποθετήσεις. Και αφού ανακάλυψαν τα fake προφίλ σύντομα φανταζόμαστε θα καταλάβουν και τους fake δημοκράτες που πάλευαν στα  νιάτα τους για να μας κάνουν Σοβιετία και τώρα επικαλούνται την Αστική μας Δικαιοσύνη για να τους σώσει! 

  • Τι απέγινε η "κακοποιημένη" υπάλληλος που κατήγγειλε την "αυθαιρεσία" της διοίκησης; Κάνει spa με τις "Αμαζόνες" ;

  • Η "μυθομανής φάλαινα" βιάστηκε πάλι να πανηγυρίσει και να εξάρει την τόλμη όσων έχουν το θάρρος της δημόσιας καταγγελίας πληρώνοντας το τίμημα της επιλογής τους. Δεν θα έχουμε και καρναβάλι φέτος για να υποδυθεί την "κακοποιημένη" και αδίκως στοχοποιημένη από το ρεπορτάζ μας. Βγάλτε και για αυτή ένα αριστερό ποστ απέραντης υποκρισίας όπως αυτά που διαβάζουν οι αναγνώστες μας και γελάνε στις κλειστές πλέον "σέχτες" σας! 

  • Μπαίνεις στο site και διαβάζεις όλες τις δράσεις της νυν διοίκησης αλλά κατά τα άλλα θεωρούνται αντιπολιτευτικό ΜΜΕ στην νυν διοίκηση! Συμφωνούν στα 9 από τα  10 με τους νυν διοικούντες αλλά θεωρούν πως θα ήταν καλύτερος για επικεφαλής ένας Γεωργάκης! Πλάκα κάνετε προφανώς;  Αφού είσαστε "βαμμένοι" κατσαπλιάδες που τιμάτε τους "αγώνες" της Αριστεράς σε κάθε ευκαιρία. Δεν περιμένει ουδείς ΔΕΞΙΟΣ αντιπολίτευση από όσους έως και χθες στήριζαν και τιμούσαν δημοτικούς συμβούλους τους οποίους τώρα κατηγορούν επειδή έχουν θέσεις  Αντιδημάρχων! 

1 σχόλιο:

  1. Κατάλαβε το, προκαλείς ΕΜΕΤΌ!!!
    Καταρχήν εγώ είχα το θρράσος να μιλήσω ανοιχτά για όλα αυτά που είπες και μου έκανες...πήγες και ζήτησες ενίσχυση από το "Κοινωνικό Καρτέλ " και τους ναζί της πόλης για να γράψουν όλες αυτές οι αηδίες σας...είστε λίγοι,υποκριτές,σάπιοι ,χωρίς ίχνη ντροπής και το χειρότερο δεν έχετε θάρρος να πάρετε θέση μην τυχόν και δεν είστε αποδεκτοί στους σέχτες που έχετε δημιουργήσει ΤΈΡΑΤΑ.
    ΟΠΌΤΕ ΑΣΕ ΤΑ τα ψέματα περί fake profiles τα οποία έχω γιατί τελείωσε η υπομονή μου και μόνο που βλέπω ότι γράφεις ξανά για μένα μου προκαλεις ΕΜΕΤΌ. Μια "εμετική στάση " στην οποία έχουν συμμετάσχει τόσοι παρόλο που έβλεπαν την πικρή ΑΛΉΘΕΙΑ.
    Πήγαινε και γράψε κάνα σχόλιο στο ΜΑΚΕΛΕΙΌ σε κάνα πρωτοσέλιδο που λέει να πετάνε τα προσφυγοπουλα στην θάλασσα γιατί εκεί είναι το φυσικό σου χώρο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή