Σελίδες

Τρίτη 9 Φεβρουαρίου 2021

Ειδήσεις σε ένα λεπτό



  • Ας μην ανησυχούν οι γονείς σύντομα και σίγουρα μέσα στον τρέχοντα μήνα τα σχολεία θα λειτουργούν και πάλι με τηλεκπαίδευση αφού οι εκπαιδευτικοί δεν δύναται να εφαρμόσουν αποτελεσματικά τα μέτρα τήρησης κατά της covid-19. Άλλωστε οι μαθητές συνωστίζονται σε πάρκα, πλατείες, κ.ο.κ και μεταφέρουν τον ιό στα σχολεία αφού νέοι είναι δεν μπαίνουν σε "καλούπι" και παραμένουν και παραμένουμε βαλκάνιοι. 

  • Οι Εβρίτες δεν είναι ακραίοι απλώς ανησυχούν για το μέλλον τους. Ας το δουν στην κυβέρνηση άλλωστε κατά παράδοση είναι ψηφοφόροι της ΝΔ. Τρεις βουλευτές εξέλεξε η ΝΔ στην περιοχή στις τελευταίες βουλευτικές εκλογές σε σύνολο τεσσάρων βουλευτών. Δεν τρελάθηκαν ξαφνικά να αποδοκιμάζουν τον κ. Μηταράκη βλέπουν τα προβλήματα που δημιουργούν στην περιοχή τους οι παράνομοι μετανάστες και δεν κατανοούν γιατί θα πρέπει η χώρα μας να τους φιλοξενήσει όταν άλλα κράτη μέλη της Ε.Ε δεν έχουν δεχθεί ούτε έναν. 

  • Και που τους εξήγησε ο Θάνος Κατσώνης μπας και κατάλαβαν; 

  • Έχουν αρχίσει οι εμβολιασμοί στο Κέντρο Υγείας Ηλιούπολης μας λένε. Για να δούμε πως θα πάει η χώρα μας στον εμβολιασμό θα καταφέρουμε μέσα στο 2021 να εμβολιάσουμε το 60% του γενικού πληθυσμού της χώρας; 

  • Απειλούν οι παιδεραστές με μηνύσεις τους δημοσιογράφους που απλώς ενημερώνουν το αναγνωστικό κοινό για τις σοβαρές καταγγελίες που έχουν κατατεθεί στην Εισαγγελία. Κάποιοι και στην πόλη μας θεωρούν πως χωρίς δημοσιογραφική πίεση η Ελληνική Δικαιοσύνη λειτουργεί. Κάνουν λάθος και το γνωρίζουν απλώς καλύπτουν κατά παράδοση κάθε ανομία. Άλλωστε δεν θαυμάζουν τυχαία τον Κλάρα. 

  • Παρόλα τα λάθη η ΝΔ εξακολουθεί και είναι η μοναδική πολιτική δύναμη που μπορεί να βγάλει την χώρα στο ξέφωτο. Γι' αυτό και όσο υπάρχει αυτή η εκτίμηση στην κοινωνία θεωρούμε πως πρέπει η κυβέρνηση να οδηγήσει την χώρα σε εκλογές. Άλλωστε δεν μπορείς να λύσεις εθνικά θέματα με μια αντιπολίτευση ( ΣΥΡΙΖΑ- ΚΙΝΑΛ) που ασχολείται με την Ικαρία και όχι με την σαπίλα που έχει στις τάξεις της. 

  • Η περίεργη στάση κάποιων στο θέμα των ημερών έχει λογική εξήγηση. Προσεχώς περισσότερες λεπτομέρειες για να αφήσουμε και τα θύματα να προχωρήσουν στις μηνυτήριες αναφορές τους προς την Εισαγγελία. 

  • Τα δένδρα έχουν διαλύσει τα μισά πεζοδρόμια της πόλης. Άμεσο κόψιμο και αντικατάσταση από δένδρα που δεν έχουν ρίζες που διαλύουν τις πλάκες. Το κόστος συντήρησης των σπασμένων πεζοδρομίων βαραίνει τους δημότες με τον ένα ή τον άλλο τρόπο. Εάν τα φτιάχνουν οι "οικολόγοι" που βάλλουν και κατά των ανεμογεννητριών του πιο φιλικού προς το περιβάλλον μέσου παραγωγής ενέργειας τότε πάμε πάσο.  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου