Σελίδες

Παρασκευή 19 Φεβρουαρίου 2021

Τον "ανάγκασαν" σε συγγνώμη επειδή προφανώς και σε αυτή την πόλη δικαιείται να υβρίζει και να λοιδορεί ΜΟΝΟ η Φασιστερά

 


Ο Γορτύνιος ηθοποιός και ανεξάρτητος δημοτικός σύμβουλος Ηλιούπολης κ. Γιώργος Γιαννόπουλος ζήτησε συγγνώμη για ό, τι ακούστηκε από λάθος στο τελευταίο διαδικτυακό δημοτικό συμβούλιο της πόλης μας  και αφορούσε την Αριστερά. 

Με επιστολή που έστειλε στον πρόεδρο του δημοτικού συμβουλίου κ. Παναγιώτη Βιδάλη σημειώνει: 

«Αν, αν λέω, πάνω στην κουβέντα, ακούστηκε κάτι που προσέβαλε την Αριστερά και τον Κύριο Δημήτρη Ασβεστά, ζητάω ταπεινά συγνώμη. Τέτοιες εκφράσεις δεν τιμούν κανένα και ιδιαίτερα τους γονείς μου και επομένως και εμένα, που έχω δώσει τους αγώνες μου, για τον πολιτισμό και την πολιτική, τόσα χρόνια στη ζωή μου. Τιμώ την Αριστερά και όλες τις παρατάξεις του Δημοτικού Συμβουλίου, άσχετα με τις διαφωνίες μας, όπως και όλους τους Δημοτικούς Συμβούλους και ιδιαίτερα τον Αγαπητό Δημήτρη Ασβεστά και τον φίλο Χρήστο Κοκοτίνη».

Τώρα τι σχέση έχει η Αριστερά με την δημοτική παράταξη που διάκειται φιλικά προς τον ΣΥΡΙΖΑ των συμμαχιών με την Ε.Ε και το ΝΑΤΟ φαντάζομαι θα τους εξηγήσει η κα. Τσατσούλη σε επόμενο δημοτικό συμβούλιο ,  αλλά προφανώς και για εμάς τα ίδια υπηρετούν και οι δύο παρατάξεις με την παράταξη που λατρεύει το ΚΚΕ να είναι τουλάχιστον ειλικρινής (για εμάς μετράει αυτό πάρα πολύ) στις καταστροφικές για την χώρα μας επιλογές της. Οι κομμουνιστές βέβαια πιστεύουν πως θα σώσουν τον κόσμο, όπως τον έσωσαν στα κράτη που είχαν την ατυχία να κυβερνηθούν από στυγνούς κόκκινους δικτάτορες. Το να υμνείς πάντως τον Άρη Βελουχιώτη και όταν έγινες κυβέρνηση (ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ) να παρέμεινες στο ΝΑΤΟ είναι υποκρισία όπως και να το κάνουμε. 

Έτσι μόνο εμείς δεν τιμάμε λέγοντάς το ΔΗΜΟΣΙΑ  όπως φαίνεται τους "αγώνες" της Αριστεράς σε αυτή την πόλη , και μαζί μας προφανώς και όσοι εκλέγουν για βουλευτές τον Κυρανάκη, τον Βορίδη, τον Γεωργιάδη, τον Δένδια , τον  Μπογδάνο κ.ο.κ Για τα εδώ στελέχη τους τιμάνε και με το παραπάνω και για αυτό και δεν θα δουν ποτέ θέση ευθύνης γιατί άμα θες κατσαπλιά για δήμαρχο ψηφίζεις τον ορίτζιναλ και αυτόν που έχει λιώσει τις σόλες τους στις πορείες προς την Αμερικανική Πρεσβεία! 

Φανταζόμαστε πως ούτε ο νυν πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης ΔΕΝ   τιμάει ανύπαρκτους αγώνες εάν και μόνο για τον Αντώνη Σαμαρά είμαστε βέβαιοι . Εάν τους τιμούσε ο νυν πρωθυπουργός  θα άκουγε τον πόνο του "αγωνιστή" και συνεχιστή της δράσης του Άρη Βελουχιώτη  Δημήτρη Κουφοντίνα που δίνει μάχη για να κρατηθεί στη ζωή αδικημένος όπως θεωρεί από την Αστική Δημοκρατία που ήθελε να ανατρέψει! 

Εμείς πάντως που συμπονούμε τον Δημήτρη Κουφοντίνα  θα τον παραδίδαμε στους φίλους και συμμάχους μας. για να αποφασίσουν εκείνοι για την τύχη του αφού μέσα στα θύματά του ήταν,  και οι Ρίτσαρντ Γουέλς, Τζορτζ Τσάντες, Γουίλιαμ Νορντίν, Ρόναλντ Στιούαρτ, Στίβεν Σόντερς. Τέσσερις Αμερικανοί και ένας Βρετανός δολοφονήθηκαν σε μια χώρα φίλη και σύμμαχο που απολαμβάνει ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ και ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ επειδή τα κράτη αυτά δηλαδή οι ΗΠΑ και η Μεγάλη Βρετανία την προφύλαξαν από το να γίνει ένα ακόμα κράτος - παρίας ανελεύθερο και μη δημοκρατικό. 

Το δικό μας ευχαριστώ ( των Πασόκων , συριζαίων , κκέδων κ.ο.κ  )  ήταν να τιμούμε όσους ακόμα και σήμερα ΚΚΕ και ΣΥΡΙΖΑ  είναι στο πλευρό του δολοφόνου Δ. Κουφοντίνα  (διαβάστε τις ανακοινώσεις τους) και απεργάστηκαν σε συνεργασία με την ΕΣΣΔ την ανατροπή της Αστικής Δημοκρατίας στη χώρα μας. Για χρόνια τα κόμματα αυτά χρηματοδοτούνταν από την ΕΣΣΔ και άλλα κράτη όπου ήταν υπό την επιρροή της. 

Λυπούμαστε πολύ που ο δημοτικός σύμβουλος κ. Γιαννόπουλος τιμά την Αριστερά.  θα προτιμούσαμε να την έχει γράψει στα ....,  όπως κατά "λάθος" ακούστηκε στο τελευταίο δημοτικό συμβούλιο

Και βέβαια τα πράγματα για εμάς είναι ξεκάθαρα,  όποιος τιμά την Αριστερά δεν είναι δημοκράτης. Αστικού τύπου βεβαίως  γιατί κάποιοι πιστεύουν στη "ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ" του Κουφοντίνα που βέβαια μια τέτοια "δημοκρατία" δεν  ηττάται μόνο στις κάλπες όπως αφελώς ίσως πιστεύουν κάποιοι. 

Άλλωστε έχουμε ως τοπικό μέσο θρηνήσει φίλους  θύματα από την κόκκινη τρομοκρατία αφού υπάρχουν και κάποιοι συνέλληνες που αφελώς  θεωρούν πως μπορείς να λες την άποψή σου ελεύθερα και να την καταθέτεις δημόσια σε ένα κράτος που ακόμα και σήμερα στα σώματα Ασφαλείας και στις Ένοπλες δυνάμεις υπηρετούν όσοι θέλουν μια "δημοκρατία" σοβιετικού τύπου και για την πατρίδα μας, χωρίς κόστος. Και βέβαια οι Κουφοντίνες "δικάζουν" στο δρόμο με το Καλάσνικοφ και όχι στις δικαστικές αίθουσες. 

Ευτυχώς για τους καραβανάδες λάτρεις της ΕΣΣΔ  που ετοιμάζουν και κόμμα! είναι  λίγοι και το παρήγορο όχι σε θέσεις "κλειδιά",  που θα μπορούσαν να εκτρέψουν την δημοκρατική πορεία της χώρας μας και να θέσουν σε κίνδυνο τις συμμαχίες μας. 

Γιατί "δημοκρατία" αλά Πούτιν δεν θα ανεχθούν ΠΟΤΕ στη χώρα μας οι φίλοι και οι σύμμαχοί μας ούτε βέβαια μια "πλειοψηφία" που έχει επιλέξει να υπηρετεί τα ιδεώδη της Δύσης. 

ΥΓ: Ο Γιώργος Γιαννόπουλος έχει υποδυθεί τον Θεόδωρο Κολοκοτρώνη δηλαδή τον ήρωα της Επανάστασης που πέθανε ως υπασπιστής του Γερμανού Βασιλιά Όθωνα και το αναφέρουμε για τους "ψεκασμένους" και "πατριώτες" που τιμούν τον Κολοκοτρώνη αγνοώντας και τις απόψεις αλλά και την Ιστορία του. "Γερμανοτσολιάς" λοιπόν και ο ήρωας κατά τους "ψεκασμένους" και υπηρέτης του Ρωσικού Κόμματος για να μην ξεχνιόμαστε! Στο μυαλό του Θεόδωρου Κολοκοτρώνη κάθε Έθνος θα έπρεπε να έχει τον Βασιλιά του ! και ευτυχώς για όλες και όλους μας οι καιροί άλλαξαν! Ο Όθωνας και οι "γαλαζοαίματοι" δεν έχουν θέση σε μια Δημοκρατία που όσο περισσότερο αφήσει πίσω της την βαρβαρότητα της Ανατολής τόσα πιο πολλά χρόνια θα επιβιώσει. 

ΝΤΠ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου