Σελίδες

Παρασκευή 12 Φεβρουαρίου 2021

Παραλειπόμενα από το χθεσινό δημοτικό συμβούλιο (Μέρος πρώτο)



  • Στήριξη του δημάρχου στον Αντιδήμαρχο Πρασίνου κ. Καλούδη (στο χθεσινό διαδικτυακό δημοτικό συμβούλιο) για το θέμα με  το κόψιμο επικίνδυνων δένδρων στα πάρκα της πόλης κατόπιν εξέτασης των άρρωστων δένδρων  από την αρμόδια υπηρεσία και του γεωπόνου του δήμου μας. Άρα όσοι διακινούν θεωρίες συνωμοσίας πήραν και θεσμικά απάντηση για να μην έχουν αυταπάτες πως κάποιος "τρελός" Αντιδήμαρχος τα έβαλε με τα δένδρα της πόλης μας. 

  • Η ΕΔΕ για την γερανογέφυρα έχει ολοκληρωθεί από τον διευθυντή και μόνιμο υπάλληλο του δήμου μας  κος Πίσσα για όποιον επικεφαλή δημοτικής παράταξης ενδιαφέρεται μπορεί να λάβει γνώση τόνισε χθες στο δημοτικό συμβούλιο  ο δήμαρχος κος Γιώργος Χατζηδάκης. Προφανώς και δεν προκύπτουν ευθύνες για την προηγούμενη διοίκηση και είναι ακόμα μία εγκληματική αβλεψία των υπαλλήλων. Έτσι εικάζουμε εμείς και αναμένουμε κάποιον από τους επικεφαλής της αντιπολίτευσης να ενημερωθεί και να ενημερώσει και εμάς , δηλαδή εσάς που βέβαια έχετε ήδη ξεχάσει το θέμα.  Το θέμα έγινε κόκκινη παντιέρα από αυτούς που ουσιαστικά διοικούν το δήμο μας δηλαδή τους συνδικαλιστές του ΚΚΕ! 

  • Η ΕΤΑΔ δεν δέχεται τους δημοτικούς μας άρχοντες να συζητήσουν για το θέμα της ΔΗΜΟΣΙΑΣ περιουσίας προφανώς και επειδή ουδείς θέλει να παραχωρήσει στο δήμο μας περιουσία που ουδέποτε του ΑΝΗΚΕ. Το ραντεβού προσπαθεί να κλείσει ο δήμαρχος όπως αποκάλυψε χθες στο δημοτικό συμβούλιο και θέλει σε αυτό να παραστούν και οι επικεφαλής των δημοτικών παρατάξεων. Σωστή κίνηση για να μην έχουν μετά να λένε για υπόγειες τάχα συμφωνίες. Να ακούσουν δηλαδή ΟΛΟΙ πως την περιουσία που καταπάτησε ο δήμος μας από έναν ιδιώτη κατέληξε μετά από "αγώνες" και θα παραμείνει στα χέρια της ΕΤΑΔ.  

  • Δεν κάλυψε το ΣΕΔΗ την εργαζόμενη κα. Βασιλάκη στο χθεσινό δημοτικό συμβούλιο που κατήγγειλε σε τοπικό ΜΜΕ υποψήφιας της παράταξης του κος Βαλασόπουλου ΤΑΧΑ απαράδεκτη συμπεριφορά εκ μέρους του Γενικού Γραμματέα του δήμου μας. Οι εξηγήσεις που έδωσε χθες στο δημοτικό συμβούλιο ο Γενικός Γραμματέας του δήμου μας  κος Σωτηρόπουλος ήταν για εμάς επαρκείς για να αποδομήσει πλήρως την "καταγγελία". Και βέβαια ο Γενικός Γραμματέας κος Σωτηρόπουλος  ευθύνεται ΜΟΝΟ  στο γεγονός πως δεν πήρε πειθαρχικά μέτρα εναντίον της υπαλλήλου. Και βέβαια οι ευθύνες της διοίκησης για το ό,τι ο κάθε εργαζόμενος κάνει ό,τι του κατέβει είναι βαρύτατες. Από εμάς ως τοπικό ΜΜΕ προφανώς και είναι ακόμα ένα περιστατικό που αποδεικνύει πως από κάποιους η ΣΙΩΠΗ κάποιου θεωρείται ΑΔΥΝΑΜΙΑ. Για εμάς ο Γενικός Γραμματέας έπρεπε να βγει να μιλήσει νωρίτερα αφού οι αρνητικές εντυπώσεις έμειναν για κάτι που όπως αποδεικνύεται από την στάση του ΣΕΔΗ πως δεν υπήρχε διάκριση εις βάρος εργαζομένων τουλάχιστον όπως διατυπώθηκε στην καταγγελία. Ήταν μια απόφαση με γνώμονα τις δυνατότητες του δήμου μας. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου