Σελίδες

Δευτέρα 15 Φεβρουαρίου 2021

«Αλέξανδρος Φιλίππου και οι Έλληνες πλην Λακεδαιμονίων από των βαρβάρων των την Ασίαν κατοικούντων»



Το ιστολόγιο αυτό παραμένει όχι προφανώς επειδή βρέθηκε ένας ή δέκα "τρελοί" στην πόλη. Άλλωστε θα ήταν βαρετός ακόμα και ο δικός μας διαδικτυακός "παράδεισος" χωρίς τους χιλιάδες πλέον συναγωνιστές μας στην Ηλιούπολη, που αναζητούν από εμάς το γκρέμισμα της ΣΑΠΙΛΑΣ. 

Στο δρόμο μας από το 2013 έως σήμερα συναντήσαμε όλους όσους θέλησαν να μας φιμώσουν. Άλλοι μιλώντας μας "πατρικά" και πάντα για το "καλό" μας ,λέγοντας μας απλώς " Τι μπλέκεις". Και βέβαια σε ενικό πρόσωπο αφού ως ιδρυτής του εγχειρήματος ήταν και παραμένει ο δημοσιογράφος συνδημότης μας Σταύρος Μαρίνης. Αυτός μας έδωσε φωνή , αυτός μπήκε μπροστά και παλιότερα γλιτώνοντάς μας από δυσάρεστες περιπέτειες. Όταν προφανώς και ό,τι διαβάζετε σήμερα στην πλειοψηφία των "συστημικών" κατά εσάς ΜΜΕ δεν θα τα διανοούνταν ΟΥΔΕΙΣ. 

Κάποιοι άλλοι  αφελείς εάν και με τίτλους ελληνικών πανεπιστημίων κατέφυγαν στην Ελληνική Δικαιοσύνη , μη διαβάζοντας ούτε καν την ηλεκτρονική διεύθυνση του ιστολογίου μας, και αγνοώντας ή μη μπορώντας να επαναλάβουν  τις ανεπιτυχείς προσπάθειες στο να μπει "τάξη" σε ένα άλλο ατίθασο ιστολόγιο ,που τελικά σίγησε μόνο μετά την στυγερή δολοφονία του ιδρυτή του από τους πληρωμένους δολοφόνους της "Σέχτας Επαναστατών"

Βασικά πιο πολύ "μαχαιριά" είναι για εμάς τα "μη μπλέκεις" παρά οι εξώδικες διαμαρτυρίες και ό,τι ακολουθήσει όταν βεβαίως μας "ταυτοποιήσουν",  αφού εμείς "πρόβατα προς σφαγή" δεν θα γίνουμε για κανέναν "επαναστάτη". 

Άλλωστε με πολλούς από τους τωρινούς μας επικριτές είχαμε συναντηθεί στους δρόμους από όπου μας μάζεψε στην κυριολεξία ένας άνθρωπος με όραμα. 

Άλλωστε και ο μόνος λόγος που διατηρούμε την μορφή ιστολογίου,  είναι πως αυτή μας παρέχει επαρκή "ασυλία" αφού φυσικά και όπως όλες και όλοι έχουν διαπιστώσει μας είναι αναγκαία. 

Δεν ακούμε ούτε τους νομικούς μας συμβούλους (κάποιοι πλέον απολαμβάνουν και κυβερνητικές θέσεις) αφού άλλωστε εμείς διαχρονικά έχουμε δει τι εστί Ελληνική Δικαιοσύνη και η μόνη μας ελπίδα ήταν και είναι η επέμβαση σε αυτή με κυνικό πολλές φορές τρόπο των φίλων και συμμάχων μας. Επέμβαση υπέρ των δικών τους συμφερόντων που για εμάς είναι ταυτόσημα με αυτά της πατρίδας μας. 

Και βέβαια δεν απευθυνόμαστε σε όσους θεωρούν πως δεν έχουμε ούτε φίλους αλλά ούτε συμμάχους γιατί σε εμάς είναι απόλυτα σαφές πως χωρίς αυτούς ακόμα υπό τουρκικό ζυγό θα ήμασταν. 

Άρα οι "νουθεσίες" από την "πατριωτική" τάχα δεξιά  που χάρισε την μισή Κύπρο στους Τούρκους με την "ανεμελιά" της και την ΠΡΟΔΟΣΙΑ λόγο λάθος εκτίμησης ,  είναι χαμένος χρόνος για τους "συναγωνιστές". 

Όσοι ανακάλυψαν μετά από μισό αιώνα δικής τους αλλοπρόσαλλης  διαδρομής τον πατριωτισμό , τον εθνικισμό , και τα Ελληνικά Ιδεώδη προφανώς και δεν είναι ισότιμοι συνομιλητές με αυτούς που πολεμήσαν από τα εφηβικά τους χρόνια σε αυτό τον χώρο και έχουν γράψει χιλιόμετρα με δράσεις για τις οποίες απέκτησαν φάκελο,  από όσους υπηρετούν ακόμα και σήμερα ( ευτυχώς πολλοί  λιγότεροι και όχι σε καίρια πόστα) την βαρβαρότητα της Ανατολής. 

Ξεκάθαροι από την πρώτη μέρα της εδώ τοπικής μας διαδικτυακής παρουσίας , προφανώς και δεν κρύψαμε από κανέναν ό,τι πρεσβεύουμε ώστε να μην πέσει και κανένας από τα σύννεφα από την ανάλογη συνέχεια. 

Άρα όσο "προκλητική" και εάν είναι για κάποιους η δική μας διαδικτυακή παρουσία προφανώς και θα συνεχιστεί όσο η χώρα συνεχίζει την αταλάντευτη δημοκρατική της πορεία και κυρίως ακόμα παραμένει δυτικό κράτος. Κάτι που βέβαια δεν μπορεί να αφεθεί στην "τύχη" αφού είναι συνυφασμένο με την ίδια την ύπαρξή μας ως Έθνος. 

Γιατί η Ελλάδα πάντα πολεμούσε την βαρβαρότητα της Ανατολής και εξευγένιζε λαούς που απέκτησαν πολιτισμό άξιο αναφοράς μετά την κατάκτησή τους από τους προγόνους μας. 

ΥΓ: Ο τίτλος προφανώς και είναι ενδεικτικός πως πάντα θα υπάρχουν ΠΛΗΝ σε όλους τους μεγάλους αγώνες του Έθνους. Για αυτό το να πάμε εμείς ΜΑΖΙ με αυτούς που διαχρονικά κατέστρεψαν την πόλη μην το αναμένετε όσοι ακόμα έχετε αυταπάτες για την ΗΘΙΚΗ τους. 

ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου