Σελίδες

Σάββατο 20 Μαρτίου 2021

Δεύτερο σκάμμα στο Αθλητικό Κέντρο "Χαλικάκι"

 


Όπως μας πληροφορεί ο πρόεδρος του ΠΑΟΔΗΛ κος Θέμης Γιαννόπουλος ο οργανισμός προχώρησε σε εργασίες ώστε να επανέλθει και το δεύτερο σκάμμα στο Αθλητικό Κέντρο Χαλικάκι όπου δεν ήταν λειτουργικό για πολλά χρόνια. 

Θετική πρωτοβουλία όπως και όσες ανάλογες γίνονται για την συντήρηση και επισκευή αθλητικών χώρων του δήμου μας. 

Έτσι όσοι ασχολούνται και τους αρέσει το άλμα εις μήκος ένα κλασικό Ολυμπιακό αγώνισμα έχουν ένα δεύτερο στο αθλητικό κέντρο της πόλης μας . Που βέβαια στερείται αποδυτηρίων και εξυπηρετεί όσους το επισκέπτονται με χημικές τουαλέτες. 

Οι λόγοι μπορούν να αναζητηθούν στο πως διαχρονικά οι διοικήσεις του δήμου μας "κατοχύρωναν" χώρους που ήταν για πολλά χρόνια αμφισβητούμενοι από ιδιώτες. 

Αλλά αυτά προφανώς είναι θέματα που έχουμε αναδείξει και θα συνεχίσουμε αφού για εμάς η ομερτά όσων έχτισαν πολιτικές καριέρες κάνοντας καταλήψεις έχει παρέλθει ανεπιστρεπτί. 

Για το λόγο αυτό εξάλλου και πολλές παιδικές χαρές στερούνται προδιαγραφών ασφαλείας αφού δημιουργήθηκαν για να κατοχυρώσουν "ιδιοκτησίες" του δήμου μας που και ως "Θεία Δίκη" πολλές από αυτές κατέληξαν στην ΕΤΑΔ η οποία καλείται πλέον να τις αξιοποιήσει αφού για 40 χρόνια διαδοχικές διοικήσεις του δήμου μας δεν το έπραξαν. 

Προφανώς από εμάς υπάρχει μεγαλύτερη εμπιστοσύνη για αξιοποίηση από την ΕΤΑΔ παρά από διοικήσεις που διεκδικούν χώρους και παράλληλα χρήματα για να τις αξιοποιήσουν. Και αναζητούν αφού για αυτούς η Τοπική Αυτοδιοίκηση είναι ένας απλός "μεσάζοντας" ανάμεσα στους δημότες και το κεντρικό κράτος με προσωπικό που εμείς επιλέγουμε για να μας υπηρετήσει ή έτσι τελοσπάντων θέλουμε να πιστεύουμε όντως "ρομαντικοί" αλλά όχι αδαείς για να μην βλέπουμε και να μην γράφουμε ΔΗΜΟΣΙΑ τι ακριβώς συμβαίνει. Πάντα βεβαίως κατά την δική μας "μειοψηφική" άποψη και χωρίς εισαγωγικά γιατί ακόμα οι Ελληνίδες και οι Έλληνες αναζητούν λύσεις που παραπέμπουν ευθέως σε Σοβιετία. 

ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου