Σελίδες

Τρίτη 9 Μαρτίου 2021

Γνωρίζουμε πολύ καλά τι ζητάνε οι εργαζόμενοι του δήμου μας - Ζητάνε να χρεοκοπήσει και πάλι η χώρα μας και να αναζητά νέα μνημόνια

 


Στην παραπάνω καρτέλα αναγράφονται τα ΑΙΤΗΜΑΤΑ - ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ των εργαζομένων του δήμου μας που κάποιος θεωρεί πως δεν τα γνωρίζουμε και πως τάχα στοχοποιούμε τους ΒΟΛΕΜΕΝΟΥΣ. 

Διαβάστε τα λοιπόν και κάντε τα και όλα δεκτά. Αυτό που πρέπει όμως να ξέρετε είναι πως όταν κοπούν ξανά οι μισθοί και οι συντάξεις σας και αφήστε αυτά που σας λέει ο Σταϊκούρας και η κυβέρνηση της ΝΔ αυτό θα γίνει γιατί η χώρα έχει περισσότερους δημοσίους υπαλλήλους από αυτούς που έχει την δυνατότητα να πληρώσει ως ΧΡΕΟΚΟΠΗΜΕΝΗ χώρα και με ΑΕΠ μικρότερο και από αυτό της Ρουμανίας! 

Το να κόψουμε άλλα έξοδα το δέχομαι αλλά τα 100.000.000 ευρώ που πήραν τα μπουκωμένα ΜΜΕ όπως εσείς οι ΒΟΛΕΜΕΝΟΙ είναι ψίχουλα στα δισ ευρώ που λαμβάνουν ΕΤΗΣΙΩΣ οι δήμοι της χώρας μας για να μας παρέχουν ΑΝΥΠΑΡΚΤΕΣ υπηρεσίες. 

Το μόνο παρήγορο είναι η εικόνα της οικονομίας της χώρας που με οιαδήποτε κυβέρνηση δεν θα ικανοποιεί στο μέλλον ΚΑΝΕΝΑ από τα παραπάνω αιτήματα γιατί ΛΕΦΤΑ δεν θα υπάρχουν ούτε για τα αναγκαία λειτουργικά έξοδα των δήμων και οι δομές τους θα ξεπουληθούν αντί ενός πινακίου φακής σε ΙΔΙΩΤΕΣ. 

Στο μέλλον λοιπόν που έρχεται και που θα απονείμει ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ώστε να μην έχουμε εργαζόμενους του δημόσιου τομέα προνομιούχους και πένητες του ιδιωτικού που πληρώνονται με κουπόνια Super Market και αναμένουν τους μισθούς τους ακόμα και μήνες όσο και εάν μας υβρίζετε εσείς μας οδηγήσατε με την διαχρονική ψήφο σας και κυρίως με την ΑΤΟΛΜΙΑ κάποιων τάχα θιασωτών του καπιταλισμού όπως ο κ. Μητσοτάκης που σας προτρέπει να γίνεται επιχειρηματίας ενώ ο ίδιος δεν δούλεψε ΟΥΤΕ ώρα στον ιδιωτικό τομέα αφού και στην τράπεζα που διορίστηκε εξαιτίας του επωνύμου του και όχι της ικανότητάς του ήταν ΤΟΤΕ υπό κρατικό έλεγχο και για αυτό τον λόγο άλλωστε και χρεοκόπησε φορτώνοντας τα χρέη της στις δικές μας πλάτες. 

Ο καπιταλισμός "σύντροφοι" θα τιμωρήσει και εσάς μετά την καταστροφή εκατομμυρίων Ελλήνων που την ώρα που εσείς συνδικαλιζόσασταν παρήγαγαν πλούτο. 

Η ιδιωτικοποίηση δομών των ΟΤΑ δεν είναι κάτι που μπορεί να αποτραπεί αλλά μια πραγματικότητα που ήδη συμβαίνει και που ορθώς το ΣΕΔΗ αναδεικνύει μέσα από το δελτίο τύπου που εξέδωσε. 

Όσοι λοιπόν ΥΠΟΚΡΙΤΕΣ καθησυχάζουν τους υπαλλήλους του δήμου μας πως και τα επόμενα 10 χρόνια θα έχουν τις δουλειές τους και πως είναι εξασφαλισμένες οι συντάξεις σας τους λένε ΨΕΜΑΤΑ. 

Η χώρα δεν έχει καμία ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ να πληρώσει τους μισθούς και τις συντάξεις του 2022 εάν πρώτα δεν αναζητήσει ΝΕΟ δανεισμό και φυσικά δεν υπογράψει ΝΕΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ. 

Όσοι σήμερα με 8,5% ύφεση θεωρούν πως τα επόμενα χρόνια θα έρθει η ΑΝΑΠΤΥΞΗ απλώς σας πουλάνε φύκια για μεταξωτές κορδέλες. Όπως άλλωστε σας πούλησε και ο ΣΥΡΙΖΑ που θα έσχιζε τα μνημόνια και θα έκανε "ΣΕΙΣΑΧΘΕΙΑ"

Η χώρα μας έχει έναν δημόσιο τομέα που της στοιχίζει 95 δισ. ευρώ ετησίως την ώρα που χρωστάει πάνω από 350 δισ. ευρώ χρέος που έχει ήδη ξεπεράσει το 180% του ΑΕΠ της και προφανώς η νέα χρεοκοπία της χώρας δεν είναι προ των Πυλών αλλά έχει ήδη συντελεστεί απλώς η πολιτική ηγεσία θεωρεί πως θα πετύχει "θαύματα" μέσα στην επόμενη διετία! 

Τίποτα δεν θα πετύχει τρέχοντας θα παρακαλάει τους δανειστές της για νέα πακέτα στήριξης και ακόμα πιο εύκολα θα ξεπουλήσει αντί ενός ΠΙΝΑΚΙΟΥ ΦΑΚΗΣ τα πάντα για να σώσει τις αργομισθίες ενός κράτους -ΤΕΡΑΤΟΣ που μας έπνιξε! 

Η τελευταία Σοβιετία της Ε.Ε θα πέσει και τότε όλες και όλοι θα αντιληφθούν πως καταδίκασαν τα παιδιά τους και τα εγγόνια τους στο να εγκαταλείψουν την χώρα όπως την εγκατέλειψαν οι κάτοικοι των πρώην ανατολικών κρατών όταν οι δικές τους Σοβιετίες κατέρρευσαν. 

Εκατομμύρια είναι στη χώρα μας ρωτήστε τους τι βίωσαν και φυσικά μικρή γεύση πήραμε ήδη με πάνω από 500.000 νέες και νέους μας να έχουν καταφύγει στα δυτικά κράτη αναζητώντας ένα καλύτερο μέλλον. 

Και πηγαίνουν σε κράτη που προφανώς τα εργασιακά δικαιώματα που επικαλείται το ΣΕΔΗ είναι ΑΝΥΠΑΡΚΤΑ και που παρόλα αυτά τα επιλέγουν γιατί γνωρίζουν καλά πως εκεί όποιος δουλεύει προκόβει . 

Εδώ όποιος δουλεύει ήταν και παραμένει μ@λ@κ@ς και αυτό μπορείτε να το διαπιστώσετε ρίχνοντας μια ματιά γύρω σας. 

Έχει φτάσει ο δήμος μας να απασχολεί 700 υπαλλήλους και οι υπηρεσίες που προσφέρει είναι σε όλες και όλους τους δημότες μας γνωστές. 

Για όσους αναρωτιούνται λοιπόν γιατί υπάρχουν σκουπίδια στους δρόμους , γιατί τα ΚΕΠ δεν τους εξυπηρετούν και άλλες εύλογες απορίες ας αναρωτηθούν πότε αυτά λειτούργησαν ανταγωνιστικά όταν το ιδιωτικό ΚΕΠ εξυπηρετεί καθημερινώς 2500 πολίτες όσα δεν εξυπηρετούν τα ΚΕΠ 30 δήμων μαζί .

ΥΓ: Δείγμα της επιτυχίας του κρατικού μηχανισμού βιώνουμε με τα εμβόλια που θα ολοκληρωθούν στη χώρα μας και σε όσους πιστεύουν τον κρατισμό σε 2 χρόνια όταν στο Ισραήλ έχει ήδη εμβολιαστεί το 97% του πληθυσμού του. 

Αλλά φυσικά και οι Εβραίοι δεν έχουν εμμονές με τον κρατισμό και δεν τους νοιάζει ποιος θα τους κάνει το εμβόλιο εδώ οι ξεφτίλες έχουν βάλει και τον στρατό να κάνει αφού άλλωστε τα σύνορα μας ως γνωστόν τα φυλάει το ΝΑΤΟ που μας ενημερώνει ως οργανισμός και εάν στρατιώτες κάποιας ξένης χώρας έχουν ανέβει σε ελληνικό έδαφος αφού δορυφόρο δεν έχουμε και οι ένοπλες δυνάμεις μας αναμένουν να πληροφορηθούν από τον αρμόδιο υπουργό και τις ξένες πρεσβείες τι συμβαίνει σε ελληνικό έδαφος. 

Και όμως κάποιοι ακόμα περιμένουν να μας σώσουν αυτοί που κάθε φορά που έδρασαν ΑΠΕΤΥΧΑΝ παταγωδώς. 8 μήνες κάθονταν και τώρα σκέφτηκαν πως πρέπει να γίνει και ένα μεγάλο εμβολιαστικό κέντρο στο Ελληνικό για να εξυπηρετήσει τα Νότια Προάστια ενώ έχουν κάνει ήδη πάνω από 6000 μόνιμες προσλήψεις στον χώρο της Υγείας την οποία ξέχασαν πλέον να χειροκροτούν στα μπαλκόνια αφού όπως φαίνεται η χώρα μας δεν θα την σκαπουλάρει με 6.500 νεκρούς αλλά με πάνω από 20.000 αφού για τους επόμενους 8 μήνες θα καταγράφουμε κρούσματα , θύματα και μια οικονομία κλειστή που θα ανοιγοκλείνει γιατί οι "άριστοι" πόνταραν σε έναν σαθρό κρατικό μηχανισμό την ώρα που έπρεπε να προχωρήσουν σε όλες τις αναγκαίες μεταρρυθμίσεις για να γίνει η χώρα μας πραγματικά δυτικό κράτος και όχι Σοβιετία όπως εξακολουθεί να είναι σήμερα. 

Γιατί φυσικά και ο πρώην υπουργός κος Θεοδωρικάκος δεν έγινε μόνος του υπουργός Εσωτερικών ως "'άριστος" επιλέχθηκε για να γεμίσει με υπαλλήλους και τα ανάλογα χρέη ένα κράτος σε ΣΗΨΗ που όσο και εάν θέλει να κρύψει τους λανθασμένους του χειρισμούς θα ηττηθεί από την ΑΤΟΛΜΙΑ του να εφαρμόσει το πρόγραμμά του. 

Γιατί δεν έχουν αφήσει συγγενή ή κολλητό αδιόριστο οι "άριστοι" και όπως τους κατηγορούν ευθέως πλέον και οι δανειστές μας δεν προχώρησαν καμία μεταρρύθμιση μέσα στην αναμπουμπούλα της πανδημίας.  

Σ.Μ 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου