Σελίδες

Δευτέρα 8 Μαρτίου 2021

Ο δήμαρχος Ηλιούπολης Γιώργος Χατζηδάκης δεν συμφωνεί να δημιουργηθεί διαδημοτικό Κοιμητήριο στον Υμηττό

 



Ο δήμαρχος Ηλιούπολης Γιώργος Χατζηδάκης ξεκαθάρισε στο δημοτικό συμβούλιο πως δεν επιθυμεί διαδημοτικό κοιμητήριο στον Υμηττό όπως και σύσσωμο το δημοτικό συμβούλιο αποφάσισε. 

Πράγμα που σημαίνει και με δεδομένο πως ο χώρος που θα παραχωρηθεί για Νεκροταφείο ανήκει στον ΑΔΜΗΕ πως τελικά Κοιμητήριο θα αποκτήσει ο δήμος Αλίμου στον συγκεκριμένο χώρο και όχι  εμείς που θα μείνουμε με το αναβαθμισμένο ΚΥΤ. Εκτός και αν νομίζει κανείς πως ο δήμος Ηλιούπολης και όσοι κάτοικοί της , συμφωνούν με την απομάκρυνση του ΚΥΤ ,  θα κρατήσουν  την χώρα μας πίσω από τις αναγκαίες μεταρρυθμίσεις ή πως υπάρχει κυβέρνηση που θα αφήσει όλο τον Νότιο Τομέα της Αττικής χωρίς ηλεκτρικό ρεύμα. Γιατί στην ουσία αυτό αποφάσισαν 41 δημοτικοί σύμβουλοι,  και πολλοί προηγούμενοι που έχτισαν καριέρες πουλώντας φύκια για μεταξωτές κορδέλες. 

Μιλάνε στο όνομα του Ηλιουπολίτικου λαού που σε λίγο θα κρατάει στα "ψυγεία" για εβδομάδες τους νεκρούς του αφού είχε την ατυχία να ψηφίσει λαϊκιστές (ατυχώς και εμείς ανάμεσά τους ψηφίσαμε παράταξη που δεν μας είχε προφανώς ενημερώσει ,αυτή του κ. Αραμπατζή εννοούμε πως θα γίνονταν ουρά του ΚΚΕ μέσα στο δημοτικό μας συμβούλιο) και έτσι μείναμε και χωρίς νεκροταφείο όπως άλλωστε μείναμε και ΧΩΡΙΣ ΔΗΜΟΣΙΑ περιουσία αφού διαχρονικά ψηφίζατε όσους σας πούλαγαν φύκια για μεταξωτές κορδέλες. 

Σ.Μ 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου