Σελίδες

Παρασκευή 9 Απριλίου 2021

Θα φτάσουν τους 1000 οι διασωληνωμένοι αλλά κάποιοι ακόμα και τώρα μας μιλάνε για "γριπούλα"

 


Όταν πριν ένα χρόνο γράφαμε για τις τρομερές και καταστροφικές συνέπειες της πανδημίας οι "ψεκασμένοι" της πόλης μας μιλούσαν για μια "γριπούλα" που εφευρέθηκε από τους ισχυρούς αυτού του κόσμου για να καταπατήσει τις ΕΛΕΥΘΕΡΙΕΣ και τα ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ μας. 

Οι αρνητές της μάσκας έκαναν την εμφάνιση τους , μαζί με τους νομικούς που απειλούσαν θεούς και δαίμονες για την "χούντα" που τους επεβλήθει . Έτσι μετά το παραμύθι των "πατριωτών" αντιμνημονιακών και των γερμανοτσολιάδων και ξεπουλημένων είχαμε τώρα τους αρνητές της πανδημίας και τους Νεοταξίτες που απειλούσαν τάχα τα ατομικά μας δικαιώματα. 

Η κυβέρνηση υποκύπτοντας ένα χρόνο μετά ίσως και από οικονομική αδυναμία στις "λογικές" των "ψεκασμένων" θα εκτοξεύσει τους νεκρούς πάνω από τις 10.000 έως το Πάσχα όπου κάποιοι σκέφτονται τις εξορμήσεις στα χωριά τους και τις σούβλες!

Η δική μας άποψη είναι πως οδεύουμε σε ΟΛΕΘΡΟ αφού προφανώς και η χρεοκοπημένη μας οικονομία δεν θα σωθεί αντίθετα τα χιλιάδες νέα φέρετρα θα φέρουν τελικά την νέα χρεοκοπία της χώρας εάν δει κανείς και τα θύματα που θρηνούν ήδη κράτη όπως η Γερμανία, η Μεγάλη Βρετανία, η Γαλλία , η Σουηδία κ.ο.κ. 

Τελικά ήμασταν εμείς που είχαμε δίκιο όπως και το 2012-2015 που σας λέγαμε ποιο εύκολος   δρόμος εκτός από το Μνημόνιο  δεν υπήρχε όπως και τώρα ο μόνος τρόπος για να σωθείτε είναι να παραμείνετε κλεισμένοι στα σπίτια σας ή να κυκλοφορείτε με μάσκες υψηλής προστασίας. 

Για εμάς η μάχη με τον κορονωϊό δεν θα κερδηθεί για την χώρα μας είναι εμφανές πως όσοι πόνταραν διαχρονικά στην ατομική ευθύνη των Ελλήνων ήταν όσοι τελικά δεν ήθελαν να αναλάβουν ευθύνες θεωρώντας πως χάνουν ψήφους μη λέγοντας την ΑΛΗΘΕΙΑ στους πολλούς. 

Εμείς πληρώνοντας και το τίμημα να ξεφορτωθούμε τους πολλούς πλέον "ψεκασμένους" σας λέμε μόνο πως όσοι θα χαθούν τους επόμενους 8 μήνες από κορωνοϊό θα είναι χιλιάδες και θα οδηγήσουν σε νέα χρεοκοπία της χώρας αφού καμία επιχείρηση δεν θα σωθεί όταν χάνει τον έναν μετά τον άλλο τους εργαζομένους της από την πανδημία. 

Οι εικόνες που θα δούμε και αυτό το Σαββατοκύριακο θα μας οδηγήσουν την επόμενη εβδομάδα σε ρεκόρ κρουσμάτων και με δεδομένο το άνοιγμα της εστίασης έστω και εάν θρηνούμε 100 νεκρούς την ημέρα όσοι σήμερα ζητάνε να καταργηθούν τα περιοριστικά μέτρα θα παρακαλάνε αυτό να μην είχε συμβεί. 

Σ.Μ 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου