Σελίδες

Δευτέρα 19 Απριλίου 2021

Ειδήσεις σε ένα λεπτό



  • Στο χθεσινό παιχνίδι ήταν ανώτερη η ομάδα ποδοσφαίρου της Ηλιούπολης και νίκησαν δίκαια την ομάδα του Χαραυγιακού. Αυτά και προφανέστατα εμείς προσωπικά δεν έχουμε να χωρίσουμε τίποτα με τους φίλαθλους ή φανατικούς οπαδούς καμίας ομάδας της πόλης. Όμως δεν μπορούμε και να μην γράφουμε και την άποψή μας για ένα παιχνίδι που παρακολουθήσαμε διαδικτυακά όπως και χιλιάδες Ηλιουπολίτισσες και Ηλιουπολίτες. Όσοι έχουν άλλες απόψεις σεβαστές αλλά ο αγώνας υπάρχει ακόμα στο youtube και αποδεικνύει πως νίκησε ο καλύτερος μέσα στο γήπεδο. 

  • Η διοίκηση προφανώς και έχει τις ίδιες απόψεις με όσους βγήκαν χθες να διαδηλώσουν κατά του ΚΥΤ στον Υμηττό απλώς δεν συμμετέχει σε "καρναβάλια επαναστατικότητας" τα οποία δεν έχουν αποφέρει άλλωστε κανένα αποτέλεσμα και κοντεύουν 20 χρόνια που ξαφνικά κάποιοι θυμούνται πως το ΚΥΤ πρέπει να φύγει από τον Υμηττό για να χτίσουν ή έτσι νομίζουν πολιτικές καριέρες. Τα ψέματα της Αριστεράς δεν πείθουν κανέναν λογικό συνδημότη μας το βλέπουμε άλλωστε από τα ποσοστά της Λαϊκής Συσπείρωσης Ηλιούπολης που κάποτε για τρεις τετραετίες ασκούσε την διοίκηση του δήμου. 

  • Και ο Δένδιας και ο Σαμαράς και ο Βορίδης και ο Άδωνις ανήκουν στη ΝΔ που προφανέστατα ως πολυσυλλεκτικό και μεγάλο κόμμα έχει στελέχη από όλο το φάσμα του κέντρου και της δεξιάς. Επομένως την ώρα της μάχης είναι άδικο να τσακωνόμαστε μεταξύ μας αφού κοινός μας εχθρός είναι όσοι κυβέρνησαν επί 5,5 χρόνια την χώρα μας δηλαδή οι Συριζαίοι και απέτυχαν να εφαρμόσουν ένα πρόγραμμα με το οποίο έτσι και αλλιώς δεν συμφωνούσαν. Τώρα βέβαια καλή η γκρίνια πως δεν προχωράει όπως θα θέλαμε εμείς οι δεξιοί η ΝΔ αλλά σε μια "μάχη" καλείσαι να πάρεις θέση και όχι να υπεκφεύγεις λέγοντας πως όλοι ίδιοι είναι αναμένοντας κανέναν "Μεσσία" να βγάλει τα άρματα μάχης στους δρόμους της Αθήνας! Στην πόλη είναι πολλοί οι θιασώτες των ξεφτιλισμένων Απριλιανών αλλά οι εποχές άλλαξαν και ουδείς καραβανάς ρισκάρει να κατηγορηθεί για εσχάτη προδοσία. Άλλωστε το 2021 δεν είναι 1967 για τέτοια "πειράματα" που θα επιφέρουν τα ίδια καταστροφικά αποτελέσματα όπως και τότε. Γιατί και το χρέος της χώρας μεγάλωσε επί χούντας και ΔΙΑΦΘΟΡΑ υπήρχε και χάθηκε η Κύπρος από κάποιους που ήθελαν και τότε να πάρουν την Πόλη πίσω! Και βέβαια φαντασίες μπορεί να έχει ο οιοσδήποτε το θέμα είναι με ποιον στρατό θα πάρεις την Βασιλεύουσα πίσω και με τη πληθυσμό αφού εάν δεν το έχετε αντιληφθεί "γερνάμε" επικίνδυνα ως Έθνος και οι πιο δημιουργικοί Έλληνες έφυγαν στο Εξωτερικό! 

  • Ανοίγουν όλα μέσα στο Μάϊο όχι επειδή πρέπει αλλά επειδή η οικονομία μας ΒΟΥΛΙΑΖΕΙ ό,τι και εάν σας λένε αυτοί που το 2022 θα αναζητούν νέα χρηματοδότηση και επομένως νέα μνημόνια. Η Ελλάδα δεν αντέχει Επιτελικό κράτος των 95 δισ. ευρώ τον χρόνο στην ουσία δεν αντέχει ούτε 40 δισ. ευρώ το χρόνο και η φορολογική μας εξάντληση θα οδηγήσει αναγκαστικά τους κυβερνώντες στη συρρίκνωση του δημόσιου τομέα τα επόμενα δέκα χρόνια αφού όλες οι άλλες "λύσεις" απέτυχαν. Και βέβαια και η κυβέρνηση Σαμαρά- Βενιζέλου δεν έπραξε πολλά για την μείωση αυτού του κράτους για ψηφοθηρικούς λόγους. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου