Σελίδες

Κυριακή 18 Απριλίου 2021

Εννέα χρόνια η παράταξή του δεν έκανε τίποτα και ορθώς έπραξε, για την απομάκρυνση του ΚΥΤ από τον Υμηττό σήμερα ο κ. Ψυρρόπουλος "ανέβηκε" μαζί με άλλους δημοτικούς συμβούλους θεωρώντας πως θα μαζέψουν ψηφαλάκια!

 


Θέλουν να μας αφήσουν και χωρίς ηλεκτρικό ρεύμα και ανέβηκαν σήμερα προς τον Υμηττό για να βροντοφωνάξουν κατά του ΚΥΤ που έγινε  με απόφαση του δημοτικού συμβουλίου. 

Και φυσικά η απόφαση αυτή είναι ιστορική γιατί κάποτε υπήρχαν και δημοτικοί σύμβουλοι που ήθελαν το καλό της πόλης και την ανάπτυξή της. Με λύπη μας διαπιστώνουμε πως ο λαϊκισμός και οι τζάμπα μαγκιές για απομάκρυνση του ΚΥΤ που έχει ανάγκη η πόλη για την ηλεκτροδότησή της συνεχίζονται. Ας γνωρίζουν όμως οι δημοτικοί μας σύμβουλοι πως το ΚΥΤ στον Υμηττό δεν έγινε για να εξυπηρετήσει τίποτα εξωγήινους αλλά τις δικές μας αυξημένες ανάγκες σε ρεύμα. 

Η ομόφωνη απόφαση του δημοτικού συμβουλίου στην οποία αναφέρεται ο κ. Ψυρρόπουλος καταδεικνύει αυτό που φωνάζουμε από την πρώτη μέρα λειτουργίας μας ως τοπικό ΜΜΕ,  πως με αυτούς η πόλη δεν μπορεί να  έχει μέλλον. 

Το ΜΑΥΡΟ χθες,  ανέβηκε σήμερα στον Υμηττό , για να εμποδίσει ένα ΑΥΡΙΟ που βέβαια είναι ήδη  ΕΔΩ και δεν απειλείται από όσους υπηρέτησαν ανεπιτυχώς θέσεις ευθύνης. 

Δεν μας εξηγεί στο ποστάρισμά του ο φέρελπις πολιτικός με ποιον τρόπο το ΚΥΤ πλήττει τη ζωή των δημοτών  μας , και εάν συμμερίζεται τις αντιεπιστημονικές απόψεις περί επικινδυνότητας της υγείας τους για να ξέρουμε σε ποιους ακριβώς συνδημότες μας,  να τον κατατάξουμε. 

Ντροπή για όσους καμώνονται τους κεντροδεξιούς και συμμετείχαν σε αυτή την αντιδραστική συγκέντρωση μαζί με "ψεκασμένους" που διαχρονικά υπηρετούν ένα χθες που οι περισσότεροι θέλουμε να ξεχάσουμε. 

Δεν θα τους επιτρέψουμε με την ψήφο μας , στο να διαχειριστούν θέματα της πόλης από θέση ευθύνης αφού δεν είναι ικανοί  να αντιληφθούν πως ο ΛΑΪΚΙΣΜΟΣ ηττήθηκε στις κάλπες του 2019. Δεν βλέπουν ποιοι ακόμα στηρίζουν τους "ψεκασμένους"; 

Όταν ήταν Αντιδήμαρχος μια χαρά πληρώνονταν ο κ. Ψυρρόπουλος από το ΚΡΑΤΟΣ που διατηρούσε το ΚΥΤ στον Υμηττό , σήμερα ντύθηκε τον μανδύα του "επαναστάτη χωρίς αιτία" και ανέβηκε στον Υμηττό για να μας πει πως η παράταξή του είναι κατά του ΚΥΤ και του νέου νεκροταφείου! 

Τα ίδια ισχύουν και για όσους δημοτικούς συμβούλους ανέβηκαν και όταν ασκούσαν διοίκηση ξέχασαν να κάνουν το "αντάρτικό" τους κατά του ΚΥΤ. 

Όλοι οι παραπάνω σε απλά ελληνικά δεν θέλουν την ομαλή και απρόσκοπτη ηλεκτροδότηση της πόλης και παράλληλα ούτε που νοιάζονται για τους άταφους νεκρούς μας. 

Γιατί εάν νοιάζονταν  9 χρόνια σε θέσεις ευθύνης ήταν η παράταξη την οποία εκπροσώπησε ο κ. Ψυρρόπουλος  κάτι θα έπρατταν και για το νεκροταφείο. Αφού ο κορεσμός του,  δεν έγινε από την μία μέρα στην άλλη. 

Τέλος να θυμίσουμε πως επί δημαρχίας κ. Θεόδωρου Γεωργάκη έγινε το ΚΥΤ στον Υμηττό και ΠΑ.ΣΟ.Κ στην κυβέρνηση. Και οι κύριοι Γεωργάκης και Ψυρρόπουλος ανήκουν σε αυτό τον πολιτικό χώρο.  Η διαφορά τους είναι πως ο πρώτος δεν ήταν και δεν είναι "ψεκασμένος" αλλά ένας πολιτικός που εάν είχε δίπλα του καταλληλότερους ανθρώπους θα άφηνε περισσότερο έργο από αυτό που άφησε μετά τα 16 χρόνια δημαρχίας του. 

Επειδή το επόμενο διάστημα η πλέμπα της Αριστεράς θα θυμηθεί την δική του ΘΑΡΑΛΛΕΑ και ΩΦΕΛΙΜΗ για τον δήμο μας στάση,  θα αναπαραχθούν πάλι τα γνωστά αλλά βαρετά στερεότυπα

Και θα τα αναπαράγουν ακόμα και αυτοί οι συνδημότες μας που  στις εκλογές του 2019 εξέλεξαν για την θέση του δημάρχου της πόλης μας την ΔΙΚΗ του επιλογή! 

ΥΓ: Σήμερα "αγκαλιά" οι τάχα κεντροδεξιές παρατάξεις της πόλης μας με τους ΑΝΤΑΡΣΥΑ , ΚΚΕ και Συριζαίους έκαναν πιο αντιληπτό σε όλες και όλους πως η πόλη χρειάζεται νέα κεντροδεξιά παράταξη. Και βέβαια για ακόμη μια φορά όσοι αναρωτιούνται τι πράττει η ΔΗΜ ΤΟ ΝΔ Ηλιούπολης να τους πούμε πως δεν συμμετέχει σε "καρναβάλια λαϊκισμού" και δεν συγχρωτίζεται με όσους διαχρονικά δεν θέλουν να γίνει κανένα θετικό βήμα σε αυτή την πόλη.

Σ.Μ 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου