Σελίδες

Τρίτη 13 Απριλίου 2021

"Κεντροδεξιά" που δεν βοηθάει με την ψήφο της στα δημοτικά συμβούλια την εύρυθμη λειτουργία ιδιωτικών εκπαιδευτηρίων προφανώς και έχει κομμουνιστικές ιδεοληψίες

 


Για ακόμη μια φορά ο κρατικοδίαιτος Γαβριήλ Αραμπατζής επαναφέρει "θέμα" στο δημοτικό  συμβούλιο , που έχει ΛΗΞΕΙ. 

Έτσι για να γίνει αρεστός στην "πλέμπα" της πόλης (ΑΡΙΣΤΕΡΟΥΣ- ΑΚΡΟΔΕΞΙΟΥΣ & "ψεκασμένους")  και σε όσους αδυνατούν να κατανοήσουν πως η Αστική Δημοκρατία,  τους έχει εδώ και καιρό στο περιθώριο όχι επειδή δεν λειτουργεί -και δεν θα μπορούσε άλλωστε χωρίς ψεγάδια- αλλά επειδή οι ίδιοι την προφασίζονται κρύβοντας επιμελώς την απέχθειά τους προς την ίδια και τους εκπροσώπους της. 

Έτσι συγχέει κάτι που πρέπει να συμβεί για να διευκολυνθεί το πρότυπο ιδιωτικό εκπαιδευτήριο "Η Θεομήτωρ" με το αίτημα για πεζοδρόμηση πέριξ του 6ου δημοτικού ξεχνώντας προφανώς πως τα δημόσια σχολεία έχουν και το "θεσμό" του σχολικού τροχονόμου για να έχει η Σοβιετία περισσότερους υπαλλήλους να πληρώνει όπως τους πληρώνει! 



Ελπίζουμε να απαντήσουν στον κ. Αραμπατζή οι "κρατιστές της διοίκησης" πως με τους ρυθμούς που κινείται διαχρονικά το Ελληνικό Κράτος το οποίο υπηρετεί ως δημόσιος υπάλληλος ο κ. Αραμπατζής ο πεζόδρομος της Αγίας Λαύρας ίσως γίνει με την συμπλήρωση 400 χρόνων από την επανάσταση του 1821, αφού οι υπηρεσίες του δήμου κινούνται με τους ρυθμούς που κινήθηκε και ο ίδιος ως Συμπαραστάτης του Δημότη και της Επιχείρησης τα 5 χρόνια που μας "τίμησε" με την παρουσία του σε αυτό τον "θεσμό" που απέτυχε παταγωδώς. 

Και απέτυχε γιατί προφανώς είναι ένας ρουσφετολογικός -θεσμός που δεν έχει παρά συμβουλευτικό χαρακτήρα και  παίζει τον ρόλο του  "κακού" μπάτσου αλλά χωρίς δυνατότητα ουσιαστικής παρέμβασης   ανάμεσα στον πολίτη και την ΑΥΘΑΙΡΕΣΙΑ της  εκάστοτε διοίκησης, που θεωρεί πως κοροϊδεύει και κανέναν όταν με το ζόρι προσφέρει σε ένα πρότυπο Εκπαιδευτήριο της πόλης μας όπως αυτό της "Θεομήτωρ" αυτά που δικαιούνται σε ένα κράτος δυτικού τύπου. 

Και βέβαια εάν υπήρχε διοίκηση που να πιστεύει στην φιλελεύθερη οικονομία θα βοηθούσε την επιχείρηση χωρίς αυτή να παλεύει χρόνια κάνοντας αιτήματα. Αλλά μέλημα της συντριπτικής πλειοψηφίας των δημοτικών μας συμβούλων είναι πως θα βολέψουν εαυτούς και συγγενείς τους στο δήμο και όχι βέβαια τα προβλήματα της πόλης που οι δικές τους πολιτικές επιλογές δημιούργησαν. 

Οι εκπαιδευτικοί λοιπόν και οι γονείς που έχουν τα παιδιά τους στο 6ο Δημοτικό Σχολείο και "ανησυχούν",  ας γνωρίζουν πρωτίστως τις αυθαιρεσίες του σχολείου τους,  και ας μην αναμένουν να κλείσει μια ιδιωτική επιχείρηση super Market  που στηρίζει την χώρα με θέσεις εργασίας .Γιατί σε λίγο η ΔΗΜΟΣΙΑ και "δωρεάν" Παιδεία δεν θα έχει τα έσοδα για να είναι δημόσια , γιατί "δωρεάν" δεν είναι έτσι και αλλιώς ούτε και σήμερα. 

Για την "δωρεάν" πληρώνουμε όλοι μας (όσοι πληρώνουμε φόρους δηλαδή σχεδόν οι πάντες εκτός και είμαστε προλετάριοι και άνεργοι αλλά και πάλι με τα τεκμήρια διαβίωσης τα παίρνουν και από εκεί! 

Τζάμπα στον ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΜΟ δεν είναι ΤΙΠΟΤΑ. Τέλος να αναφέρουμε και στον κ. Αραμπατζή που ενδιαφέρεται για το εάν είναι ΝΟΜΙΜΗ η επικαιροποίηση της 541/1997 , πως είναι ΝΟΜΙΜΗ όπως και το ΚΥΤ στον Υμηττό αφού οι πολιτικοί εκλέγονται για να λύνουν προβλήματα και δεν ψάχνουν τρόπους όπως αυτός και οι ομοίοι του  για να μην τα επιλύσουν. 

Η λαϊκίστική τακτική με τον οποίο ασκεί αντιπολίτευση  ο κ. Αραμπατζής,  και οι ανούσιες αναφορές του σε μια ΝΟΜΙΜΟΤΗΤΑ που μόνο αυτός βλέπει , προφανώς και δεν μπορούν να δίνουν άλλοθι σε μια διοίκηση που έτσι και αλλιώς ασπάζεται πλήρως τις αριστερές ιδεοληψίες του στο να μένει ΑΔΡΑΝΗΣ. 

Γιατί στα μισά της θητείας της και η πόλη μας είναι ΒΡΩΜΙΚΗ και σκοτεινή όπως άλλωστε θολωμένα μυαλά έχουν και χιλιάδες συμπολίτες μας που θέλουν να μας κάνουν Βενεζουέλα για να μην ξεβολευτούν από τις αργομισθίες τους στον δημόσιο τομέα. 

Έτσι  μέχρι να γίνει ο πεζόδρομος της Αγίας Λαύρας θα κλείνει με αλυσίδες ο δρόμος τις ώρες εισόδου και εξόδου των σπουδαστών του εκπαιδευτηρίου. Και βέβαια την δαπάνη για τις αλυσίδες θα την πληρώσει το ίδρυμα,  μην χάσει και κανένα ευρώ η Σοβιετία και δεν έχει για τις υπερωρίες των υπαλλήλων της!

 Άλλωστε και η ψήφος του κ. Αραμπατζή στο δημοτικό συμβούλιο για το θέμα του  Εκπαιδευτηρίου "Θεομήτωρ",  και το δίκαιο αίτημά τους σχολιάστηκε θετικά μόνο από τους "Ερυθρούς Χμερ" της πόλης μας,  που ακόμη είναι μειοψηφία ευτυχώς για όλους μας. 

ΥΓ: Τον καλούμε τέλος τον κ. Αραμπατζή να επισκεφτεί το Αμερικανικό Κολλέγιο στην Αγία Παρασκευή και να μάθει τις εκεί διευκολύνσεις από τις διοικήσεις του δήμου προς  το ίδρυμα. Διοικήσεις όλων των αποχρώσεων , πλην των αθεράπευτα κομμουνιστών που θεωρούν πως θα μας κάνουν μια μέρα Βόρεια Κορέα. Άλλωστε μέλος της ΝΔ που μάχεται για την αρμονική συμβίωση ΔΗΜΟΣΙΟΥ και ΙΔΙΩΤΙΚΟΥ τομέα στην εκπαίδευση και που διαλύει τα κεκτημένα δασκάλων και καθηγητών που δεν αξιολογήθηκαν ΠΟΤΕ για τις επιδόσεις τους και που συχνά -πυκνά φιγουράρουν ως αρνητικά θέματα στα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων. Και βέβαια ουδεμία σχέση έχουμε με το εν λόγω εκπαιδευτήριο και τα ίδια θα γράφαμε για οποιοδήποτε ιδιωτικό αποδεδειγμένα έχει επιτυχίες στις Πανελλαδικές Εξετάσεις όχι πως είναι και σπουδαίο πράγμα η είσοδος στα ΤΕΙ και ΑΕΙ της πατρίδας μας που υπολείπονται από τα αντίστοιχα του δυτικού κόσμου. Ευτυχώς που η πολιτική ηγεσία απαρτίζεται από ανθρώπους που έχουν πτυχία ιδιωτικών πανεπιστημίων του Εξωτερικού γιατί ίσως κάποτε αποφασίσουν να φέρουν και στην χώρα μας όσα αλλού είναι αυτονόητα εδώ και δεκαετίες. 

Σ.Μ 

1 σχόλιο:

  1. Φίλε το δρόμο που φτιάξαμε οι πολίτες με τους φόρους μας να τον εκμεταλευονται οι ιδιώτες για δικό τους κέρδος. Αυτό δεν το καταλαβαίνω. Άμα θέλουν ας βγουν εκτός αστικού ιστού να αγοράσουν οικόπεδα και ιδιωτικούς δρόμους όπως τόσοι άλλοι π.χ γείτονας και Καίσαρης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή