Σελίδες

Κυριακή 18 Απριλίου 2021

Ωραίο το πασχαλινό χωριό της "Κήπων Οδός" στην κεντρική πλατεία της πόλης μας

 


Άλλη μία επιτυχημένη ομολογουμένως δουλειά της εταιρίας "Κήπων Οδός" που έστησε ένα Πασχαλινό χωριό στην κεντρική πλατεία της πόλης μας. 

Η εταιρία που ιδρύθηκε το 2008 έχει παραδώσει εξαιρετικά έργα στους τομείς που δραστηριοποιείται σε πολλούς δήμους της χώρας μας ενώ παράλληλα διατηρεί ευχαριστημένους τους ιδιώτες πελάτες της με τις άψογες δημιουργίες της και τα προϊόντα της. 

Στο site της εταιρίας κάντε κλικ εδώ υπάρχουν εξαιρετικές δουλειές της,  και χαιρόμαστε που ένας συνδημότης μας βρίσκεται εδώ και χρόνια στο τιμόνι της

Ο Νίκος Σίνος και η επιτυχημένη εταιρία του,  μας λένε απλώς πως όπου ενεργεί ο ιδιώτης το αποτέλεσμα είναι ανάλογο του επαγγελματισμού που διακατέχει τον ιδιωτικό τομέα σε αντίθεση με ό,τι συμβαίνει διαχρονικά σε υπηρεσίες που παρέχει το κράτος. 

Όσοι έχετε κυρίως μικρά παιδιά επισκεφθείτε τον χώρο για να χαρούν , φροντίζοντας παράλληλα να τηρείτε τα απαραίτητα μέτρα προστασίας κατά της πανδημίας. 

Έργο της εταιρίας είναι και το υπαίθριο γυμναστήριο στην οδό Αναστάσεως , και η πρόσφατη ανακαίνιση παιδικής χαράς στην πόλη μας , και ευελπιστούμε να δούμε και άλλα έργα  της , στο άμεσο μέλλον



Για το Πασχαλινό χωριό που στήθηκε στην πλατεία της πόλης μας ο Αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών Ηλιούπολης κ. Κώστας Σεφτελής έγραψε σχετικά στον λογαριασμό του στο facebook: 

Στην προσπάθεια του ο Δήμος μας να δώσει μια ευχάριστη νότα στη γιορτή του Πάσχα στην πόλη μας, έστησε το Πασχαλινό Χωριό για τους μικρούς μας δημότες και όχι μόνο, αφού πολλοί είναι οι συμπολίτες μας που δεν θα καταφέρουν να βρεθούν στα δικά τους χωριά λόγω της οικονομικής κατάστασης και των περιοριστικών μέτρων για την εξάπλωση της πανδημίας.
Θα κάνουμε ότι είναι δυνατόν, να περάσουν όμορφα και ανθρώπινα όλοι οι συμπολίτες μας και ειδικά αυτοί που δοκιμάζονται.
Υγεία για όλους!
Με δύναμη και αισιοδοξία συνεχίζουμε....




Σ.Μ 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου