Σελίδες

Τρίτη 18 Μαΐου 2021

Ειδήσεις σε ένα λεπτό



  • Όλα τα όμορφα κάποτε τελειώνουν για τα δυσάρεστα δεν έχω κάτι σίγουρο να σας πω. Φαντάζομαι πως έχουν τέλος και όρια , και δεν είναι όπως η δική μας ενημέρωση.

  • Έκαναν λάθος όσοι μας είχαν για δύο σουβλάκια και μια coca-cola , χωρίς καν να το επιθυμούμε έπεσαν στα "δίχτυα" του ρεπορτάζ μας οι "αγωνιστές" της απομάκρυνσης του ΚΥΤ από τον Υμηττό που "επιστημονικά" μας τεκμηρίωσαν πως θα πάθουμε όλοι καρκίνο από την "επιβλαβή" ακτινοβολία! Και βέβαια εμείς δεν εξυπηρετούσαμε σε καμία περίπτωση τον κρατικό ΑΔΜΗΕ και τα συμφέροντά του αλλά την κοινή λογική που λέει πως δεν γίνεται να μείνουν χωρίς ρεύμα χιλιάδες οικογένειες και επιχειρήσεις της πόλης. Μάθαμε όμως και θα αποκαλύψουμε τι συμφέροντα εξυπηρετούν οι ίδιοι. Κρίμα γιατί τους είχαμε για απλώς "ψεκασμένους". Και μια και μιλάμε για ΑΔΜΗΕ οι Κινέζοι για εμάς δεν είναι ιδιωτική επένδυση αλλά κρατιστές χειρίστου είδους που εάν καταφέρουν και πάρουν τον έλεγχο θα ΑΠΑΞΙΩΣΟΥΝ πλήρως τον Ανεξάρτητο Διαχειριστή Μεταφοράς Ηλεκτρικής Ενέργειας που κινείται με ρυθμούς Σοβιετικής επιχείρησης της πάλαι ποτέ ΕΣΣΔ! 

  • Ενδιαφέρουσα η αλληλογραφία που ετοιμάζεται να διαρρεύσει στον τύπο ο ΑΔΜΗΕ με τοπικούς άρχοντες που δείχνουν και την ανικανότητα του φορέα να παράσχει άμεσα έργο χωρίς καθυστερήσεις γιατί προφανώς και η Ανάπτυξη δεν μπορεί να έρθει όταν ένα έγγραφο χρειάζεται 10 σφραγίδες δημοσίων υπαλλήλων για να προχωρήσει! Έτσι και γρηγορόσημο θα υπάρχει και η χώρα δεν θα αλλάξει επίπεδο! 

  • Ραγδαίες εξελίξεις και μεγάλη επιτυχία της ΕΛ.ΑΣ μέσα στο καλοκαίρι διαφημίζουν ήδη στελέχη της Κατεχάκη. Εάν δεν δούμε συλλήψεις δεν πιστεύουμε ΤΙΠΟΤΑ άλλωστε μυρίζουν εκλογές το φθινόπωρο! 

  • Φωνάζουν για την ανάποδη σημαία της Παλαιστίνης όσοι διαχρονικά δεν παίρνουν θέση σε τίποτα. Η χώρα μας ατυχώς για όλες και όλους μας παρόλο που είναι μέλος του ΝΑΤΟ δεν θεωρείται από το Ισραήλ φιλική. Το είδαμε όσοι παρακολουθούμε από τα κράτη που ευχαρίστησε ο κος Νετανιάχου και που εκεί είδαμε την Κύπρο αλλά όχι την Ελλάδα μας που παραμένει να θαυμάζει κάθε είδους τρομοκράτη. Γιατί προφανέστατα και οι αντισημιτικές κορώνες που έχουν ακουστεί από όλο το πολιτικό φάσμα έχουν καταγραφεί από τους Εβραίους που δεν αφήνουν τίποτα στην τύχη και για αυτό επιβιώνουν. Σε όλα τα πολιτικά κόμματα υπάρχουν αντισημίτες απλώς φοβούνται να εκδηλώσουν το ΜΙΣΟΣ τους απέναντι σε έναν λαό που μόνος του κατάφερε να δημιουργήσει ένα κράτος πρότυπο χωρίς την βοήθεια κανενός. Αυτή είναι η αλήθεια ατυχώς. Ο μόνος δρόμος για την ακεραιότητα ενός κράτους είναι η δική του άμυνα και μετά οι συμμαχίες έρχονται αφού όλοι υποκριτικά θέλουν να τα έχουν καλά με τους ισχυρούς. 

  • Ταξιτζής στην Ρόδο ασελγούσε σε ανήλικες , στην Αθήνα κάποιος άλλος προσπάθησε να βιάσει μια νέα γυναίκα. Έχει ξεφύγει η κοινωνία ή τα ΜΜΕ είναι περισσότερο πρόθυμα να αναδείξουν την ΣΑΠΙΛΑ μας. Άλλωστε χωρίς αυτά θα είμασταν μια "ωραία" Βόρεια Κορέα όπου ούτε η πανδημία δεν έφτασε αφού ο κομμουνισμός είναι χειρότερος "ιός" από τον κορωνοϊό. Είναι ιός ΑΝΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ - ΦΤΩΧΕΙΑΣ και ΕΞΑΘΛΙΩΣΗΣ ας το έχουν υπόψιν τους τα νέα παιδιά και ας διαβάσουν Ιστορία. Τώρα με το διαδίκτυο η πληροφορία και τα αίσχη των κομμουνιστών ηγετών δεν μπορούν να μείνουν κρυφά από κανέναν που γνωρίζει γραφή και ανάγνωση. Πολύ σύντομα σε όλα τα δυτικά κράτη τα σύμβολα του κομμουνισμού θα είναι παράνομα όπως συμβαίνει και με αυτά του Ναζισμού. 

  • Γυναικολόγος στη Λάρισα καλεί τους πολίτες να μην εμβολιαστούν για να μην περάσει η Παγκοσμιοποίηση! Δεν υπάρχει σωτηρία όταν τα ελληνικά πανεπιστήμια δίνουν πτυχία και βγάζουν στην κοινωνία παντελώς αμόρφωτους ανθρώπους. 

  • Στα μέσα της δεκαετίας που εμφανίστηκε η Χαμάς ήταν υπό την ομπρέλα της PLO της γνωστής οργάνωσης για την απελευθέρωση της Παλαιστίνης του Γιασέρ Αραφάτ. Απλώς η Χαμάς είδε πως ο Αραφάτ ξεπούλησε τον κοινό μέχρι τότε τρομοκρατικό τους αγώνα με την συμφωνία του Όσλο το 1993 και συνέχισε την Ιντιφάντα που σταμάτησαν όσοι πήραν θέσεις και αξιώματα. Η μετριοπαθής Φατάχ που πιστεύει ακριβώς τα ίδια για το Ισραήλ απλώς κατανοεί πως δεν τα βάζεις με έναν γίγαντα με συμμάχους κράτη - παρίες. Έτσι λιγότερο υποκριτές είναι οι μαχητές της Χαμάς από αυτούς της Φατάχ που επιθυμούν να καταστρέψουν άλλοι το Ισραήλ για λογαριασμό τους! 

  • Αρχίζουν να ανησυχούν όσοι κατασκευάζουν με δική τους τεχνογνωσία τις ρουκέτες της Χαμάς στη Λωρίδα της Γάζας. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου