Σελίδες

Δευτέρα 17 Μαΐου 2021



  • Προφανέστατα και δεν θα μείνει χωρίς απάντηση από εμάς η προσπάθεια "αγνώστων" να μην μπορεί κάποιος στο ιστολόγιό μας επειδή είναι επικίνδυνο για υποκλοπή προσωπικών στοιχείων! Κυριακή ξημερώματα "χτύπησαν" οι "μαύροι" ελάχιστοι είδαν την σχετική μας ανάρτηση την οποία βέβαια και κατεβάσαμε αφού το πρόβλημα λύθηκε σε χρόνο που δεν προβλέπεται για μια τόσο "σοβαρή " καταγγελία. Και βέβαια οι δράστες σε εμάς δεν είναι άγνωστοι για αυτό και τα εισαγωγικά. 



  • Η δουλειά μας είναι να στεναχωρούμε όσους θεωρούν πως μπορούν να πατάνε σε δύο βάρκες. 

  • Ανησυχούμε που το ΣΕΔΗ δεν καταδικάζει τα εγκλήματα των Εβραίων , όπως έκπληκτοι είδαμε πως οι φασίστες της πόλης στηρίζουν όσους έκλεισαν τους ομοϊδεάτες τους στις φυλακές. Μαθαίνουν από τα λάθη τους ή θεωρούν τους Εβραίους αδαείς ώστε να μην γνωρίζουν τους εχθρούς τους; 

  • Μαζί με τα πιστοποιητικά εμβολιασμού καλό θα ήταν στην κυβέρνηση να τα επεκτείνουν και σε άλλα θέματα αφού προφανώς είναι και άλλες κατηγορίες που απειλούν την ΔΗΜΟΣΙΑ ΥΓΕΙΑ πλην των ανεμβολίαστων! 

  • Κάποιοι ζητάνε περισσότερη αστυνόμευση στην πόλη μας και παράλληλα διαχρονικά στηρίζουν  κάθε λογής παραβατικότητα. Θέλουν αστυνομικούς "τυφλούς" που θα κυνηγάνε τον πορτοφολά αλλά δεν θα βλέπουν τον τρομοκράτη! 

  • Σε όσους δεν αρέσει η παλαιστινιακή σημαία στο δημαρχιακό μέγαρο ας ζητήσουν τοπικό δημοψήφισμα εμείς δεν έχουμε καμία αυταπάτη πως η συντριπτική πλειοψηφία των δημοτών μας μισεί τους Εβραίους και το κράτος τους. Άλλωστε σε καμία τρομοκρατική επίθεση της Χαμάς δεν είδαμε καμία εκδήλωση αλληλεγγύης . Η ψεύτικη αλληλεγγύη τους αφορά μόνο τους "αδελφούς" Παλαιστινίους αφού το αίμα των Ισραηλινών που χύνεται από τρομοκρατικές επιθέσεις δεν έχει για αυτούς καμία αξία! 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου