Σελίδες

Σάββατο 12 Ιουνίου 2021

Γαβριήλ Αραμπατζής: Ο εμβολιασμός αυτή την χρονική στιγμή είναι μονόδρομος προς την Ελευθερία



2ος εμβολιασμός έξοδος προς την ελευθερία και την κανονικότητα. Συνεχίζουμε να τηρούμε τα μέτρα ατομικής και συλλογικής προστασίας, συνεχίζουμε να προστατεύσουμε τους εαυτούς μας και τους γύρω μας, προκειμένου να αποτρέψουμε μια νέα έξαρση.
Προστατεύουμε την υγεία μας αλλά και όλους αυτούς που έχουν πληγεί οικονομικά από ένα τέταρτο κύμα, είναι προτιμότερο ένα νέο εμβολιαστικό κύμα από ένα τέταρτο κύμα του κορονοϊού.
Ο εμβολιασμός αυτή την χρονική στιγμή είναι μονόδρομος προς την ελευθερία.

Γαβριήλ Αραμπατζής: Επικεφαλής δημοτικής παράταξης Ηλιούπολης " Η πόλη που θέλω" 

ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ: Ωραία το μήνυμα του κ.  Γαβριήλ Αραμπατζή  και αναγκαίο αφού πολλοί είναι ακόμα που δεν εμβολιάζονται για διάφορους ακατανόητους πολλές φορές λόγους, και βέβαια τέλεια και η μάσκα του για αυτό και επιλέξαμε την συγκεκριμένη φωτογραφία για πάνω. Μην φέρουμε σε πιο δύσκολη θέση όσους έχουν πληγεί οικονομικά από την πανδημία και μιλάμε για χιλιάδες μικρομεσαίες επιχειρήσεις που άνοιξαν και δεν πρέπει με την απερισκεψία μας να τις αναγκάσουμε σε βέβαιο "θάνατο". Αφού ένα νέο αναγκαστικό λόγω  αυξημένων  κρουσμάτων covid-19 lockdown θα τους οδηγήσει σε ΛΟΥΚΕΤΟ. 





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου