Σελίδες

Σάββατο 12 Ιουνίου 2021

Για καφεδάκι με τον ταμία της ΔΗΜ ΤΟ ΝΔ Ηλιούπολης και την σύζυγό του ο πρώην δήμαρχος Γιάννης Αναγνώστου - Η "αινιγματική" ανάρτηση στο facebook

 


Με καλή διάθεση και με την καλύτερη παρέα ο πρώην δήμαρχος της πόλης μας κ. Γιάννης Αναγνώστου με φιλίες από όλο το πολιτικό φάσμα και ένθερμους οπαδούς στην πόλη μας φωτογραφήθηκε με δύο ικανούς συνδημότες μας απολαμβάνοντας το καφεδάκι τους. 

Όπως βλέπετε και  στην φωτογραφία με καλή διάθεση ο πρώην δήμαρχος της πόλης μας κος Γιάννης Αναγνώστου με τον ταμία της ΔΗΜ ΤΟ ΝΔ Ηλιούπολης κ. Δημήτρη Ρέππα και την σύζυγό του κ. Τίνα Δρίβα - Ρέππα απόλαυσαν την καλή μέρα τώρα που όπως όλα δείχνουν η κανονικότητα επιστρέφει. 

Την ανάρτηση είδαμε στο facebook από την κ. Δρίβα -  Ρέππα με αινιγματικό σχολιασμό όπως βλέπετε και εσείς παρακάτω. 



Και βέβαια θα συμφωνήσουμε πως στην πολιτική όπως άλλωστε και στη ζωή όλα παίζονται αφού η συμμετοχή στο "παιχνίδι" είναι ελεύθερη για όλους όσους τολμούν , έχουν άποψη την οποία εκφράζουν ΔΗΜΟΣΙΑ και δεν εγκαταλείπουν το "σκάφος" όταν φαίνεται πως αυτό βουλιάζει. 

Και αυτοί είναι και οι ικανοί και οι  άξιοι που ΝΙΚΟΥΝ αποδεδειγμένα ό,τι και εάν λέμε εμείς οι "μονοκόμματοι" που πλέον ξεκάθαρα έχουμε επιλέξει τον μη διάλογο πέρα από τον δημόσιο με όσους πατάνε σε πάνω από μία "βάρκες" , και όπως είναι φυσικό "βρέχονται". 

Μας αρέσουν οι συνεπείς και όσοι δεν κρύβονται και απαντούν ακόμα και στους "ενοχλητικούς" δημοσιογράφους,  αφού άλλωστε δεν έχουν και τίποτα να κρύψουν. Και ένας από αυτούς που ανέλαβε πλήρως ευθύνες ακόμα και όσες δεν είχε , ήταν και παραμένει ο κος  Γιάννης Αναγνώστου. 

Ο Γιάννης Αναγνώστου παραμένει ο τελευταίος κεντροδεξιός δήμαρχος της πόλης και ο μόνος από την μεταπολίτευση έως σήμερα που δεν "άδειασε" ποτέ τους συνεργάτες και ανέλαβε χωρίς δεύτερη σκέψη την πολιτική ευθύνη της επιλογής τους.  Επίσης για όσους έχουν αδύνατη μνήμη να θυμίσουμε πως το 2014 που κατέβηκε υποψήφιος δήμαρχος Ηλιούπολης προηγήθηκε στις προτιμήσεις των δημοτών μας από τους άλλους δύο κεντροδεξιούς συνυποψηφίους του. Τότε ήταν ο Τάσος Ευσταθίου και η κα. Αργυρώ Πίκουλα. 

Μάλιστα νίκησε και αυτόν με το χρίσμα της ΝΔ του τότε προέδρου της ΝΔ  Αντώνη Σαμαρά αφού ούτε το χρίσμα έφτασε στον κ. Τάσο Ευσταθίου  για να καλύψει την αδυναμία του να καταγάγει μια ΝΙΚΗ που παραμένει όνειρο θερινής νυχτός ,  όσο ακόμα κάποιοι εθελοτυφλούν και δεν ενώνονται εάν και ανήκουν στο ίδιο πολιτικό κόμμα. 

Το τι έχουν να χωρίσουν Αραμπατζής και Ευσταθίου το βλέπετε και το βλέπουμε στα δημοτικά συμβούλια όταν σε όλα τα βασικά θέματα για την πόλη μας έχουν την ίδια ακριβώς θέση με την Λαϊκή Συσπείρωση και βέβαια για εμάς βασικά ήταν και παραμένουν η Δημόσια Περιουσία που τάχα πρέπει να δοθεί τώρα στον δήμο μας , το θέμα του ΚΥΤ στον Υμηττό και του νεκροταφείου αφού για το θέμα με την Αστική Σήραγγα Ηλιούπολης αυτή πάει πακέτο με την επένδυση στο Ελληνικό και θα ξεκινήσει μαζί της εάν και θα είναι ανάσα και όχι λύση για το κυκλοφοριακό της πόλης μας. Η λύση που θα ωφελούσε την πόλη είναι περιφερειακός στον Υμηττό πάνω από την πόλη μας αλλά δεν θεωρούμε πως πλέον κάποιος θα ασχοληθεί και θα χαράξει ένα τόσο μεγάλο έργο όσο δεν υπάρχουν οικιστικές ανάγκες για επέκταση της πόλης μας. 

Η Νέα Δημοτική Κίνηση και ο Γιάννης Αναγνώστου πέτυχαν το 2006 όπου απέτυχαν τόσοι και τόσοι και ιδίως ο δοτός δήμαρχος της χούντας Κ. Δελλαπόρτας που εξαιτίας των εμμονών του οδήγησε σε διαδοχικές ήττες μια φοβική κεντροδεξιά που άργησε να απαλλαγεί από την καταστροφική δράση του για την παράταξη αφού η ΝΔ από το 1974 και μετά είχε ήδη αποφασίσει την πορεία της χώρας μακριά από "πατριώτες" που δεν έχουν να ζηλέψουν απολύτως τίποτα από τους κατσαπλιάδες του Άρη Βελουχιώτη! 

Δεν βγήκε ποτέ δήμαρχος με εκλογές ο Κ. Δελλαπόρτας και παρόλο το "λιβάνισμα" από τα απολειφάδια της χούντας , υπολείπεται σε δημοφιλία ακόμα και του κομμουνιστή δημάρχου Δ. Κιντή με τον οποίο στην εφηβεία τους δεν είχαν και καμία ιδεολογική διαφορά αφού ο Κωνσταντίνος Δελλαπόρτας όπως μπορεί να δει κάποιος σε έγγραφα που υπάρχουν  στο Μουσείο Εθνικής Αντίστασης υπήρξε Επονίτης! 

Συμμετείχε ενεργά στην ΕΠΟΝ Λευκάδας κάτι το οποίο βέβαια σε εμάς δεν προκαλεί καμία απολύτως εντύπωση αφού το μόνο που τον χώριζε από τον κομμουνιστή Δ. Κιντή ήταν το χρώμα του φασισμού τους! 

Από κόκκινος μαύρος ο Δελλαπόρτας πάντα έως το τέλος κόκκινος ο Κιντής και έτσι δεν γλιτώσαμε τα 16 χρόνια Θεόδωρου Γεωργάκη αφού πολλοί σε αυτή την πόλη εξακολουθούν να ζουν με ΜΥΘΟΥΣ. 

Σε κάθε περίπτωση ο κ. Γιάννης Αναγνώστου και η δημοτική του παράταξη είχε "ανοιχτά αυτιά" προς όλες και όλους κάτι που όπως ήταν φυσικό εξόργιζε όσους θεωρούμε πως όλοι μαζί δεν ΜΠΟΡΟΥΜΕ. 

Βέβαια η πράξη και η ίδια ζωή μας διαψεύδει αφού τελικά κάποιοι μπορούν να κάθονται στο ίδιο τραπέζι με όσους ακόμα και σήμερα υμνούν όσους ήθελαν να μας κάνουν Σοβιετία! 

Για το καλό της πόλης λένε όμως εμείς αυτό το καλό δεν το βλέπουμε γιατί στην τελική προς τα κάπου θα πρέπει να κινηθεί το "καράβι" πριν "βουλιάξει" και μείνουν χωρίς δουλειά όλα τα μέλη του πληρώματος! 

Και βέβαια και στις προηγούμενες εκλογές αλλά και στις επόμενες το δίπολο ΑΡΙΣΤΕΡΑ- ΔΕΞΙΑ θα παίξει και πάλι , και αυτό που βλέπουμε στην τοπική αυτοδιοίκηση εάν το δούμε και σε κεντρικό πολιτικό επίπεδο θα οδηγήσει σε πλήρη ΑΠΑΞΙΩΣΗ της πολιτικής ζωής αφού η χώρα προς τα κάπου πρέπει να κινηθεί .

Δεν γίνεται  "σύντροφε" να βρίζεις την Ε.Ε και το ΝΑΤΟ να ζεις με τα λεφτά της πρώτης και να προστατεύει την εδαφική σου ακεραιότητα η Βορειοατλαντική Συμμαχία αφού ακόμα και σήμερα τους κατηγορούμε (Αμερικανούς και Βρετανούς)  πως το 1974 έμειναν ουδέτεροι !

Άρα φανταστείτε τι θα συνέβαινε εάν πήγαιναν καθαρά και με στρατό στην πλευρά της Τουρκίας! 

Σ.Μ 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου