Σελίδες

Τετάρτη 7 Ιουλίου 2021

Ξεκίνησαν το νέο τους ιστολόγιο όσοι αναπολούν την κεντροδεξιά ενωμένη και ΙΣΧΥΡΗ όπως το 2006

 

Παρόλο που διαφωνούμε στα βασικά ( Δημόσια Περιουσία, ΚΥΤ Υμηττού , κ.ο.κ) χαιρόμαστε που επιτέλους η πόλη θα έχει και δεύτερο δεξιό τοπικό ΜΜΕ πέρα από το δικό μας. 

Γιατί προφανέστατα και καμία λογική δεν επιβάλλει σε ένα ιδιωτικό ΜΜΕ να αναρτεί απόψεις κομμουνιστών, ανθρώπων που δεν έχουν καταδικάσει ποτέ την τρομοκρατία παρά μόνο την κρατική ή βολεμένων δημοσίων υπαλλήλων που δεν βλέπουν πως το βασικό πρόβλημα της χώρας είναι το δικό τους πιάτο και όχι αυτό των εφοπλιστών που έτσι και αλλιώς αρκετοί  πολλοί εξ΄αυτών το γεμίζουν με δραστηριότητές τους εκτός χώρας. 

Και βέβαια ουδείς επιθυμεί την ΦΤΩΧΕΙΑ την ΔΥΣΤΥΧΙΑ και την ΑΝΕΛΕΥΘΕΡΙΑ στην οποία μας οδηγούν οι τάχα δημοκράτες αλλά υμνητές κάθε φασίστα κόκκινου ή μαύρου χρώματος που υπήρξε ή και υπάρχει στον πλανήτη. 

Με το να βρίζεις νυχθημερόν ως χουντική μια δημοκρατική κυβέρνηση και να αθωώνεις και να υμνείς Παπαδόπουλους και Μεταξάδες προφανώς και έχεις επιλέξει τον δρόμο σου. 
 
Θεωρούμε βέβαιο πως η παρουσία των Νέων της Ηλιούπολης θα ωφελήσει διαχρονικά την πόλη και θα συμβάλει στην αφύπνιση των πολιτών με τον δικό της βέβαια τρόπο που για εμάς δεν απέδωσε και πολλά την περίοδο 2006-2010 αλλά ήταν μια αρχή. 

Από τότε έως και σήμερα ο δήμος μας διοικείται από ανθρώπους που δεν καταδίκασαν όταν υπήρχε  την ΕΣΣΔ , σπούδασαν και κάποιοι σε αυτοί και εν συνεχεία ήρθαν να μας το παίξουν δυτικοί με ό,τι αυτό συνεπάγεται. 

Οι παλιοί υβριστές του ΝΑΤΟ και της Ε.Ε δεν έχουν να προσφέρουν ΤΙΠΟΤΑ θετικό για την πόλη ανέχτηκαν για δεκαετίες την παραβατικότητά της και κυρίως ΣΙΩΠΗΣΑΝ ή πήραν την ΛΑΘΟΣ θέση σε κάθε κρίσιμη απόφαση για την χώρα μας. 

Οι αντιμνημονιακοί του 2015 , έγιναν "ψεκασμένοι" σήμερα και απειλούν εκ νέου την χώρα μας αφού η Νέα Τάξη Πραγμάτων που θα οδηγήσει σε έναν καλύτερο κόσμο δεν χρειάζεται την ΑΝΟΧΗ ανήθικων , ούτε φυσικά περιμένει οτιδήποτε θετικό από αυτούς. 

Η Νέα Τάξη Πραγμάτων εκφράζει τις Αξίες του Δυτικού πολιτισμού και τον διαχρονικό του αγώνα για έναν κόσμο πιο ΔΙΚΑΙΟ , ΕΛΕΥΘΕΡΟ και με ΕΠΙΛΟΓΕΣ και απέναντί του βρίσκεις όσους απομυζούν για δεκαετίες το Ελληνικό Δημόσιο , κλέβουν , δολοφονούν , εκβιάζουν και ποντάρουν στα προσωπικά δεδομένα αρνούμενοι τάχα το χάραγμα του Αντιχρίστου μιας και είναι το ίδιο ΚΛΕΦΤΕΣ και ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΟΙ με ένα τμήμα της Ελλαδικής Εκκλησίας που θεωρεί πως μπορεί να επιβάλλει ως δόγμα την τον ΜΕΣΑΙΩΝΑ. 

Έτσι ενώ η επίσημη Ελλαδική Εκκλησία χθες διαβάσαμε και την Ρωσική να καλεί τους πάντες να εμβολιαστούν κάποιοι που το παίζουν δήθεν καλοί χριστιανοί την αγνοούν όπως άλλωστε αγνοούν διαχρονικά και τις αξίες της που καταδικάζουν απερίφραστα τον φυλετισμό , και τον ρατσισμό εναντίον αλλοθρήσκων αλλά που δεν θα αλλάξουν και δόγμα δίνοντας θρησκευτικά αξιώματα σε κουνιστούς για να γίνουν αρεστοί από ΠΑΝΤΕΛΩΣ ΑΝΗΘΙΚΟΥΣ. 

Στο θέμα άλλωστε των φύλων η ορθή άποψη αποδέχεται μόλις δύο και όσοι επικαλούνται την Αθηναϊκή Δημοκρατία ας διαβάσουν τι επιφύλασσε στους κουνιστούς μέσα από την νομοθεσία τους. 

Οι εποχές άλλαξαν αλλά προφανέστατα και ο καθένας θα πρέπει προκαταβολικά να γνωρίζει εάν αυτός που στέλνει να νομοθετήσει είναι υπέρ π.χ της υιοθεσίας από ομόφυλα ζευγάρια, εάν θεωρεί λογικό κάποιος ή κάποια να παντρεύεται στα 12 , ή εάν θεωρεί φυσιολογική σχέση αυτή ενός 60χρονου με μία 14χρονη! 

Και βέβαια ουδείς είναι ομοφοβικός όταν αρνείται τέτοιου είδους προνόμια ή όταν επιζητεί η Ελλαδική Εκκλησία να αποβάλλει από τις τάξεις της όλους τους ΚΙΝΑΙΔΟΥΣ σαν τον τελευταίο που "επαναστάτησε" στην Ιερά Σύνοδο και έριξε βιτριόλι! 

Απειλεί λέει με αποκαλύψεις τώρα που φυλακίστηκε πράγμα που εάν έχει το οιοδήποτε στοιχείο θα πιστωθεί στα θετικά που θα έχει κάνει ένας Αρχιμανδρίτης κατά λάθος όπως ο ίδιος που βρήκε το σώμα της Εκκλησίας ως εύκολη πηγή πλουτισμού και δυστυχώς δεν είναι ο μόνος. 

Έτσι στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης μιλάει για κρεβάτια και για ροζ σκάνδαλα μετά βέβαια την σύλληψή του για διακίνηση ναρκωτικών που οδήγησε και στην μετέπειτα καθαίρεσή του ενώ για δεκαετίες η Ιερά Σύνοδος και η Μητρόπολη που ανήκε είχε κλείσει τα μάτια στο κλέψιμό του! 

Διδακτική η ιστορία του και θεωρούμε πως με Αρχιεπίσκοπο τον Ιερώνυμο θα βοηθήσει στην αυτοκάθαρση της Ελλαδικής Εκκλησίας που είχε την τύχη εν μέσω πανδημίας στο τιμόνι της να έχει έναν λογικό ιεράρχη και όχι έναν "ψεκασμένο" που μπροστά στο κέρδος θα έστελνε το ποίμνιό του στην ΣΦΑΓΗ.. 

Δεν ευελπιστούμε από τα Νέα της Ηλιούπολης να πέσουν στα βαθιά και να στεναχωρήσουν τους πολλούς που βγάζουν τις πλειοψηφίες ευελπιστούμε να συγκρουστούν τουλάχιστον με όσους διαφωνούν αλλά ΣΙΩΠΟΥΝ φοβούμενοι μήπως η ΑΝΗΘΙΚΟΙ τους στοχοποιήσουν ή τους κακοχαρακτηρίσουν. 

Για εμάς φυσικά είναι υποχρέωση να αναδεικνύουμε την ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ όλων και είχαμε καλέσει και τα υπόλοιπα τοπικά ΜΜΕ να πράξουν ανάλογα δεν μας άκουσαν και τώρα παλεύουμε όλοι με το No Data στην Ελλάδα και με μερικές χιλιάδες στον κόσμο σύμφωνα με την αξιόπιστη alexa.com που δεν θα σου βγάλει ποτέ το μπακάλικο της γειτονιάς να έχει περισσότερη πελατεία από το super market μερικούς μήνες πριν κλείσει από έλλειψη ΤΖΙΡΟΥ! 

Διαβάστε εδώ την σημερινή ανάρτησή τους αφού δεν έχουν και πολλές ακολουθούν την δική τους γραμμή και σε αυτούς θα διαβάζετε μόνο θέματα της πόλης αφού αγνοούν προφανώς πως την πόλη την αφορούν όλα τα ζητήματα που απασχολούν και τις αντίστοιχες δυτικές πόλεις εάν θεωρούμε πως πρέπει να εξακολουθούμε να ζούμε σε μια παγκοσμιοποιημένη κοινωνία αφού έτσι και αλλιώς είναι ΟΥΤΟΠΙΑ κάθε άλλη επιλογή που θα σήμαινε διεθνή απομόνωση αλά "σοσιαλιστικών παραδείσων" 



Σ.Μ 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου