Σελίδες

Δευτέρα 5 Ιουλίου 2021

Η Αστική Δημοκρατία προφανώς και ΔΕΝ μπορεί να κάνει ΔΙΑΛΟΓΟ με όσους αμφισβητούν ακόμα ΜΝΗΜΟΝΙΑ , ΕΜΒΟΛΙΑ αλλά και την ΚΟΙΝΗ ΛΟΓΙΚΗ

 


Μαθήματα Ιστορίας από τον κο Σταματόπουλο που αγνοεί πως όλοι οι ήρωες της επανάστασης που επικαλείται ήταν μέλη κομμάτων όπως το Ρωσικό , το Αγγλικό και το Γαλλικό δεν μπορεί να δεχθεί  ουδείς λογικός άνθρωπος. 

Γνωρίζουμε πως οι απόψεις μας δεν χαϊδεύουν κανέναν φασίστα που θεωρεί ΣΑΠΙΟ το πολιτικό μας σύστημα αγνοώντας πως αυτοί ψηφίζονται και δεν "φυτρώνουν" όπως οι Παπαδόπουλοι ΚΑΙ οι Άσαντ για τους οποίους έχουμε ακούσει πολλάκις θετική άποψη από τον "θιγόμενο". 

Ο κος Σταματόπουλος ανακάλυψε τον "πατριωτισμό" στα γεράματα και βέβαια αγνοεί πλήρως τις απόψεις του Ίωνος Δραγούμη για κράτη όπως οι ΗΠΑ και η Μεγάλη Βρετανία όπως επίσης και οι άλλοι "Κασιδιάρηδες" της πόλης. 

Δεν τον μπλοκάρει κανείς έχει τον τοίχο του και ακόμα τον ανέχεται η πλατφόρμα του ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟΥ facebook παρόλο που ως οφείλει του ΜΑΥΡΙΖΕΙ τα fake news που ανεβάζει ισχυριζόμενος ακόμα πως η πανδημία είναι απάτη. 

Το να μιλάς με έναν ΗΛΙΘΙΟ για να τον πείσεις να εμβολιαστεί  μην πεθάνουμε ΟΛΟΙ είναι απλώς χάσιμο χρόνου ιδίως όταν υποστηρίζει καθεστώτα τύπου Άσαντ όπου έχει διώξει όλους τους αντιφρονούντες ενώ δεν λειτουργεί καν ο ΤΥΠΟΣ. 

Δεν επιθυμούμε ΔΙΑΛΟΓΟ με αρνητές εμβολίων , αρνητές μνημονίων και γενικά με όσους πιστεύουν σε δόγματα φανατικών  και δεν έχουν ως γνώμονα την ΛΟΓΙΚΗ. 

Η Ορθόδοξη Ελλαδική Εκκλησία μέσω του Αρχιεπισκόπου Ιερώνυμου καλεί τον κόσμο να εμβολιαστεί και οι ιερωμένοι της εμβολιάζονται κ. Σταματόπουλε,  εκτός από ελάχιστους ιερείς που αποτελούν ξένο σώμα για τον Χριστιανισμό. 

Αφού λοιπόν είσαι ΠΙΣΤΟΣ χριστιανός άκου την Εκκλησία σου και εμβολιάσου και μην αναμένεις από εμάς να συμμετέχουμε σε έναν ατέρμονο διάλογο που δεν οδηγεί πουθενά αφού η χώρα δίνει μάχη κατά της πανδημίας και δεν μπορεί ένα ΜΜΕ να δημιουργεί αμφιβολίες για το ποιο είναι το σωστό και ποιο το λάθος. Και για αυτό και το ΜΕΝΟΣ των φασιστών με τους οποίους διαδικτυακά συνομιλείς κατά των δημοσιογράφων και των ΜΜΕ. 

Όσον αφορά τις θετικές δράσεις του κ. Σταματόπουλου εμείς ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΑ τις έχουμε παίξει παρόλο που δεν αρκούν για να αλλάξει επιτέλους αυτή η πόλη. Και βέβαια δεν αναμένουμε να αλλάξει η πόλη από ανθρώπους με τις απόψεις του κ. Σταματόπουλου που θεωρεί πως δεν πρέπει να εμβολιαστούμε και πως η covid-19 είναι μια απλή γρίπη. 




ΥΓ: Όσο για την "εκδιδόμενη φάλαινα" της πόλης ό,τι και να πούμε είναι ΛΙΓΟ. Άλλωστε το πάχος είναι αποτρεπτικό στο να έχεις πελατεία και την πληρώνουν άδικα όσοι δεν φταίνε σε ΤΙΠΟΤΑ. Τέλος όποιος "συκοφαντείτε" τον δρόμο τον ξέρει όπως και εμείς γνωρίζουμε χρόνια τώρα τι θα πράξουμε. Δεν είμαστε πρόβατα επί σφαγή και δεν φοβηθήκαμε ΠΟΤΕ ποινικούς ή τρομοκράτες. Για πόρνες και gay ούτε καν να γίνεται λόγος ίδια κατηγορία με 2-3 επίορκους αστυνομικούς που βρέθηκαν στο δρόμο μας και ήδη βρίσκονται σε φυλακές με  "χάδια" από την Ελληνική Δικαιοσύνη αφού η τελευταία έκρινε πως πρέπει να παραμείνουν στις φυλακές σύνολο από 8 έως 12 χρόνια το μέγιστο! Άρα πάλι μπροστά μας θα τους βρούμε και ελπίζουμε να σταθούμε "τυχεροί" όπως και την πρώτη φορά. 

Και βέβαια δείγμα των φασιστών που θεωρούν πως μπορούν να μας τρομοκρατήσουν από την σελίδα στο facebook του κ. Σταματόπουλου 

Μας χαροποιεί ο λόγος ενός "καλού" χριστιανού που δεν έχει αντιληφθεί πως η Εκκλησία του προσκυνάει διαχρονικά στον Αμερικανικό παράγοντα από Πατριαρχείο Κωνσταντινουπόλεως έως το Άγιο Όρος. 

Βαριόμαστε να βάλουμε και τις άλλες ξεφτιλισμένες που έχοντας κάνει το εμβόλιο προτρέπουν τους πολίτες να μη το κάνουν όπως εμείς τουλάχιστον δεν ασχολούμαστε με γραφικούς δικηγόρους που αναμένουν νέα ΔΙΚΗ ΝΥΡΕΜΒΕΡΓΗΣ ! μη κατανοώντας πως γράφουν ανοησίες. 

Ετοιμάζονται να πάνε στο Συμβούλιο της Ευρώπης αυτοί που έως χθες κατηγορούσαν την Ε.Ε και το εμβόλιο θα κάνουν ΟΛΕΣ και ΟΛΟΙ αφού εάν δεν το έχουν αντιληφθεί η Νέα Τάξη Πραγμάτων ΕΛΕΓΧΕΙ εκτός από τα μπουκωμένα για αυτούς ΜΜΕ και όλους τους μεγάλους διεθνείς οργανισμούς! Τους το έκανα πιο ωραίο επειδή κάποιοι άθλιοι θεωρούν πως είναι και εθνικιστές την ώρα που όλοι οι επικεφαλείς των μεγάλων εθνικιστικών κινημάτων του δυτικού κόσμου έχουν εμβολιαστεί ανεβάζοντας και τις σχετικές φωτογραφίες στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. 


Τώρα αφού εμείς είμαστε ανθρωποειδή ( δεν ακούγεται και πολύ κακό χα χα ) μαζί με τους κορυφαίους επιστήμονες του κόσμου και τους ηγέτες όλων των Χριστιανικών Εκκλησιών που έχουν ήδη εμβολιαστεί και αυτοί οι έξυπνοι σε μερικές μέρες θα πίνουν τα καφεδάκια τους αναμεταξύ τους αφού ο συγχρωτισμός πλέον απειλεί την ίδια μας την ΖΩΗ . Και πριν την απειλούσε εάν επικρατούσαν οι Ιδέες τους αλλά τώρα πιο άμεσα δυστυχώς για όλες και όλους μας. 

Τέλος ο εμβολιασμός δεν είναι υποχρεωτικός και ο καθένας που δεν τον επιθυμεί μπορεί να "αγιάσει" στο σπίτι του ή σε σπίτια ομοϊδεατών του. Δεν θα μελαγχολήσει δυστυχώς είναι δισ σε όλο τον κόσμο όσοι την είδαν "επανάσταση" επικαλούμενοι διάφορους λόγους ΠΑΝΤΕΛΩΣ αδιάφορους για εμάς. 












Αυτές τις "αλήθειες" κρύβουμε εμείς τα "ανθρωποειδή" από πολίτες που διψούν για "ενημέρωση" 


Και βέβαια άλλη μια μερικώς ψευδή είδηση από γνωστό ρωσόφιλο site που δεν διασταυρώνει τις πληροφορίες που αναρτά ως "ειδήσεις" 

Διαβάστε και την ΑΛΗΘΕΙΑ κάνοντας κλικ εδώ  εάν σας ενδιαφέρει βέβαια γιατί μπορεί να είσαστε και "ψεκασμένοι" 

Σε κάθε περίπτωση μην μας διαβάζεται θα το αντέξουμε.... εδώ άλλους δεν τους διαβάζουν χρόνια και τα πάνε "μια χαρά" το θέμα είναι να πιστεύεις πως έχεις "ρεύμα" όλα τα άλλα έρχονται χα χα χα χα χα 

1 σχόλιο:

  1. Και σήμερα; Και σήμερα αξιοπρεπείς λαοί πορούν να πέσουν στη βαρβαρότητα.Βήμα, βήμα...
    Οι "κατακλυσμοί"προετοιμάζονται στο όνομα των υψηλών ιδανικών.Για παραδείγμα της κοινωνικής" δικαιοσύνης" ή των ανθρωπίνων δικαιωμάτων.Η ελευθερία είναι δύσκολο to assume, διότι συνεπάγεται ευθυνή.
    Γνωρίζω οτι οι άνθρωποι πρέπει να πειστούν από. μόνοι τους...
    Στη περίπτωση του κ.Σταματόπουλου και της Σούλα Μανώλη δεν υπάρχει σωτηρία!

    ΑπάντησηΔιαγραφή