Σελίδες

Κυριακή 11 Ιουλίου 2021

Θα μπορούσαν να μένουν δίπλα και στον Παλαιοκώστα χωρίς να δείξουν προσοχή! - Ηλιουπολίτες που είχαν υποψίες αλλά σεβόμενοι τα προσωπικά δεδομένα δεν ήθελαν να μπλέξουν !



Σε αυτό εδώ το σπίτι εν αγνοία του ιδιοκτήτη του  (Σοφοκλή Βενιζέλου) "ευυπόληπτοι" πελάτες συνευρίσκονταν  επί καθημερινή βάση μια κοπέλα που έσπασε και μίλησε ενώ στον χώρο μπαινόβγαιναν και άλλες που αυτή την στιγμή δεν είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε εάν εκπορνεύονταν με την θέλησή τους αλλά σίγουρα γνωρίζουμε πως αυτό συνέβαινε ΠΑΡΑΝΟΜΑ. 

Και βέβαια δυστυχώς για εμάς τους λίγους που το ψάχνουμε και το παλεύουμε το σπίτι βρίσκεται στην Ηλιούπολη , εκεί που οι άνθρωποι έχουν τάχα  "ευαισθησίες",  αλλά οι ιδεοληψίες τους δεν τους αφήνουν διαχρονικά ως πλειοψηφία να δουν την  πραγματικότητα. 



Το θρασύδειλο κτήνος που είδατε όλες και όλοι στα "τολμηρά" διαδικτυακά ΜΜΕ,  ήρθε στην πόλη μας θεωρώντας πως οι εποχές δεν άλλαξαν και πως θα ήταν ασφαλής! Έτσι τον είχαν "διαβεβαιώσει" όσοι μπαινόβγαιναν στο διαμέρισμά του , ως αστυνομικό τον σύστηναν κρύβοντας το γεγονός πως εδώ και ένα μήνα ήταν σε αργία για σοβαρό αδίκημα. 

Είτε δραπέτευε, είτε όχι η 19χρονη κοπέλα  ο αστυνομικός αυτός είχε κάνει το μοιραίο λάθος πριν ένα μήνα , και όχι μόνο αυτός αλλά και οι συνεργοί του, ένας αναζητείται γιατί υπάρχει καταγγελία από την παθούσα  για αυτόν,  οι άλλοι θα αναζητηθούν επειδή έχουμε υπουργό προστασίας του Πολίτη τον κ. Χρυσοχοΐδη που με προσωπικές του παρεμβάσεις το τελευταίο διάστημα, ΚΑΘΑΡΙΖΕΙ το  αστυνομικό σώμα ,  και για αυτό σκούζουν όσοι ΥΠΟΘΑΛΠΤΟΥΝ ποινικούς ή ενδιαφέρονται για την ΤΥΧΗ τους. 

Μια βόλτα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης της πόλης μας είναι αρκετή για να δείτε ποιοι ακριβώς τον κατηγορούν . Φασίστες των δύο άκρων και υποκριτικές συλλογικότητες που δεν τις είδαμε να βγαίνουν στους δρόμους όταν ο ΣΥΡΙΖΑ αποφυλάκιζε με νόμο κάθε λογής ποινικό - ψηφοφόρο του. 

Εμείς θα τους το κάνουμε λιανά να το καταλάβουν δεν είδαμε ΚΑΝΕΝΑΝ επώνυμο επί ΣΥΡΙΖΑ να τιμωρείται , δεν είδαμε MeeToo και κυρίως δεν είδαμε να τίθενται σε αργία αστυνομικοί που είχαν σχέσεις με την εγκληματική οργάνωση Παπαχρήστου - Μάλαμα παρά τις ασφυκτικές πιέσεις των συμμάχων μας που είχαν έννομο συμφέρον από την δράση όσων έφτασαν να τροφοδοτούν με όπλα ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΣ. 

Το επόμενο επεισόδιο που θα δούμε στην πόλη από τους ενεργούς φασίστες είναι να αφήσουμε την αστυνομία και τις δικαστικές να κάνουν την δουλειά τους και να μην είμαστε οι δημοσιογράφοι κοράκια! ,  και κυρίως να μην υπάρχουν κυβερνητικές παρεμβάσεις λες και πιστεύει πλέον ουδείς πως χωρίς πολιτική βούληση μπορεί να ξεβρωμίσει αστυνομία και δικαιοσύνη. 

Δεν μπαίνουμε καν στον κόπο να κάνουμε διάλογο με όσους δεν επιθυμούν να παρακολουθούνται όλες και όλοι για να μην πέφτουν τάχα από τα σύννεφα όσοι έχουν αποκτήσει ακίνητη και κινητή περιουσία από όπλα- ναρκωτικά και πορνεία με τα οποία θεωρούν πως μπορούν να ελέγχουν την πολιτική θεωρώντας πως είμαστε Βενεζουέλα,. Κολομβία ή ακόμα και Ρωσία και όχι κράτος - μέλος της Ε.Ε και του ΝΑΤΟ. 

Πατέρας και αστυνομικός ήταν γνωστοί και φυσικά επειδή ο μπάτσος που σήμερα κατηγορείται είχε απειλήσει συνάδελφό του και όχι μόνο υπάρχουν δεκάδες που θα το πιστοποιήσουν και στις δικαστικές αρχές. 

Σ.Μ 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου