Σελίδες

Τετάρτη 11 Αυγούστου 2021

Κρανίου Τόπος παρά τις δυνάμεις που έχουν συνδράμει την χώρα μας από το εξωτερικό

 

Γέμισαν τα δελτία ειδήσεων με ρεπορτάζ για την αρτιότητα με την οποία ενεργούν στις φωτιές Ρουμάνοι , Σέρβοι, Ουκρανοί , Σλοβάκοι πυροσβέστες και φυσικά πως η   συνεργασία με τους Έλληνες συναδέλφους είναι άψογη. 


Βοήθεια από όλο τον κόσμο για την χώρα μας.  αλλά οι κάτοικοι των καμένων περιοχών επιμένουν πως αρχικώς αφέθηκαν στην τύχη τους , με τα παράπονά τους απόλυτα δικαιολογημένα αφού πολλοί από αυτούς έχουν μείνει με τα ρούχα που φοράνε. 

Οι εθελοντές παντού  περισσότεροι από τους πυροσβέστες , που φτάνουν πλέον τους 800 με τις βοήθειες από το εξωτερικό. Τα πτητικά μέσα όχι πάνω από 20 ταυτόχρονα στον αέρα για όλη την Ελλάδα για λόγους που εξήγησε χθες στην συνέντευξη τύπου ο αρμόδιος υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων κ. Χαρδαλιάς. 

Η καταστροφή στην Βόρεια Εύβοια είναι ολοκληρωτική και προφανέστατα παρά τις εξαγγελίες της κυβέρνησης μετά το ΚΑΚΟ που ήταν σίγουρο πως θα μας βρει αφού δεν υπήρχε αντιπυρική ζώνη ούτε για δείγμα σε ένα δάσος που είχε αφεθεί στην τύχη του. 



Κρανίου Τόπος και φυσικά θα ακούσουμε και πάλι τα ίδια ευχολόγια έως την επόμενη μεγάλη εθνική τραγωδία. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου