Σελίδες

Πέμπτη 14 Οκτωβρίου 2021

Τα "αντιπλημμυρικά έργα" της διοίκησης Βαλασόπουλου και της κα. Δούρου ήταν εκ του αποτελέσματος κακώς σχεδιασμένα!

 


Τέτοιο χάλι προφανέστατα και δεν μπορεί να δικαιολογηθεί παρά μόνο από όσους διαχρονικά αρνούνται να δουν πως η ΣΟΒΙΕΤΙΑ βούλιαξε. 





Οι φωτογραφίες ανέβηκαν από συνδημότες μας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης με σχόλια αγανάκτησης για την κατάντια της πόλης. 

Ουδείς θα προβληματιστεί από όσους διοικούν την πόλη μας διαχρονικά αφού προφανέστατα και ο ένας θα ρίχνει την ευθύνη στον προηγούμενο σε ένα γαϊτανάκι που έχουμε βαρεθεί ως τοπικό ΜΜΕ. 

Σε αυτούς που στήσατε αγάλματα και κατέστρεψαν την πόλη αφού έχτιζαν δομές χωρίς καμία μελέτη να απευθυνθείτε εσείς που τους υμνείτε ξεδιάντροπα ακόμα και σήμερα. 

Η Σοβιετία βούλιαξε και μαζί της και αυτοί που σας πουλάνε διαχρονικά φύκια για μεταξωτές κορδέλες. 

Με αντιπλημμυρικά έργα που ικανοποιούν μόνο τους αναδόχους και όσους μεγαλώνουν τους τραπεζικούς τους λογαριασμούς ( γιατί εμείς αδαείς δεν είμαστε) η πόλη θα πνίγεται στις βροχές και θα καίγεται από το καλοκαίρι. 

Σας πνίγουν και σας καίνε  όσοι διαχρονικά ψηφίζετε και στηρίζουν ένα επιτελικό κράτος που μας κοστίζει πάνω από 95 δισ. ευρώ ετησίως και είναι εκτός από αναποτελεσματικό και επικίνδυνο. 

Δεν ξέρουμε εάν η Μάνδρα Αττικής θυμίζει τίποτα και σε κανέναν,  ελπίζουμε τουλάχιστον με αυτή την κυβέρνηση να μην δούμε θύματα από πλημμύρες στην Αττική. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου