Σελίδες

Τρίτη 12 Οκτωβρίου 2021

Ειδήσεις σε ένα λεπτό....



  • Συνεδρίασε χθες για αντικατάσταση μελών της η Οικονομική Επιτροπή του δήμου μας , αλλά οι μονίμως φωνασκούντες δεν την τίμησαν ( και πολύ ορθώς έπραξαν) με την παρουσία τους. Έτσι και αλλιώς η πλειοψηφία περνάει ό,τι θέλει ο δικός τους ρόλος είναι ΔΗΜΟΣΙΑ και κυρίως με στοιχεία να παρουσιάζουν όσα αυτοί θεωρούν ατοπήματά της. Άλλωστε σε αυτήν συμμετέχουν ως τακτικά μέλη μόλις τρία από την αντιπολίτευση και πρόεδρος ως γνωστόν είναι ο Αντιδήμαρχος Οικονομικών κ. Στασινόπουλος. Σερφάροντας στα social media διαβάζεις για "σκάνδαλα" που είναι ένα θέμα που αρέσει στους πολλούς όταν δεν τους αφορά. Το θέμα είναι πως χωρίς στοιχεία και με δεδομένη την καχυποψία του κόσμου ουδείς θα "φθαρεί" από φήμες ή ακόμα και fake news.Έτσι εξηγούνται και τα 16 χρόνια Θεόδωρου Γεωργάκη, τα 12 του Κιντή και τα 9 του Βαλασόπουλου. Έχουν γραφτεί για όλους πολλά "σκάνδαλα" αλλά η Ιστορία δεν δικαίωσε τους εμπνευστές τους. Το ίδιο συμβαίνει και στην κεντρική πολιτική σκηνή όπου βέβαια εκεί "εξαφανίστηκαν" πολιτικά πρόσωπα επειδή όπως και να το κάνουμε κατά καιρούς πλειάδα ΜΜΕ έχουν βγάλει στοιχεία. Στοιχεία με ήχο και εικόνα που αποδείκνυαν ΔΙΑΦΘΟΡΑ και όχι θεωρίες που ακόμα και εάν έχουν ψήγματα αλήθειας δεν συγκινούν δημότες που τους ΔΕΙΧΝΕΙΣ πόσο φασίστες είναι κάνουν πως δεν το βλέπουν! Για εμάς το μεγαλύτερο σκάνδαλο της πόλης μας ήταν και παραμένει η λειτουργία του Μουσείου Εθνικής Αντίστασης που έχει αποστερήσει έως τώρα πάνω από 5 καινούργιους παιδικούς σταθμούς και που προβληματίζει μόνο μια δημοτική παράταξη. 

  • Κάποιοι πεθαίνουν από covid-19 αλλά δεν θα πείσουμε όσους για δικούς τους ανεξήγητους σε εμάς λόγους εμμένουν σε αντιεπιστημονικές θεωρίες συνωμοσίας. Το επόμενο διάστημα κρούσματα και νεκροί θα αυξηθούν ( αυτά πάνε μαζί) και σας καλούμε και πάλι σε μη συγχρωτισμό με "ψεκασμένους". 

  • Βρωμάει όλη η πόλη από του γεμάτους κάδους σκουπιδιών,  αλλά η διοίκηση θεωρεί επιτυχημένες τις δράσεις των ( άσε μη το πω) υπαλλήλων της καθαριότητας. Καλό το δούλεμα αλλά η ΑΛΗΘΕΙΑ είναι εκεί έξω και καταγράφετε από τους χιλιάδες συνδημότες μας που δεν αντέχουν το θέαμα αλλά δεν επιθυμούν και την ιδιωτικοποίηση της δομής. Θεωρούν δηλαδή πως οι δήμαρχοι θέλουν να βρωμάει η πόλη και πως με έναν "καλύτερο" σχεδιασμό θα μπορέσουν οι υπάρχοντες δημοτικοί υπάλληλοι καθαριότητας να φέρουν άλλο αποτέλεσμα. Φρούδες ελπίδες και λύση μόνο η ιδιωτικοποίηση θα επαναλάβουμε εμείς που έχουμε γίνει στόχος κάθε βολεμένου. Γιατί εάν τολμάει η διοίκηση ας βγάλει τις μισθοδοσίες των μόνιμων υπαλλήλων της καθαριότητας για να δουν όλοι πως κάποιοι είναι στα χρήματα τουλάχιστον ισάξια αμειβόμενοι με καθηγητές μέσης εκπαίδευσης των δημόσιων σχολείων μας. 

  • Οι δύο Αντιδήμαρχοι που δεν έχουν ΜΙΣΘΟ είναι η κα Αικατερίνη Χωματά και ο κ. Παναγιώτης Κόκλας . Όλοι οι υπόλοιποι λαμβάνουν κανονικά τον μισθό τους (μικρός για εμάς για την θέση ευθύνης που κατέχουν) και κρίνονται καθημερινά για την αποτελεσματικότητά τους. 

  • Η ιδιωτική επιχείρηση δίνει τα δωρεάν γεύματα και εμείς ως συλλογική ομάδα "αλληλεγγύης" σε κάθε ποστάρισμά μας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης θέλουμε κράτος παντού! Τελικά μερικοί επιχειρηματίες της πόλης ενεργούν σε καπιταλιστικό κόσμο και ονειρεύονται Σοβιετίες. Αλλιώς πως να εξηγήσεις την συνεργασία τους με όσους θεωρούν τον καπιταλισμό το πρόβλημα και όχι τις ξεπερασμένες ιδεοληψίες τους. Ιδεοληψίες που για 50 χρόνια οδήγησαν γειτονικούς μας λαούς σε ΠΕΙΝΑ- ΑΝΕΛΕΥΘΕΡΙΑ και ΕΞΑΘΛΙΩΣΗ. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου