Σελίδες

Σάββατο 15 Ιανουαρίου 2022

Γελάσαμε με κείμενο των Ενεργών Φασιστών με αφορμή τις μόλις 18 θετικές ψήφου του κ. Ταμβάκου που κατέβαλε την θέση του γραμματέα του δημοτικού συμβουλίου Ηλιούπολης!

Η ανεξαρτησία της Δικαιοσύνης δεν επιτρέπει στον πρόεδρο του Αρείου Πάγου να αφήνει σε μια ανίκανη ή τρελή να ασκεί διώξεις χωρίς στοιχεία 

Για πιο αντιδεξιό μπλοκ μιλάει ο κος Κάνδηλας; Οι "δεξιοί" δημοτικοί σύμβουλοι είναι μόλις τρεις και ο κος Ταμβάκος κατάφερε και πήρε 18 ψήφους συνυπολογίζοντας σε αυτές και τους τέσσερις ακροδεξιούς δημοτικούς μας συμβούλους που πρότειναν να δοθεί όνομα οδού της πόλης στο χουντικό απόβρασμα Κωνσταντίνο Δελλαπόρτα. 

Ο κος Ταμβάκος προφανέστατα και δεν είναι ΔΕΞΙΟΣ και άνετα θα μπορούσε να είναι αντιδήμαρχος σε μια διοίκηση με δήμαρχο οιοδήποτε κεντροαριστερό δήμαρχο. 

Τώρα εάν ο κος Κάνδηλας θεωρεί και τον εαυτό του ΔΕΞΙΟ ε τότε πάμε πάσο του ίδιου φυράματος είναι και οι δύο. 

Στην πόλη μας δεν υπήρχε και δεν θα υπάρξει και στο ΜΕΛΛΟΝ αντιδεξιό ΜΕΝΟΣ υπάρχει και δικαιολογημένα ΑΝΤΙΧΟΥΝΤΙΚΟ μένος από συγκεκριμένα στελέχη που για μερικά χρόνια φιλοξένησε η ΕΡΕ και που η ΝΔ απέβαλλε δια παντός ανεξαρτήτως του εκάστοτε αρχηγού της. 

Ο Ταμβάκος έχει ξεκάθαρες απόψεις με άλλες συμφωνούμε και με άλλες ΟΧΙ και οι 18 ψήφοι του είναι αποτέλεσμα αυτού του γεγονότος. Άλλωστε εάν τον στήριξε ΔΗΜΟΣΙΑ ο Αραμπατζής κάτι που εμείς αγνοούμε θα οδήγησε αρκετούς που δεν νοσταλγούν την επταετία από το να μην τον ψηφίσουν. 

Εμείς σε κάθε περίπτωση του ευχόμαστε καλή θητεία και να καταδικάζει δημόσια κάθε προσπάθεια εκτροπής και μπαχαλοποίησης του δημοτικού συμβουλίου. 

Όσο για τον πρόεδρο του δημοτικού συμβουλίου εμάς μας προβληματίζει η ΑΝΟΧΗ του στις ΦΙΛΟΧΟΥΝΤΙΚΕΣ κορώνες του κ. Αραμπατζή που μάλλον θεωρεί πως δίνοντας ονόματα σε οδούς σε δολοφονημένους δημοσιογράφους και χουντικά αποβράσματα καλύπτεις την ΑΝΤΙΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΤΗΤΑ που σε διακρίνει. 

Είναι φανερό πως η παράταξη που ονειρεύεται Βασιλεύουσες αποτελεί ΟΝΕΙΔΟ και συνέχεια των άθλιων πρακτικών ενός δοτού δημάρχου που καταδίκασε με την εν γένει πορεία του την κεντροδεξιά στην πόλη μας δημιουργώντας στελέχη που έχουν απόψεις ΑΝΤΙΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΕΣ και ακροβατούν ανάμεσα στον κόκκινο και τον μαύρο φασισμό που είναι εξίσου απεχθής για εμάς τουλάχιστον. 

Το να προτείνεις να δοθεί το όνομα ενός δοτού δημάρχου της χούντας σε δρόμο , πλατεία ή πάρκο της πόλης μας αποτελεί ΥΒΡΙΣ για όσους αντιστάθηκαν και πέτυχαν με την βοήθεια των συμμάχων μας να απαλλαγούμε από τα χουντικά αποβράσματα που ατυχώς για την χώρα μας έχουν χιλιάδες νοσταλγούς ακόμα στα σώματα ασφαλείας και σε έναν στρατό που μάλλον αγνοεί πως αποτελεί μέλος του ΝΑΤΟ. 

Σε κάθε περίπτωση αναμένουμε με ανυπομονησία τις κρίσεις στην ΕΛ.ΑΣ τον Μάρτιο γιατί εάν αληθεύουν όσα κυκλοφορούν ως φήμες η παρούσα κυβέρνηση έχει επιλέξει να εγκαταλείψει την Εξουσία γιατί ουδείς μπορεί να ανεχθεί να δει σε ανώτατο αξίωμα στρατιωτικό που έχει στο παρελθόν εκθειάσει τους τάχα εθνικιστές της Ναζιστικής Χρυσής Αυγής! 

Γνωρίζουμε πως οι κρίσεις δεν είναι αποκλειστικά ευθύνη της εκάστοτε κυβέρνησης αλλά εάν οι συνάδελφοί του επιμείνουν υπάρχει πλούσιο αναξιοποίητο υλικό της ΕΥΠ που διακινείται ήδη στα δημοσιογραφικά γραφεία του ομίλου του Βαγγέλη Μαρινάκη. 

Είναι εμφανές πως καλός ο χαβαλές με την δίωξη Πλιώτα σε μια ενοχλητική δημοσιογραφική φωνή αλλά η αθώωση του κ. Βαξεβάνη που πρέπει να θεωρείται δεδομένη θα αποτελέσει και ταφόπλακα σε όσους επέτρεψαν να ανέβει σε ένα τέτοιο αξίωμα ο εν λόγω δικαστικός. 

Τις επόμενες ώρες και επειδή εντάξει εμείς δεν είμαστε εδώ για να χαϊδέψουμε απολειφάδια θα σας παρουσιάσουμε πολλές φωνές και μέσα στη ΝΔ που είναι εξοργισμένη με την ΑΣΥΔΟΣΙΑ κάποιων δικαστικών κύκλων που επιθυμούν πολιτική εκτροπή! 

Ας είναι καλά οι σύμμαχοί μας και όχι τα κράτη- παρίες που υποστηρίζει ο αντιπαθής και σε εμάς Κώστας Βαξεβάνης που θα στείλουν αρκετούς ενστόλους και δικαστικούς όχι στα σπίτια τους γιατί εδώ δεν έχουν να κάνουν με πολιτικούς που χαϊδεύουν αλλά με ένα κράτος με βαθιά ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ που δεν ανέχεται ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ να κατέχουν θέσεις ευθύνης σε έναν δυτικό κόσμο που υπάρχει και κυριαρχεί γιατί κράτη όπως οι ΗΠΑ και η Μεγάλη Βρετανία έχουν χάσει χιλιάδες επίλεκτους στρατιώτες τους. 

Κώστα μην φοβάσαι τον Πλιώτα αυτός θα πρέπει να φοβάται για όσα εξωθερμικά διαπράττει. Εκτός και εάν η κα Κωνσταντίνα Αλεβιζοπούλου ενεργεί με δική της πρωτοβουλία αλλά και σε αυτή την περίπτωση ο πρόεδρος του Αρείου Πάγου δεν δικαιούται να παραμείνει ΣΙΩΠΗΛΟΣ. 

Αστεία έως και εξοργιστική η ανακοίνωση της ΝΔ που έχει εξοργίσει συμμάχους που εάν συνεχίσει έτσι θα χάσει για πάντα! 


Σ.Μ 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου