Σελίδες

Πέμπτη 6 Ιανουαρίου 2022

Όλα έχουν ένα τέλος και σας αφήνουμε με τα λαμόγια , τις πουτάνες σας , τους "ψεκασμένους" , τους ψευτοεπαναστάτες , και τα "νταβαντζιλίκια" σας

Σε μια πόλη που θεωρείτε πως μπορεί να έχει άποψη όποιος είναι συνοδοιπόρος τρομοκρατών που πυροβολούν αστυνομικούς που φυλάνε σκοπιά σε κεντρικά γραφεία πολιτικού κόμματος ,και που οι πόρνες λατρεύονται ως "Μητέρες Τερέζες", η δική μας παρουσία ήταν εξαρχής "προβληματική". 

Σε μια πόλη που όποιος έχει διαφορετικό χρώμα ή εθνικότητα θεωρείται πίθηκος από ξεφτιλισμένες τάχα Βασίλισσες και που οι Αλβανοί θεωρούνται Βορειοηπειρώτες και Εθνικιστές , η δική μας παρουσία που από τα 16 μας είχαμε φάκελο στη ΓΑΔΑ για εθνικές δράσεις είναι τουλάχιστον "προκλητική".

Στην πόλη που οι σκουπιδιάρηδες αναζητούν την δική μας ΦΑΝΕΡΗ ιδιότητα επειδή οι ίδιοι ενοχλούνται από το γεγονός πως αποκαλύπτουμε πως η πόλη μας ΒΡΩΜΑΕΙ και που ΟΛΕΣ οι δημοτικές παρατάξεις συμφωνούν στον ΔΗΜΟΣΙΟ - ΙΔΙΩΤΙΚΟ χαρακτήρα της δομής η δική μας ΦΩΝΗ και ενδεχομένως μερικών ακόμη είναι περιττή. 

Ως τοπικό ΜΜΕ αλλά κυρίως ως άνθρωποι ΑΠΕΧΘΑΝΟΜΑΣΤΑΝ τις μειοψηφίες ιδίως αυτές που θέλουν να επιβάλλουν την δική τους μειοψηφική άποψη και να την καταστήσουν κυρίαρχη. 

Δεν πιστεύαμε και δεν θα πιστέψουμε ΠΟΤΕ πως ο κόσμος αυτός θα αλλάξει από έναν "Μεσσία" έναν "καλό" δικτάτορα ή κάποιες πόρνες που μετανόησαν και θέλουν να αλλάξουν ή να διαγράψουν πάνω από την μισή τους ζωή. 

Καταδικάζαμε και θα εξακολουθούμε να καταδικάζουμε όσους θεωρούν πως καίγοντας δύο αυτοκίνητα, ή μη ψηφίζοντας ή σκοτώνοντας 4-5 ταξικούς τους αντιπάλους θα οδηγούσαν σε μια καλύτερη κοινωνία. 

Από την άλλη πλευρά δεν είμαστε πολιτικοί για να θέλουμε να πείσουμε ΠΑΝΤΕΛΩΣ ανήθικους , καιροσκόπους και κυρίως δειλούς ανθρώπους να ακολουθήσουν ένα αύριο που δεν θα έχει καμία σχέση με το μίζερο σήμερα. 

Η αφέλεια να πιστεύουν κάποιοι πως ο κόσμος θα αλλάξει με ευχολόγια και με δημοσιογραφία που κρύβει προσωπικά δεδομένα είναι για εμάς μια ΟΥΤΟΠΙΑ που θα λυθεί στο μέλλον όταν όλες και όλοι μας δεν θα έχουμε ΚΑΜΙΑ προσωπική ζωή και που δεν θα αναζητεί η Πολιτεία τον παράνομο μέσα από λαβυρίνθους αλλά θα γνωρίζει εξ ΄αρχής τι "καπνό φουμάρουμε" όλοι μας με αποδείξεις και στοιχεία που θα συγκεντρώνει από εμάς τους ίδιους. 

Το δικαίωμα στην ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ που οδηγεί σε νεκροταφεία δεν ήταν και δεν θα είναι ποτέ για εμάς αυτοσκοπός. Αυτοσκοπός ήταν και παραμένει για εμάς να είμαστε ΧΡΗΣΙΜΟΙ και αυτό δεν μπορεί να συμβεί ΦΥΣΙΚΑ και σπαταλώντας τον χρόνο μας για να μάθουμε σε μια πόλη που δεν έχει ΜΕΛΛΟΝ πως να περπατάει από την αρχή! 

Δεν θα αλλάξουμε εμείς όσους δεν το επιθυμούν , και θα παραμείνουμε να αγωνιζόμαστε για τους πολλούς που υπηρετούν αρχές και αξίες που συνάδουν με το πρόγραμμα και τις αρχές της ΝΔ που έχει πάρει τις σωστότερες αποφάσεις για την πατρίδα μας έως σήμερα. 

Το να συνεχίσουμε να γράφουμε σε ένα τοπικό ΜΜΕ σε μια πόλη που ακόμα και τα στελέχη της κεντροδεξιάς έχουν θέσεις και απόψεις που ζέχνουν ΣΟΒΙΕΤΙΑ ήταν χαμένος κόπος παρόλες τις επιτυχίες και το γεγονός πως αρκετοί έμαθαν από εμάς όσα ΟΛΟΙ οι άλλοι δεν τα αναδείκνυαν. 

Αυτή την στιγμή και με δεδομένο πως εμείς ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ σε θέση να συνεχίσουμε  ή να πιστέψουμε  πως αυτή η πόλη μπορεί και ΑΞΙΖΕΙ να είναι σε κάτι πρωτοπόρα ,και επειδή καμία ουσιαστική αλλαγή για την πατρίδα μας δεν νοείται πως μπορεί να ξεκινήσει από έναν δήμο και μια πλειοψηφία δημοτών που πιστεύουν ακόμα σε ξεπερασμένες ιδεοληψίες, και με αδιαμφισβήτητο γεγονός πως ακόμα και ο τίτλος του ιστολογίου μας έχει στο δεύτερο σκέλος του , το "χωρίς  ΟΡΙΑ" εσκεμμένα και επειδή δεν πιστεύαμε  στην περιχαράκωση που η πλειοψηφία των δημοτικών παρατάξεων της πόλης μας προτάσσει εις βάρος της πατρίδας . Αδυνατούμε να αρθρογραφούμε σε ένα τοπικό ΜΜΕ που έχει σημείο αναφορά μια ΒΡΩΜΟΥΠΟΛΗ που κάποιοι την φαντάζονται ΒΑΣΙΛΕΥΟΥΣΑ! 

Ακριβώς δίπλα μας εξελίσσεται μια μεγάλη επένδυση ( με καθυστέρηση 20ετίας) που θα βοηθήσει την χώρα μας να αλλάξει επίπεδο και είναι ανώφελο ως τοπικό ΜΜΕ να συνταχθούμε με όσους προτάσσουν τα προσωπικά τους συμφέροντα εις βάρος της πατρίδας μας . 

Άλλωστε εμείς ούτε ήμασταν ούτε και θα επιθυμούσαμε να γίνουμε "Κασιδιάρηδες" μιας πόλης που θα παραμείνει η "πίσω αυλή μιας επένδυσης",  και να υπηρετήσουμε έναν τοπικό  επιχειρηματικό κόσμο που φοβάται τον καπιταλισμό και προτάσσει τοπικιστικές ανοησίες σε μια προσπάθεια να συνεχίσει να πλουτίζει εις βάρος σας. 

Καζίνο. μητροπολιτικό πάρκο, πεντάστερα ξενοδοχεία , ιδιωτικά θεραπευτήρια και άλλες δομές που θα εξυπηρετούσαν όλες και όλους τους κατοίκους των Νοτίων Προαστίων θα μπορούσε να έχει αυτή η πόλη από την δεκαετία του 1980 αλλά όπως και τώρα έτσι και τότε οι ΦΩΝΕΣ αντίδρασης επηρέασαν και επηρεάζουν τις διοικήσεις του δήμου μας να ακολουθούν την λάθος συνταγή. 

Αυτή που "αγιοποιεί" και φυλάει τα χέρια σε κίναιδους ιερείς , αυτοί που θεωρεί επαναστάτες όσους "προστατεύουν" ένα "φαλακρό βουνό" ή ρέματα που θα μπορούσαν να γίνουν Mall και που καταδίκασε τον δήμο μας σε ρόλο ουραγού. 

Οι "μεγάλες επιτυχίες" της υφαρπαγής ιδιωτικής περιουσίας δήθεν για το "κοινό καλό" και τα λοιπά παραμύθια πραγματικά ασήμαντων ανθρώπων που ηρωποιήθηκαν ελλείψει πραγματικών ηρώων δεν θα μπορούσε παρά να αποτελεί άλλοθι για όσους κέρδισαν και κερδίζουν εφήμερη δόξα ή χιλιάδες ευρώ εις βάρος του μέλλοντος των παιδιών σας. 

Νέοι αγώνες λοιπόν για όσους επιθυμούν εάν και ηττημένοι να ξαναγράψουν την Ιστορία μιας πόλης που δεν έχει να επιδείξει και πολλά πράγματα προς θετική κατεύθυνση ,και που φυσικά σε καθεστώς Αστικής Δημοκρατίας δεν είναι αμέτοχοι οι δημότες μας που έκριναν με την ΨΗΦΟ τους την πορεία αυτής της πόλης. 

Γιατί όπως και τότε έτσι και σήμερα οι πολλοί πιστεύουν στον κρατισμό , μέμφονται την ιδιωτική πρωτοβουλία και αναζητούν "Μεσσίες" μέσα από δόγματα ή νοσταλγώντας κόκκινους ή μαύρους δικτάτορες για να "σωθούν" από έναν εφιάλτη που οι ίδιοι δημιούργησαν. 

Να τονίσουμε τέλος για να μην έχουν και οι ανταγωνιστές μας αυταπάτες πως για το μεγαλύτερο διάστημα της διαδικτυακής μας παρουσίας παραμείναμε ΠΡΩΤΟΙ στις προτιμήσεις των περισσοτέρων χρηστών του διαδικτύου είτε αυτοί ήταν συνδημότες μας είτε άλλοι ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ και ΣΥΝΕΛΛΗΝΙΔΕΣ από όλα τα πλάτη και τα μήκη της γης. 

Άλλωστε τα δικά μας θέματα δεν αφορούσαν- με δική μας επιλογή- τα κλειστά όρια της ΣΟΒΙΕΤΙΑΣ μας. 

Παραμείναμε εκτός ΟΡΙΩΝ υπηρετώντας αρχές και αξίες που ευδοκιμούν καλύτερα και περισσότερο αλλού , και όχι σε μια πόλη που αρέσκεται να μεγαλώνει με ΜΥΘΟΥΣ. 

Το εάν βοηθήσαμε ή όχι κάποιους να ψαχτούν περισσότερο , το εάν διαλύσαμε ή όχι αυταπάτες δεν χρειάζεται να το γράψουμε εμείς το είδατε στις αντιδράσεις από ένα χθες που αναμένει να βγει στην σύνταξη που του παρέχει ο καπιταλισμός τον οποίο τάχα πολεμάει! 

ΥΓ 1: Και μόνο το γεγονός πως δήμαρχος της Ηλιούπολης είναι εδώ και δύο χρόνια ο κ.  Γιώργος Χατζηδάκης είναι για κλάματα και όχι φυσικά για να γελάμε. Γελάνε μόνο όσες και όσοι έχουν  "ελαστική" ηθική. Γιατί προφανέστατα και όσοι τον ΣΤΗΡΙΞΑΝ στον δεύτερο γύρο των δημοτικών εκλογών του 2019 και θέλουν να σας "ξανασώσουν" προτείνοντάς σας κάποιον ακόμα χειρότερο  αγνοούν πως σε σχέση με αυτούς είναι έτη φωτός πιο ικανός, και κυρίως πιο ΕΞΥΠΝΟΣ. 

ΥΓ 2: Σας αποχαιρετούμε την ημέρα των Θεοφανείων επειδή προφανέστατα και ο "Θεός" μας φώτισε....😆😅😏😙😑😒😔😊😋😌😖😗😘. Άλλωστε για όσους μας ακολουθούσαν και μας διάβαζαν πάλι θα σμίξουν οι δρόμοι μας..... 

ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ 6/1/2021


Και επειδή φύγαμε "λίγο απότομα" , να σας ενημερώσουμε πως ο συνδημότης μας Λάμπρος Ξύνας τιμάει και προβάλει την χώρα μας στο εξωτερικό . Ο  "Ήλιος" η αγαπημένη του Ηλιούπολη και ομαδάρα μας είναι στα  καταπληκτικά μπλουζάκια με τα οποία διαφημίζει εκεί στις ΗΠΑ την πόλη αλλά και την χώρα μας. Ο "Ήλιος" ταξιδεύει παντού και είναι μέσα στην ΨΥΧΗ ,σε όσες και όσους τον λατρεύουν! 



Sun City Painting η εταιρία του Λάμπρου Ξύνα και φυσικά ενδιαφέρεται πάντα για την αγαπημένη του πόλη , ομάδα και φυσικά την πατρίδα του την Ελλάδα. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου