Σελίδες

Τετάρτη 12 Ιανουαρίου 2022

Το ΠΑΟΔΗΛ είχε δίκιο η αρχή προστασίας προσωπικών δεδομένων προτρέπει τις διοικήσεις των δήμων να κάνουν τα ρουσφέτια τους μακριά από τα αδιάκριτα βλέμματα


 Όταν ο ίδιος ο πρωθυπουργός της χώρας τοποθετεί τον ανιψιό του σε έμμισθη θέση (αυτό δεν κρύβεται γιατί είναι και διευθυντής) είναι λογικό η ΟΔΗΓΙΑ που έχουν όλοι οι οργανισμοί τοπικής αυτοδιοίκησης είναι να αναρτούν στη ΔΙΑΥΓΕΙΑ ( για να μην υπάρχει καμία ΔΙΑΦΑΝΕΙΑ) αρχικά κολλητών και φίλων που είτε μέσω ΟΑΕΔ είτε μέσω ΑΣΕΠ διορίζονται με τις γνωστές αδιαφανείς διαδικασίες που όλες και όλοι γνωρίζουμε. 

Έτσι καλύτερα να βάζουν πλέον μόνο τα αρχικά π.χ Σ.Μ για να μην μπαίνει και κανείς στον πειρασμό να υποθέτει πράγματα που και ισχύουν και δεν θα μάθετε ΠΟΤΕ αφού εσείς εννοώ πάντα την πλειοψηφία ψηφίσατε σε θέσεις ευθύνης όσους για την υπόθεση Novartis διώκουν τον δημοσιογράφο και κανέναν πολιτικό. 

Πάντως 38% η ΝΔ δεν θα πετύχει με ΤΙΠΟΤΑ στις εκλογές όποτε και εάν γίνουν και έτσι ας ετοιμάζει υπουργική καρέκλα σε κανέναν Βελόπουλο αφού δεν κατανοεί πως όσο δεξιός και εάν είσαι τόση ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ δεν μπορείς να την ανεχθείς. 

Τέλος για να μην αδικώ με όσους συνομίλησα και οι δύο υπουργοί με τους οποίους συζήτησα το θέμα θεωρούν απαράδεκτο να μην αναγράφονται ολόκληρα τα ονόματα όπως και θεωρούν ΑΔΙΚΗ και στημένη όπως μου τόνισαν την διαδικασία που άσκησε ο εισαγγελέας εναντίον του δημοσιογράφου Κώστα Βαξεβάνη! 

Ας μην ανησυχεί ο δημοσιογράφος που ένας δικαστικός νάνος με δική του προφανώς πρωτοβουλία θέλησε να αυτοξεφτιλιστεί αλλά δυστυχώς πόσους τέτοιους ξεφτιλισμένους πληρώνουμε. 


ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου