Σελίδες

Δευτέρα 14 Φεβρουαρίου 2022

Στο στόχαστρο της "συλλογικότητας" Είμαι Εδώ ο Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Αλληλεγγύης κ. Γιάννης Πούλος

 
Επιστολή διαμαρτυρίας έστειλε η διαδικτυακή "συλλογικότητα" ΕΙΜΑΙ ΕΔΩ στις δημοτικές παρατάξεις της πόλης για να καταγγείλει την διοίκηση του δήμου μας , και προσωπικά τον δήμαρχο κ. Γιώργο Χατζηδάκη για την συμπεριφορά του Αντιδημάρχου κ. Πούλου που όπως ισχυρίζονται ( το ilioupolinews.gr που ήταν παρών στην ενημέρωσή τους χρησιμοποιεί αυτό τον όρο άρα δεν τις πιστεύει) έκανε λεκτική επίθεση! σε μέλη της εν λόγω "συλλογικότητας" που ευελπιστεί πως θα μας "σώσει" από την Πατριαρχία! 

Σύμφωνα με τα μέλη της ομάδας "Είμαι Εδώ"  έστειλαν επιστολή στον δήμαρχο στις 24/1/2022 και έως σήμερα δεν τους  απάντησε εάν αποδέχεται τον όρο γυναικοκτονία ή όχι !Προφανέστατα επειδή δεν έπεσαν στην αντίληψή τους τα δελτία τύπου του δήμου που τον χρησιμοποιεί κατά κόρον ερωτούν απλώς για να ρωτήσουν εάν η διοίκηση δέχεται τον όρο που βέβαια δεν σημαίνει απολύτως τίποτα για τον νομικό πολιτισμό όλης της Δύσης αφού μιλάμε για ανθρωποκτονίες που αντιμετωπίζονται με την βαρύτερη των ποινών δηλαδή τα ΙΣΟΒΙΑ για Ελλάδα και Ε.Ε . Πρόσφατα στις ΗΠΑ θανατώθηκε με ένεση ένας Αφροαμερικανός που είχε καταδικαστεί επειδή σκότωσε δύο γυναίκες. 



Το όλο θέμα έχει να κάνει προφανέστατα με οικονομικούς λόγους και καλό θα ήταν η διοίκηση του δήμου  πριν παραχωρεί χώρους ΔΩΡΕΑΝ σε διάφορες απίστευτες,  να γνωρίζει πως η στάση της  αυτή δεν θα την ωφελήσει,  αφού οι δημότες μας γνωρίζουν τι πρεσβεύει σε αυτή την πόλη ο οιοσδήποτε. 

Με υποψήφιες δημοτικές συμβούλους από τις παρατάξεις "Συνεργοί με την Ηλιούπολη " και "Πρώτα η Ηλιούπολη" η συλλογικότητα για όσους δεν το βλέπουν έχει δώσει ΗΔΗ το ιδεολογικό της στίγμα αφού αποτελεί άλλη μια εμπορική δραστηριότητα της ομάδας του facebook " Οι Ηλιουπολίτισσες" και βέβαια το γεγονός πως σε αυτή ίσως βρεις και κάποια που θεωρεί τον εαυτό της πως ανήκει στον χώρο της κεντροδεξιάς εμάς προσωπικά και τους περισσότερους δεν τους ξεγελά. 

Άλλωστε τι σχέση έχει η Πατριαρχία με τις ανθρωποκτονίες ή τις γυναικοκτονίες μόνο η ΛΟΑΤΚΙ κοινότητα μπορεί να αντιληφθεί και ουδείς συντηρητικός πολίτης που προφανέστατα και δεν είναι υποχρεωμένος σε συνθήκες Αστικής Δημοκρατίας να κάνει σημαία του την οιαδήποτε ιδιαιτερότητα. 

Σκοπός και στόχος συλλογικοτήτων που τους φταίει πρώτα από όλα ο καπιταλισμός είναι στο να οδηγήσουν σε μια ανώφελη κόντρα τα δύο φύλα που σίγουρα δεν θα ευνοήσει το τρίτο φύλο που ατυχώς για πολλούς δεν έχει ακόμα αναγνωριστεί παρά τις φιλότιμες είναι αλήθειες προσπάθειες τάχα φιλελεύθερων που θεωρούν πως το κράτος μπορεί να επιβάλλει τα πιστεύω μειοψηφιών και να τα κάνει νόμους του κράτους. 

Η έμφυλη βία και η σύμβαση της Κωνσταντινούπολης που επικαλούνται προφανέστατα όσοι δεν την έχουν καν διαβάσει αποτελεί μια ακόμα απέλπιδα προσπάθεια μιας "γερασμένης" πολιτικά και πολιτισμικά Ε.Ε να ασχοληθεί με το ΤΙΠΟΤΑ για να νιώσουν σημαντικοί κάποιοι ή κάποιες ή τέλοσπάντων να δαπανηθούν εκατομμύρια ευρώ για δράσεις που σύμφωνα με τους εμνευστές της σύμβασης θα βοηθήσουν στην εξάλειψη της ενδοοικογενειακής βίας . Ελάχιστα κράτη παρίες της Λατινικής Αμερικής έχουν υιοθετήσει νομικά τον όρο γυναικοκτονία προφανέστατα και επειδή δεν είναι δυνατόν μια ανθρωποκτονία να διαχωρίζεται και να προσαρμόζεται στα μέτρα του κάθε φύλου με δεδομένο πως πολλοί αναζητούν το φύλο τους και δεν περιορίζονται στα δύο. 

Έτσι νιώθουν , ορθώς διεκδικούν αλλά προφανέστατα και δεν μπορεί ο νομοθέτης να υιοθετεί την οιαδήποτε ΙΔΑΙΤΕΡΟΤΗΤΑ. 

Οι αρμόδιοι φορείς είναι εκεί για να καταγγείλουν οι γυναίκες την κακοποίηση που έχουν υποστεί και φυσικά "καταγγελίες" ανάλογες με αυτές της κα Τσακογιάννη που είχε τρομοκρατηθεί και από αυτό εδώ το τοπικό ΜΜΕ επειδή σε πείσμα της οιαδήποτε θα συνεχίσει να γράφει την ΑΛΗΘΕΙΑ δεν "πείθουν" παρά τους Δριμυλήδες τους Αραμπατζήδες , τους Τσοπόκηδες , και κάνα δύο δημοτικούς συμβούλους που θεωρούν πως θα συνεχίσουν να κάνουν το μαύρο - άσπρο για να δικαιολογήσουν δράσεις που ουδεμία βοήθεια προσφέρουν στα θύματα. Την σύμβαση αυτή της Κωνσταντινούπολης δεν έχει υιοθετήσει η Μεγάλη Βρετανία ( εμείς την υιοθετήσαμε ως κράτος) προφανέστατα επειδή κατανοούν καλύτερα από εμάς και τους ευρωπαίους συμμάχους μας πως δεν είναι ώρα να ασχολούμαστε με ιδιαιτερότητες και να διχαζόμαστε χωρίς ουσία. 


Σε κάθε περίπτωση εκδηλώσεις και από άλλους για το θέμα της έκφυλης βίας γίνονται με την ΑΡΩΓΗ του δήμου μας ( άλλωστε και στην διαδικτυακή τους συλλογικότητα τις "Οι Ηλιουπολίτισσες" έχει παραχωρηθεί κάθε συνδρομή από δύο διαφορετικές διοικήσεις) εκτός και θεωρούν πως θα τους βγάλουν και μισθό για να μας "προστατεύουν" εν είδη νταβατζήδων της πόλης.

Η νομοθεσία μας προφανέστατα και καλύπτει πλήρως τις κακοποιημένες γυναίκες , άνδρες , τραβεστί , λεσβίες κ.ο.κ και δεν χρειάζεται να μπει ένα δικαστήριο στον απόλυτο παραλογισμό πως κάποιος στοχοποιείται για το φύλο του ή επειδή δεν έχει φύλο . Η νομοθεσία για την ενδοοικογενειακή βία είναι επαρκής για να προστατέψει τα θύματα και βέβαια επειδή ίσως σε λίγα χρόνια έχουμε και με την ευλογία της Εκκλησίας γάμους μεταξύ ατόμων του ίδιου φύλου δεν θεωρούμε πως όταν ένας άνδρας σκοτώσει τον άνδρα σύντροφο του θα πρέπει να επικαλεστεί και αυτός μία άλλη μορφή ενδοοικογενειακής βίας και να το παίξει "αδύναμος " υιοθετώντας το γυναικείο φύλο! 

Για εμάς προσωπικά οι γυναίκες δεν αποτελούν το αδύναμο φύλο δεν είχαμε ποτέ τέτοιες αυταπάτες και επίσης δεν θεωρούμε λογικό να ζητεί μια συλλογικότητα να ψηφίσει ένα δημοτικό συμβούλιο για το εάν υιοθετεί τον όρο γυναικοκτονία αφού ενώπιον της Ελληνικής Δικαιοσύνης είτε σκοτώσεις γυναίκα είτε τραβεστί την ίδια ποινή θα πάρεις. 

Εκτός και θέλουν αυστηρότερες ποινές που για εμάς είναι καλοδεχούμενες για όλες τις ανθρωποκτονίες ή την θανατική ποινή για ειδεχθή εγκλήματα. 

Οι "επιχειρηματικές" αυτές δραστηριότητες της "προστασίας"  είναι για όσους μπορούν να το πράξουν και όχι για όσους θέλουν να συνδράμουν τάχα τις αρμόδιες αρχές , καταγγέλλοντας παράλληλα τους θεσμούς που δεν είναι τέλειοι αλλά ευτυχώς στον δυτικό κόσμο υπάρχουν. 

Πάντως η διοίκηση θα προχωρήσει τις επόμενες μέρες σε μια ενδιαφέρουσα εκδήλωση για την έκφυλη βία και προφανέστατα και για τον λόγο αυτό νιώθουν άβολα επειδή δεν μονοπωλούν αυτές την προστασία που μάλλον θεωρούσαν πως ήταν κληρονομικό τους δικαίωμα! 

Άλλωστε η κύρια δραστηριότητα τους γίνεται μέσω του Αμερικανικού facebook, δεν είδαμε την σελίδα τους σε κανένα Ρωσικό , Κινεζικό ή Κουβανικό δίκτυο ,εκτός και διαθέτουν και Tik Tok και μας διέφυγε γιατί εμείς δεν στηρίζουμε και δεν χρησιμοποιούμε  σε κινεζικά μέσα κοινωνικής δικτύωσης. 

Σε κάθε περίπτωση εμείς τους κάναμε θέμα ,επειδή μας έκανε πραγματικά εντύπωση πως το τοπικό ΜΜΕ ilioupolinews.gr δεν αντιλήφθηκε την "λεκτική επίθεση"  του Αντιδημάρχου προς τα μέλη τους εάν και παρών στην εκδήλωση ενημέρωσης  όπου παρουσίασαν τους στόχους της συλλογικότητάς τους. 

Αυτών που "πούλησαν" εκεί στην εκδήλωση,  γιατί εάν θέλετε να παρακολουθείτε τις πραγματικές τους δράσεις σας τις παρουσιάζουμε εμείς και έχουν να κάνουν κυρίως στο να χρήζουν ως  "Βασίλισσες" κυρίες της πόλης που ζέχνουν ΡΑΤΣΙΣΜΟ .και φυσικά οι  συνεργασίες τους  με εμπορικές επιχειρήσεις που με την θέλησή τους συμμετέχουν θεωρώντας πως διαφημίζονται και συνδράμουν στο ΤΕΛΟΣ της ΠΑΤΡΙΑΡΧΙΑΣ! 

Αρωγή στις ¨αξιέπαινες" δράσεις τους και τοπικά ΜΜΕ που εδώ και χρόνια ακόμα και τώρα που κατάλαβαν εξακολουθούν και σας πουλάνε φύκια για μεταξωτές κορδέλες. Και καλά κάνουν αφού κάποιες έχουν "βαρύ" επώνυμο που βέβαια και δεν τιμούν με τέτοιες δράσεις. 

Και για να γνωρίζουν και αυτές η Πατριαρχία που δεν μας ήρθε εξ΄Ουρανού αλλά επικράτησε όντας καλύτερη και πιο δημιουργική από την περίοδο της Μητριαρχίας , που ακόμα υπάρχει σε κάποιες υπανάπτυκτες γωνιές του πλανήτη! 

Άνδρες και γυναίκες αντιμετωπίζονται ισότιμα όσον αφορά τους κρατικούς θεσμούς. Έχουμε για πρώτη φορά γυναίκα Πρόεδρο της Ελληνικής Δημοκρατίας και φυσικά καμία περίπτωση κακοποίησης εφόσον καταγγελθεί δεν μένει ατιμώρητη ενώ πολλές φορές κάποιοι προφυλακίζονται και αθωώνονται γιατί η πίεση των ΜΜΕ ( ορθώς για εμάς) είναι ΜΕΓΑΛΗ και πολλές φορές τα ΜΜΕ είναι εύπιστα ακόμα και σε καταγγελίες που ΣΟΚΑΡΟΥΝ και δεν έχουν λογική αλληλουχία. 

Η δική μας άποψη ήταν και είναι πως καλύτερα ακόμα και ένας ΑΘΩΟΣ στη ΦΥΛΑΚΗ παρά χιλιάδες ΕΝΟΧΟΙ εκτός. 

Άλλωστε πρόσφατα το Ελληνικό κράτος πλήρωσε πάνω από 1 εκ. ευρώ σε επιχειρηματία που είχε προφυλακιστεί ΑΔΙΚΑ όπως αποδείχθηκε και στους δύο βαθμούς της δικαιοσύνης ενώ πολλοί έχουν απαλλαγεί με αιτιολογημένα βουλεύματα που δεν αποτελούν πάντα ΣΚΑΝΔΑΛΟ γιατί δεν μπορεί να σύρονται άδικα με προσωπικές μαρτυρίες ή ΦΑΝΤΑΣΙΕΣ για χρόνια αθώοι. 

Και βέβαια τονίζουμε πως το Ελληνικό # MeToo ξεκίνησε με την αρωγή της κυβέρνησης της ΝΔ και της Ολυμπιονίκης κα Μπεκατώρου ,η οποία ίσως στο μέλλον πολιτευθεί όπως λένε οι δικές μας πληροφορίες. 

ΥΓ: Η ΝΔ όπως και τα υπόλοιπα πολιτικά κόμματα έχουν τομείς που ασχολούνται με τα θέματα αυτά και δεν είναι δυνατόν να ακούγονται αηδίες πως τάχα η ΝΔ εμποδίζει τέτοιες δράσεις. Απλώς η ΝΔ ως κόμμα που σέβεται τις παραδόσεις δεν θα μπορούσε να βάλει την υπογραφή της σε υιοθεσίες παιδιών από ομόφυλα ζευγάρια , ούτε βέβαια θα μπορούσε να συζητήσει σε ποσοστώσεις που ονειρεύονται κάποιοι για θέσεις στο δημόσιο αλλά ακόμα και στον ιδιωτικό τομέα. Ουδείς θα υποχρεώσει κανέναν επιχειρηματία να πάρει στην επιχείρησή του κάποιον που ντύνεται γυναικεία εάν και έχει ταυτότητα που αναγράφει ανδρικό όνομα αυτοί οι παραλογισμοί θα συμβούν σε κοινωνίες όπου οι ανάλογες πλειοψηφίες θα έχουν αυτές τις απόψεις. Επειδή κάποιοι ακροδεξιοί θεωρούν πως η Νέα Τάξη Πραγμάτων προσπαθεί να επιβάλλει όλα αυτά ας κοιτάξουν την νομοθεσία όσων κρατών σέρνουν τον χορό και μετά της Ε.Ε που προφανέστατα και είναι ο αδύναμος παίχτης στην παγκόσμια σκακιέρα. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου