Σελίδες

Πέμπτη 10 Φεβρουαρίου 2022

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ : Ο πρόεδρος της ΑΕΚ Δημήτρης Μελισσανίδης σε παλιά εκδήλωση της κα Ασπασία Λεβέντη και του Ομίλου της International Foundation for Greece


Και παρακάτω  φωτογραφία του με έναν , εκ των "βασικών μαρτύρων" υπεράσπισης των αδελφών Λεβέντη που όπως δηλώνει ο ίδιος  στο προφίλ του  στο instagram , που ήταν στο πάρτι και δεν έπεσε κάτι επιλήψιμο στην αντίληψή του , στην υπόθεση του καταγγελλόμενου βιασμού της  Γεωργίας Μπίκα, την Πρωτοχρονιά στο ξενοδοχείο ΜΕΤ Θεσσαλονίκης,  από τον Β.Λ. Η ανακρίτρια που χειρίζεται την υπόθεση έκρινε πως ο κατηγορούμενος για βιασμό από την Γεωργία Μπίκα δεν είναι επικίνδυνος και δεν διέταξε την προφυλάκισή του. Ενώ οι τοξικολογικές εξετάσεις τις κοπέλας δεν έδειξαν να της έχει χορηγηθεί το χάπι του βιασμού. Ο συνήγορός της ισχυρίζεται πως αυτό συνέβη επειδή άργησαν οι αστυνομικοί να της πάρουν ούρα και αναμένουμε όλες και όλοι από την τρίχα που θα πάει για εξετάσεις να μάθουμε σε μερικές μέρες την ΑΛΗΘΕΙΑ για το τι πραγματικά συνέβη στη σουίτα του 602 του ξενοδοχείου ΜΕΤ Θεσσαλονίκης τις πρώτες ώρες του 2022!



Ο κος Μελισσανίδης,  και άλλοι ευυπόληπτοι επιχειρηματίες είναι χορηγοί του ιδρύματος , όπου τα δύο αδέλφια ένα εκ των οποίων κατηγορείται για βιασμό από την 24χρονη Γεωργία Μπίκα,  έχουν ενεργό ρόλο. Είναι θεματοφύλακες! τίτλο που με τα φτωχά μας ελληνικά δεν κατανοούμε . Εκτός και θεωρούν πως είναι "θεματοφύλακες" του Ελληνικού Πολιτισμού και θέλουν να μας "σώσουν" από τους "βαρβάρους"!  Έχουν και φιλανθρωπικές δράσεις όπως θα δει όποιος επισκεφτεί την σελίδα τους κάνοντας κλικ εδώ 



Η σχέση τους με την Αμερικανική Εταιρία Coca Cola ή με εταιρίες που εμφιαλώνουν το αμερικανικό προϊόν είναι ανάλογη με την σχέση του κ. Μελισσανίδη με τα διοικητικά του Ολυμπιακού! 

Η ΑΛΗΘΕΙΑ στο τέλος όπως πάντα θα λάμψει,  και οι ΣΥΚΟΦΑΝΤΕΣ , θα βρεθούν στην φυσική τους θέση,   αφού η Αστική Δημοκρατία έχει κανόνες και προφανώς υπεράνω δεν είναι ΟΥΔΕΙΣ.

Για τους οπαδούς των θεωριών συνωμοσίας βέβαια η ΑΛΗΘΕΙΑ για να λάμψει θα πρέπει να ανατραπεί πρώτα ο ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΜΟΣ και η Αστική Δημοκρατία αλλά ως γνωστό σε τέτοιους "διαλόγους" με "ψεκασμένους" ως τοπικό ΜΜΕ εμείς δεν μπαίνουμε ΠΟΤΕ. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου