Σελίδες

Τετάρτη 16 Φεβρουαρίου 2022

Και αυτό το Super Market δεν διαθέτει ειδικό χώρο εκφόρτωσης αλλά διαθέτει εξαιρετικό κρητικό ελαιόλαδο

Κοίτα να δεις,  θα τους ξέφυγε μάλλον στην λεωφόρο  Σοφοκλή Βενιζέλου 145 "ανακαλύψαμε" κατάστημα χωρίς χώρο φορτοεκφόρτωσης . 

Στην σχετική ανακοίνωση που ανέβασε περιχαρής ο δήμαρχος Ηλιούπολης κ. Γιώργος Χατζηδάκης ανάμεσα στα "αποκλεισμένα" από 24ωρη τροφοδοσία supermarkets , υπήρχε ένα ακριβώς απέναντι από το δημαρχείο στην Λεωφόρο Σοφοκλή Βενιζέλου 111

Λέμε λάθος θα έγινε , μάλλον από το παράθυρο του δημαρχείου είδαν μόνο αυτό ,το άλλο θα έχει ειδικό χώρο πήγαμε, ξαναπήγαμε ,ρωτήσαμε,  είδαμε και ένα φορτηγό να ξεφορτώνει γάλα στα δεξιά του δρόμου. Κοίτα να δεις που μπαίνοντας μέσα για να πάρουμε τσιγάρα,  ανακαλύψαμε τον λόγο που το κατάστημα έμεινε "αόρατο" . 


Είχε το καλύτερο κρητικό ελαιόλαδο,  αλλά για είμαστε απόλυτα ειλικρινείς σε "τσιμπημένη" τιμή. 

Βέβαια μετά σκεφτήκαμε την παροιμία πως ό,τι πληρώσεις παίρνεις. Για αυτό και εσείς ως πλειοψηφία πήρατε αυτό που σας άξιζε στις κάλπες του 2019. 

Εσείς δεν ψηφίσατε δημοτικούς άρχοντες και αυλικούς,  εσείς ψηφίσατε "μάγους" που με μια ανακοίνωση μπορούν να "εξαφανίσουν" ολόκληρα κτίρια,  και που έως το 2023 μπορεί να μην καταφέρουν να σας βάλουν Led φωτισμό,  αλλά σίγουρα θα σας κάνουν ΜΑΡΙΝΑ αφού το μεγάλο όραμα τους,  από ό,τι είδαμε από Αντιδήμαρχο είναι να κυνηγάει σκάφη στα βουνά,  επομένως με την θάλασσα που θα σας φέρουν , θα ξέρετε να βάζετε στις ειδικές μαρίνες του δήμου και τα σκάφη σας για να γλιτώσετε και από τα πρόστιμα. 

Αυτά προς το παρόν εφόσον έχουμε και πολλά supermarkets στην πόλη χωρίς ειδικούς χώρους φορτοεκφόρτωσης , και αφού η διοίκηση αποφάσισε πως θα καταργήσει τον καπιταλισμό.  Αυτό πρακτικά σημαίνει η δημιουργία αθέμιτου ανταγωνισμού και η παρέμβασή της για εμάς εντελώς παράνομη θα αποδειχθεί και όταν οι θιγόμενες εταιρίες καταφύγουν στην Ελληνική Δικαιοσύνη . 

Προφανώς και κάποιοι κατσαπλιάδες αναμένουν αποφάσεις που βγήκαν όταν οι πολιτικοί συσχετισμοί το επέτρεπαν. 

Οι καιροί άλλαξαν η πλειοψηφία των ψηφοφόρων της πόλης μας , όμως αποζητά απελπισμένη ΣΟΒΙΕΤΙΕΣ! 

Το καλό είναι για κάποιους πως η δική της ΑΦΕΛΕΙΑ , είναι επικερδής για αυτούς πολιτικά! 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου