Σελίδες

Κυριακή 6 Μαρτίου 2022

Οι ΕΝΕΡΓΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ είναι τόσο κεντροδεξιοί που δεν παίρνουν θέση για την απαξίωση της ΔΗΜ ΤΟ ΝΔ Ηλιούπολης από δήθεν κεντροδεξιούς επικεφαλής!

 


Δεν έχει πάρει χαμπάρι ο "κεντροδεξιός" κος Κάνδηλας ούτε την ανακοίνωση του πρώην δημάρχου Ηλιούπολης κ. Γιάννη Αναγνώστου αλλά ούτε φυσικά και αυτή του κ. Παρασκευά Γιαννόπουλου , ούτε αντιλήφθηκε πως οι κύριοι Τάσος Ευσταθίου και Γαβριήλ Αραμπατζής δήλωσαν όπως ισχυρίζεται ο κος Καραμαγκάλης ( δεν έχουμε λόγο να μην τον πιστέψουμε αφού Τάσος και Γαβριήλ σιωπούν) πως δεν έχουν λόγο και είναι εξωθεσμικοί παράγοντες με καμία απήχηση στους κεντροδεξιούς της πόλης μας ,  οι κύριοι Αναγνώστου και Γιαννόπουλος! 

Για γέλια και για κλάματα η ΣΙΩΠΗ των δήθεν ΕΝΕΡΓΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ που θεωρούν πως ο εκλεκτός τους Γαβριήλ θα γίνει και δήμαρχος της πόλης! 

Για την Πόλη με π κεφαλαίο δεν γνωρίζουμε , άλλωστε δεν ομιλούμε τουρκικά , για την Ηλιούπολη και όσο αφήνει να διασύρεται ένας πρώην  κεντροδεξιός δήμαρχος που αναπαράγει τις ασυναρτησίες του,  του το υπογράφουμε πως δεν θα γίνει. Ποιος να τους ψηφίσει όταν μέσα στα ψηφοδέλτιά τους έχουν υμνητές ΔΙΚΤΑΤΟΡΩΝ; 

Και βέβαια οι ΕΝΕΡΓΟΙ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ παίζουν καλά με όλα τα άκρα,  αφού συνεχίζουν να αναρτούν παντελώς ξένες απόψεις  προς το κόμμα της ΝΔ στη σελίδα τους , θεωρώντας προφανώς τους δεξιούς της πόλης μας  ιθαγενείς! 

Πάλι καλά που αυτοκτόνησε και ο Χριστόφορος Μαρίνος,  γιατί θα τον είχαν κάθε μέρα πρωτοσέλιδο! Και επειδή οι πραγματικοί ιδεολόγοι του χώρου ομιλούν με πράξεις , ξέμειναν με όσους πολεμούν τον ΜΑΥΡΟ φασισμό συνδιαλεγόμενοι με ΦΑΣΙΣΤΕΣ. 

Πάντως αυτή την περίοδο και οι δύο επιθυμούν το ίδιο πράγμα,  που και αυτή την φορά δεν θα τους "κάτσει",  αφού το ΦΩΣ  θα νικήσει το ΣΚΟΤΑΔΙ ακόμα και εάν οι "Ρωσικές αρκούδες" θελήσουν να νεκραναστήσουν μια πεθαμένη εδώ και καιρό ΕΣΣΔ!

Όσοι πάλι θεωρούν πως υπάρχει εθνικισμός στη Ρωσία ας διαβάσουν τον θεωρητικό τους έναν ΗΛΙΘΙΟ ημιπαράφρονα τον καθηγητή  Αλεξάντρ Ντούγκικ που διδάσκει στο Κρατικό Πανεπιστήμιο της Μόσχας και ισχυρίζεται την Ευρασιατική Ένωση! 

Και βέβαια οι μόνοι που πίστεψαν σε αυτή την ΑΝΟΗΣΙΑ από την χώρα μας,  είναι οι κάθε λογής "Κασιδιάρηδες" που δεν κατανοούν ακόμα πως η ΔΥΣΗ και ο πολιτισμός της δεν επικράτησε με την ΒΙΑ,  αλλά επειδή ήταν και παραμένει ΑΝΩΤΕΡΟΣ από την ΑΠΟΛΥΤΗ ΒΑΡΒΑΡΟΤΗΤΑ της Ανατολής! 

Το δόγμα του Αλεξάντρ Ντούγκιν είναι ο ¨ρωσικός εθνικισμός" αφού στη Ρωσία ατυχώς για την ίδια οι ελάχιστοι Εθνικιστές είναι είτε φυλακισμένοι είτε  νεκροί.  

Τέλος επειδή κάποιοι μπερδεύονται , στις ΗΠΑ οι Δημοκρατικοί είναι περισσότερο ΔΕΞΙΟΙ και ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ και κάποιοι και ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ , από ότι κάποιοι "κεντροδεξιοί " και "ακροδεξιοί" της Ε.Ε που θεωρούν πως το αγαπάς το ΕΘΝΟΣ σου είναι έγκλημα. 

Η Νέα Τάξη Πραγμάτων όχι μόνο δεν επιθυμεί την κατάργηση των Εθνών,  αλλά αντίθετα την ενισχύει  κάτι που είναι φανερό στις μέρες μας. 

Το ΟΥΚΡΑΝΙΚΟ έθνος προφανέστατα και έχει την στήριξη όλου του ΔΥΤΙΚΟΥ κόσμου και μόνο κράτη παρίες όπως η Ινδία , το Πακιστάν, η Ρωσία , η Βενεζουέλα , κ.ο.κ επιθυμούν την υποταγή του σε κάτι κατώτερο . 

Πάρτε και μερικές φωτογραφίες του Ντούγκιν με βουλευτή της Χρυσής Αυγής και με τον κ. Κοτζιά αφού επί ΣΥΡΙΖΑ τον έφερε και Πανεπιστήμιο για να κάνει διάλεξη! Συμπάθειες ο τρελορώσος είχε και σε πολλές ομάδες του αντιεξουσιαστικού χώρου αλλά όχι σε όσους δεν δηλώνουν απλώς αλλά είναι και αναρχικοί και αυτοί όπως όλα τα "άνθη" αναπτύσσονται στις δυτικές κοινωνίες. 





Τρομερό το πανό των Σουηδών Αναρχικών και ακόμα καλύτερο κάποιων δικών μας που θα "σκάσει" τις επόμενες μέρες! 

UPDATE: Η σελίδα των ΕΝΕΡΓΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ στο facebook αναπαράγει τις ασυναρτησίες των ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΩΝ την ώρα που όλος ο δυτικός κόσμος στέκεται αρωγός στον δίκαιο αγώνα των Ουκρανών πολιτών που δεν επιθυμούν να ξαναγυρίσουν στην ΑΠΟΛΥΤΗ ΒΑΡΒΑΡΟΤΗΤΑ της Ανατολής. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου